Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 30 De lokale vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren

[Top] 30 De lokale vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 30 De lokale vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Regionale vindbaarheid verhogen: 5 Lokale SEO tips
Regionale vindbaarheid verhogen: 5 Lokale SEO tips

Geschreven door Noah Winkelman

Lokale vindbaarheid? Wat houdt dat precies in? En hoe creëer en verbeter ik die? Wist je dat 46 procent van alle Google zoekopdrachten lokaal georiënteerd is? Ook jouw doelgroep zoekt naar lokale producten of diensten. Het maakt dan ook niet uit wat je aanbiedt. Of je nou een slager bent of een advocatenkantoor, via Google komen klanten naar jouw website. En als klant zelf herken je het vast ook: je hebt iets of iemand nodig in de buurt en daar zoek je naar op Google. Daarom is lokale vindbaarheid zo belangrijk!

Het is om te beginnen slim om te kijken naar de unieke, lokale ranking factoren. Zoekmachine Google houdt rekening met drie factoren om te bepalen welke lokale SEO-resultaten het laat zien, namelijk afstand, relevantie en betrouwbaarheid.

Google Mijn Bedrijf is het perfecte startpunt bij het verbeteren van je lokale vindbaarheid. Google Mijn Bedrijf is een gratis dienst van Google. Hierin kun je jouw bedrijf aanmelden, waardoor Google weet dat jouw bedrijf bestaat. En misschien nog wel belangrijker: waar jouw bedrijf zich bevindt.

Na het ‘claimen’ van je bedrijf, kun je relevante informatie gaan toevoegen. Denk dan bijvoorbeeld aan openingstijden, adresgegevens, een link naar de website of een route naar je bedrijf.

Al deze informatie gaat helpen bij het verbeteren van de lokale vindbaarheid!

Het is belangrijk om jouw NAW-gegevens up-to-date te houden. Deze staan namelijk centraal bij lokale vindbaarheid. Het is slim om je adresgegevens op elke pagina terug te laten komen, bijvoorbeeld in de footer.

Let er wel op dat je geen afbeelding van je NAW-gegevens plaatst, maar dat je er altijd voor zorgt dat het tekst is. Pas dan kunnen zoekmachines jouw NAW-gegevens herkennen.

Google Maps

Plaats een Google Maps-kaart op je website! Let er daarbij op dat je niet alleen het adres aanwijst, maar dat je ook kijkt naar je actuele lokale vermelding op Google Plus.

En vergeet ook niet dat er een groot aantal iPhone gebruikers is, die gebruikmaakt van Apple Maps. Ook hier kun je jouw bedrijf aanmelden, met openingstijden en een vermelding van je website.

Wist je dat positieve reviews jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van je lokale vindbaarheid? Veel goede reviews op Google en Facebook kunnen een grote invloed hebben op jouw positie in de zoekresultaten. Probeer daarom zoveel mogelijk reviews te verzamelen en reageer dan ook vooral op deze reviews. Ook wanneer de reviews minder positief zijn. Probeer eventuele problemen op te lossen en laat daarmee zien dat je betrouwbaar bent als bedrijf!

Wanneer je deze tips hebt toegepast, ga je merken dat je lokaal steeds beter zichtbaar wordt. Heb je hulp nodig met deze stappen of besteed je het liever uit? Neem dan contact op met onze SEO-specialist Noah. Hij helpt je graag verder!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/lokale-vindbaarheid-verbeteren-jc3dnb1h

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 30 De lokale vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *