Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 29 Inloggen op je online boekhouding

[Top] 29 Inloggen op je online boekhouding

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 29 Inloggen op je online boekhouding dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Tips voor een optimale boekhouding | Moneybird Live | 21 december 2021
Tips voor een optimale boekhouding | Moneybird Live | 21 december 2021

Inloggen op mijn administratie in Moneybird?

Om in te loggen op Moneybird maak je gebruik van een persoonlijk gebruikersaccount. Hierin staat je e-mailadres en een wachtwoord opgeslagen. Een gebruikersaccount geeft je toegang tot één of meerdere administraties. Het is dus ook mogelijk om met één keer inloggen, meerdere administraties te benaderen.

Zorg ervoor dat je gebruikersaccount altijd persoonlijk is. Jij bent de enige persoon die het wachtwoord mag weten. Koppel dus ook je persoonlijke e-mailadres aan het account, bijvoorbeeld voornaam@bedrijf.nl. Als je info@bedrijf.nl of administratie@bedrijf.nl gebruikt, kan dat later verwarring opleveren.

Rechten voor extra gebruikers

Wanneer je een extra gebruiker toevoegt aan jouw administratie, kun je kiezen welke rechten je deze gebruiker geeft. Je kunt ook instellen tot welke tabbladen deze gebruiker toegang krijgt.

Als je een gebruiker aanmaakt met de rechten van ‘Eigenaar’, dan heeft deze gebruiker ook de mogelijkheid om het pakket en gegevens aan te passen via Tandwiel > Administratie-instellingen > Facturen & jouw pakket of om gebruikers toe te voegen via Tandwiel > Administratie-instellingen > Gebruikers.

Geef je de rechten van ‘Medewerker’ of ‘Boekhouder’, dan heeft deze gebruiker alle functionaliteiten, behalve de mogelijkheid om het pakket of gegevens aan te passen of om gebruikers toe te voegen. Geef je toegang tot bepaalde tabbladen, dan ziet deze gebruiker alleen de informatie op die tabbladen en de daarbij behorende rapporten.

Meerdere administraties onder één gebruikersaccount

Als je meerdere administraties onder één gebruikersaccount hangt, dan kun je switchen tussen de administraties zonder dat je opnieuw hoeft in te loggen.

Om een bestaande administratie toe te voegen aan je gebruikersaccount, moet je door een eigenaar van die administratie uitgenodigd worden op het persoonlijke e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen. Na het accepteren van de uitnodiging zal de administratie zichtbaar worden.

Wil je een nieuwe lege administratie aanmaken in jouw gebruikersaccount, dan kan dat via Tandwiel > Overzicht administraties.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: www moneybird nl

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 29 Inloggen op je online boekhouding. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *