Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 29 Bestanden openen vanuit het menu Bestand

[Top] 29 Bestanden openen vanuit het menu Bestand

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 29 Bestanden openen vanuit het menu Bestand dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Schijfopruiming Windows 10 – How to (Consumentenbond)
Schijfopruiming Windows 10 – How to (Consumentenbond)

Het tabblad Openen in het menu Bestand bevat een lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend, alsook koppelingen naar locaties waar u recent bestanden hebt opgeslagen.

Open plek in Word 2013

De lijst Recent bevat de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten. Als deze lijst onhandig wordt, kunt u er bestanden uit verwijderen. Hiertoe klikt u gewoon met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en kiest u Uit lijst verwijderen. U kunt nog andere wijzigingen aanbrengen in de lijst Recent. Zie De lijst met recent gebruikte bestanden aanpassen voor meer informatie. Als u de lijst met recente bestanden niet gebruikt en u liever meteen door de mappen wilt bladeren, drukt u op Ctrl+F12 om meteen het dialoogvenster Openen te openen.

Als u bestanden wilt openen vanuit uw Microsoft 365 Groepen of SharePoint Online-documentbibliotheken klikt u op de koppeling Sites – Uw bedrijf. Er wordt een lijst weergegeven met uw veelgebruikte Groepen en Sites waaruit u kunt kiezen. Kies de gewenste plaats en blader naar het bestand dat u wilt openen.

Dubbelklik op Computer om toegang te krijgen tot lokale bestanden, met inbegrip van verwisselbare flashstations. U kunt ook een van de locaties selecteren waartoe u toegang hebt met uw account, u zo nodig aanmelden en vervolgens het gewenste bestand openen. Als u een nieuwe locatie wilt toevoegen, klikt u op Locatie toevoegen.

Tip: Als u Bestand > Openen wilt omzeilen en altijd het dialoogvenster Openen wilt gebruiken, doet u dit: Selecteer Bestand >Opties > Opslaanen schakel het selectievakje Backstage niet weergeven bij het openen of opslaan van bestanden in. Sluit daarna alle geopende Office-toepassingen en open ze opnieuw. Houd er rekening mee dat deze wijziging alleen van invloed is op wat u ziet wanneer u op Ctrl+O drukt om het dialoogvenster Bestanden openen te openen.

Uw bestand zoeken

Als u een document op uw computer zoekt, maar niet weet in welke map deze is opgeslagen, kunt u het vinden zolang u tenminste een deel van de naam weet of een deel uit de tekst van het document. Klik op de knop Bladeren onderaan de lijst met locaties aan de linkerkant. Als het dialoogvenster Openen wordt weergegeven, typt u de tekst die u zoekt rechtsboven in het vak Zoeken en drukt u op Enter. Er verschijnt een lijst met overeenkomende documenten.

Zie ook

Als u op de Mac het menu Bestand selecteert en vervolgens opent (of gewoon op Command + O drukt), gaat u naar het dialoogvenster Bestand openen.

Het dialoogvenster Bestand openen in Microsoft Word voor Mac voor Office 365

Opmerking: Op Office 2016 voor Mac moet u mogelijk op de knop Onlinelocaties klikken om naar dit dialoogvenster te gaan.

Als u bestanden wilt openen vanuit uw Microsoft 365 Groepen of SharePoint Online-documentbibliotheken klikt u op de koppeling Sites – Uw bedrijf. Er wordt een lijst weergegeven met uw veelgebruikte Groepen en Sites waaruit u kunt kiezen. Kies de gewenste plaats en blader naar het bestand dat u wilt openen.

Dubbelklik op Mijn Mac om naar lokale bestanden te gaan, inclusief verwisselbare flashstations.

Als u een nieuwe locatie wilt toevoegen, klikt u op Locatie toevoegen.

In de lijst Recent ziet u de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten. Als deze lijst onhandig wordt, kunt u er bestanden uit verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en kies vervolgens Verwijderen uit Recent. Als u een bestand hebt dat u altijd in deze lijst wilt weergeven, ongeacht hoe recent u het bestand hebt weergegeven, beweegt u de muisaanwijzer over dat bestand en selecteert u het pictogram aan de rechterkant om het vast te maken aan de lijst. Klik nogmaals op de pin om deze los te maken wanneer u niet meer wilt dat deze permanent in de lijst wordt bewaard.

Hebt u een vraag of feedback over Microsoft Office?

We zijn erg geïnteresseerd!

Dit artikel is op 30 november 2018 door Ben beoordeeld op basis van uw feedback. Als u van mening bent dat dit artikel nuttige informatie bevat, en vooral als u van mening bent dat dit niet het geval is, klikt u op de onderstaande knoppen om opbouwende feedback te geven, zodat we onze informatie kunnen blijven verbeteren.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/bestanden-verwijderen-laptop-wudzojdh

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 29 Bestanden openen vanuit het menu Bestand. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *