Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 28 Versleutelde berichten of berichten met een digitale handtekening versturen

[Top] 28 Versleutelde berichten of berichten met een digitale handtekening versturen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 28 Versleutelde berichten of berichten met een digitale handtekening versturen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng dẫn chuyển tiếp mail outlook hotmail 2022
Hướng dẫn chuyển tiếp mail outlook hotmail 2022

Als u de privacy van een e-mailbericht wilt beschermen, versleutelt u dit. Als u een e-mailbericht in Outlook versleutelt, betekent dit dat het wordt geconverteerd van leesbare tekst zonder tekst naar gecodeerde boltekst. Alleen de ontvanger met de persoonlijke sleutel die overeenkomt met de openbare sleutel waarmee het bericht is versleuteld, kan het bericht ontcijferen om te lezen. Iedere ontvanger zonder de bijbehorende persoonlijke sleutel ziet echter ondecimeerbare tekst.

Met behulp van een digitale handtekening in een e-mailbericht kan de geadresseerde controleren of u de werkelijke afzender bent en niet iemand anders. Als u digitale handtekeningen wilt gebruiken, moeten zowel de verzender als de geadresseerde een e-mailtoepassing hebben die de S/MIME-standaard ondersteunt. Outlook ondersteunt de S/MIME-standaard.

Outlook ondersteunt twee versleutelingsopties:

 1. S/MIME-versleuteling: als u S/MIME-versleuteling wilt gebruiken, moeten de afzender en de geadresseerde een e-mailtoepassing hebben die de S/MIME-standaard ondersteunt. Outlook ondersteunt de S/MIME-standaard.

 2. Microsoft 365 Berichtversleuteling (Information Rights Management) – Als u Microsoft 365-berichtversleuteling wilt gebruiken, moet de afzender Microsoft 365 Berichtversleuteling hebben, die is opgenomen in de Office 365 Enterprise E3-licentie.

Een versleuteld bericht verzenden

Versleutelen met S/MIME

Voordat u deze procedure start, moet u eerst een certificaat hebben toegevoegd aan de sleutelhanger op uw computer. Zie Mac Help voor informatie over het aanvragen van een digitaal certificaat bij een certificeringsinstantie. U moet ook een kopie van de e-mail van elke certificaat hebben opgeslagen met de vermeldingen van de contactpersonen in Outlook. Zie Een certificaat voor een contactpersoon importeren,exporteren of verwijderen voor informatie over het toevoegen van de certificaten van uw contactpersonen aan Outlook.

Als de geadresseerde wordt vermeld op een LDAP-adreslijstservice, zoals de algemene adreslijst (GAL) die door Microsoft Exchange Server wordt gebruikt, wordt het certificaat van de ontvanger gepubliceerd naar de adreslijstservice en beschikbaar voor u samen met andere contactgegevens.

Als de ontvanger is opgenomen in een LDAP-adreslijstservice, wordt het certificaat van de ontvanger gepubliceerd naar de adreslijstservice en is deze voor u beschikbaar samen met andere contactgegevens.

 1. Klik in het menu Extra op Accounts.

 2. Klik op het account waar vandaan u een versleuteld bericht wilt verzenden en selecteer Geavanceerd > beveiliging.

 3. Selecteer bijCertificaat het certificaat dat u wilt gebruiken. U ziet alleen de certificaten die u hebt toegevoegd aan de sleutelhanger voor uw Mac OSX-gebruikersaccount en de certificaten die geldig zijn voor digitale ondertekening of versleuteling. Zie Mac Help voor meer informatie over het toevoegen van certificaten aan een sleutelhanger.

 4. Klik op OK en sluit het dialoogvenster Accounts.

 5. Als u een Microsoft 365, en op build 16.19.18110915 en hoger,

  Kies opties in een e-mailbericht, selecteer Versleutelen en versleutelen met S/MIME-optie in de vervolgkeuzeoptie.

 6. Voor Outlook voor Mac 2019, 2016 en 2011

  Selecteer in een e-mailbericht Opties >beveiliging >Versleutelingsbericht.

 7. Voltooi uw bericht en klik op Verzenden.

  Opmerking: Wanneer u een versleuteld bericht verzendt, wordt het certificaat van de geadresseerde gebruikt om zijn of haar kopie van het bericht te versleutelen. Uw certificaat wordt gebruikt om de kopie te versleutelen die wordt opgeslagen in de map Verzonden items of Concepten in Outlook.

Versleutelen met Microsoft 365 berichtversleuteling

 1. Als u eenMicrosoft 365, en op build 16.19.18110915 en hoger,

  Kies Opties in een e-mailbericht, selecteer Versleutelen en kies de versleutelingsoptie met de beperkingen die u wilt afdwingen, zoals Niet doorsturen of Versleutelen-alleen.

  Opmerking: Microsoft 365 Berichtversleuteling maakt deel uit van Office 365 Enterprise E3 licentie. Bovendien is de Encrypt-Only functie (de optie onder de knop Versleutelen) alleen ingeschakeld voor abonnees (Microsoft 365-apps voor ondernemingen-gebruikers) die ook Exchange Online gebruiken.

 2. Voor Outlook voor Mac 2019, 2016 en 2011

  Selecteer in een e-mailbericht Opties > Machtigingenen kies de versleutelingsoptie met de beperkingen die u wilt afdwingen, zoals Niet doorsturen.

  Opmerking: De Encrypt-Only is niet ingeschakeld in deze versies van Outlook voor Mac.

Een digitaal ondertekend bericht verzenden

Voordat u deze procedure start, moet u een certificaat hebben toegevoegd aan de sleutelhanger op uw computer. Zie Mac Help voor informatie over het aanvragen van een digitaal certificaat bij een certificeringsinstantie.

 1. Klik in het menu Extra op Accounts.

 2. Klik op het account waar vandaan u een digitaal ondertekend bericht wilt verzenden en selecteer Geavanceerd> beveiliging.

 3. Selecteer bijCertificaat het certificaat dat u wilt gebruiken. U ziet alleen de certificaten die u hebt toegevoegd aan de sleutelhanger voor uw Mac OSX-gebruikersaccount en de certificaten die geldig zijn voor digitale ondertekening of versleuteling. Zie Mac Help voor meer informatie over het toevoegen van certificaten aan een sleutelhanger.

 4. Voer een van de volgende bewerkingen uit:

  Als u er zeker van wilt zijn dat uw digitaal ondertekende berichten kunnen worden geopend door alle geadresseerden, zelfs als ze geen S/MIME-e-mailtoepassing hebben en het certificaat niet kunnen controleren, selecteert u Digitaal ondertekende berichten verzenden als duidelijke tekst.

  Als u wilt dat uw ontvangers versleutelde berichten naar u kunnen verzenden, zorgt u ervoor dat u uw ondertekenings- en versleutelingscertificaten hebt geselecteerd en selecteert u Vervolgens Mijn certificaten opnemen in ondertekende berichten.

 5. Klik op OK en sluit het dialoogvenster Accounts.

 6. Als u eenMicrosoft 365, en op build 16.19.18110402 en hoger,

  Kies opties in een e-mailbericht en selecteer Ondertekenen.

  Voor Outlook voor Mac 2019, 2016 en 2011,

  Selecteer in een e-mailbericht Opties >beveiliging > bericht digitaal ondertekenen.

 7. Voltooi uw bericht en klik op Verzenden.

Zie ook

Berichten beveiligen met een digitale handtekening in Outlook voor pc

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/mail-versleuteld-versturen-outlook-p1r99ay1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 28 Versleutelde berichten of berichten met een digitale handtekening versturen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *