Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 28 IncrediMail Exporteren naar Thunderbird – IncrediMail Overzetten Contacten

[Top] 28 IncrediMail Exporteren naar Thunderbird – IncrediMail Overzetten Contacten

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 28 IncrediMail Exporteren naar Thunderbird – IncrediMail Overzetten Contacten dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to add email accounts to Mozilla Thunderbird
How to add email accounts to Mozilla Thunderbird

Blogging Team | March 12th, 2020 | Technology

Thunderbird is een e-mailclient die in 2004 voor het eerst aan het publiek werd geïntroduceerd. Daarna is het tot nu toe op miljoenen computers geïnstalleerd. Thunderbird is gebaseerd op een gepatenteerde engine die niets te maken heeft met e-mailclients van Microsoft. Thunderbird biedt een uiterst flexibele gebruikersinterface met ondersteuning voor themabeheer. Deze functies zijn handig waardoor Thunderbird gemakkelijk e-mails kan verzenden en ontvangen. Aan de andere kant biedt IncrediMail veel voordelen om de dagelijkse communicatie gemakkelijker te maken. Het biedt aangepaste achtergronden, geanimeerde berichtmeldingen, contactfoto’s, e-card-editors en nog veel meer functies. De IncrediMail-client miste veel functies die kunnen worden geleverd door de Thunderbird-e-mailclient. In de huidige tijd willen veel gebruikers mail overzetten van IncrediMail naar Thunderbird. Als jij een van degenen bent die dat willen IncrediMail exporteren naar Thunderbird, dan lost dit artikel al uw problemen op.

*** Heb je gehoord dat IncrediMail binnenkort wordt gesloten? Het team heeft de sluiting van IncrediMail op 20 maart 2020 aangekondigd en de IncrediMail-desktopapp zal niet langer beschikbaar zijn.

Als u momenteel aan een IncrediMail-client werkt en u bent van plan dit te doen IncrediMail overzetten naar Thunderbird, downloaden Turgs IncrediMail exporteren naar Thunderbird nut. Dit IncrediMail Thunderbird-hulpprogramma biedt een veilig en eenvoudig proces van e-mailmigratie vanuit IncrediMail. Het ondersteunt ook alle versies van IncrediMail, inclusief IncrediMail 2.5, IncrediMail 2.0, IncrediMail XE, enz. De intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen door elke technische of niet-technische gebruiker. De software kan IncrediMail CAB, DB3, IMM, DB, DB3, IME, en IML bestanden importeren naar Thunderbird. Hier leggen we de beste oplossing voor uit overschakelen van IncrediMail naar Thunderbird. Maar laten we, voordat we met het proces beginnen, hier een overzicht van nemen IncrediMail naar Thunderbird gereedschap.

Volg de gegeven stappen om mail overzetten van IncrediMail naar Thunderbird: –

Volg het onderstaande stapsgewijze proces om mail overzetten van IncrediMail naar Thunderbird: –

Voer IncrediMail exporteren naar Thunderbird gereedschap op Microsoft Windows-werkstations en servermachines.

Daarna lokaliseert de software automatisch IncrediMail-mailboxen als u deze al op de computer hebt geïnstalleerd of geconfigureerd. Anders kunt u IncrediMail-bestanden selecteren met dubbele opties, namelijk “Bestanden selecteren” of “Mappen selecteren“.

Daarna toont de software alle hiërarchische structuren van geselecteerde IncrediMail-bestanden en gegevensmappen in de interface. Hier kunt u alleen de vereiste e-mailmappen selecteren voor het selectieve migratieproces.

Klik daarna op de optie Opslaan en kies de MBOX, EML en kies voor directe migratie de optie Thunderbird opslaan.

Kies daarna het bestemmingslocatiepad als u geen Thunderbird-installatie op uw systeem heeft. Anders lokaliseert de software automatisch de Thunderbird-locatie.

Klik daarna op de knop “Volgende” om het migratieproces van IncrediMail naar Thunderbird te starten. Het proces duurt slechts enkele minuten.

IncrediMail Client-applicatie bewaart hun e-mails, contacten, agenda, enz. Op een standaardlocatie in een computersysteem. Het slaat alle IncrediMail-mailboxdetails op als IMM & CAB-bestandsextensie. De IncrediMail ondersteunt ook meer extensies zoals IMM, IMA, IMB, IMF, IME, IMH, IMI, IMN, IMR, enz. Volg de onderstaande stappen om IncrediMail CAB- en IMM-bestanden te krijgen: –

Hoe IMM- en IML-bestanden uit de IncrediMail-applicatie te halen

Volg de instructies om toegang te krijgen tot de gegevensbestanden via de IncrediMail-client: –

De standaardlocatie van het IMM-bestand op Windows XP en eerdere versies: –

C [Windows Drive]: \ Documents and Settings \ {gebruikersnaam} \ Local Settings \ Application Data \ IM \ Identities \ [Guid] \ Message Store \

De standaardlocatie van het IMM-bestand op Windows 7 en hoger: –

C [Windows Drive]: \ Users \ {gebruikersnaam} \ AppData \ Local \ IM \ Identities \ [Guid] \ Message Store \

Je kunt veel IMM-bestanden vinden uit elke e-mailmap zoals Inbox.imm, Sent.imm, Trash.imm, etc.

IncrediMail exporteren naar Thunderbird programma biedt verschillende voordelen voor gebruikers die dat willen mail exporteren van IncrediMail naar Thunderbird. Het heeft ook een ondersteund meerkeuze optie opslaan naar mail opslaan van Incredimail naar andere e-mail client formaten. Er zijn echter verschillende handmatige methoden beschikbaar IncrediMail exporteren naar Thunderbird. Maar er is een beperking die tijdens het proces wordt geboden. Sommige handmatige methoden werken soms, maar genereren altijd migratiefouten, daarom hebben veel gebruikers hun waardevolle informatie verloren.

IncrediMail overzetten naar Thunderbird gereedschap helpt je daarbij email overzetten van IncrediMail naar Thunderbird. De software biedt ook een eenvoudig en gebruiksvriendelijk interfaceplatform dat u daarbij kan helpen email verplaats van IncrediMail naar Thunderbird. Dit hulpprogramma onderhoudt ook de hiërarchische mappenstructuur van de IncrediMail. Het is compatibel met alle Microsoft-besturingssystemen, inclusief Windows 10 en Windows Server-versies.

IncrediMail-gegevens automatisch laden: – IncrediMail exporteren naar Thunderbird Ontwikkeld met geavanceerde technologie die de mogelijkheid biedt om automatisch de locatie van de lokale database van de gebruiker te vinden. Dit betekent dat als u IncrediMail al op uw lokale systeem hebt geïnstalleerd, de software automatisch alle IncrediMail-gegevens in de gebruikersinterface laadt.

Twee opties voor handmatige selectie: – De software biedt handmatige opties voor de gelijktijdige selectie van verschillende IncrediMail-gegevensbestanden. Met de optie Map selecteren kunt u IncrediMail-profielen in batches tegelijk selecteren.

Contacten en adresboekgegevens migreren: – De software ondersteunt de overdracht van IncrediMail-contacten en adresboekgegevens naar Thunderbird-accounts. Het ondersteunt IncrediMail AddrBook.db3-bestanden.

Behoud de structuur van IncrediMail e-mail en adresboek: – Tijdens het overdrachtsproces behoudt de IncrediMail e-mailcontacttool alle eigenschappen van IncrediMail e-mails en contacten. De software bewaart alle details zoals e-mailadres, naam, afbeeldingen, telefoonnummer, bijlagen, etc.

Biedt afdrukbare opslagopties: – De software biedt een optie om IncrediMail-e-mails en contacten in verschillende formaten af te drukken, zoals PDF, DOC, HTML, MHT, XPS, enz.

Ondersteuning voor alle IncrediMail-versies: – Het hulpprogramma ondersteunt het contactbestand AddrBook.db3 voor alle IncrediMail-versies zoals IncrediMail XE, IncrediMail 2.0 en IncrediMail 2.5.

Alle Microsoft Windows-besturingssystemen ondersteunen: – De software ondersteunt alle edities van het Microsoft Windows-besturingssysteem. De software ondersteunt Windows 10, 8.1, 8, 7 en alle x64-versies.

In dit artikel leggen we het proces van uit IncrediMail mail, adressen exporteren naar Thunderbird. Er zijn veel voorwaarden wanneer dat nodig is contactpersonen IncrediMail naar Thunderbird Hier vermelden we alle nodige informatie over hoe mail overzetten van IncrediMail naar Thunderbird. Het ondersteunt ook alle versies van de IncrediMail e-mailclienttoepassing, inclusief IncrediMail 2.5, 2.0, het zijn onderstaande versies. IncrediMail exporteren naar Thunderbird nut is een efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke applicatiesoftware. Het bedrijf biedt ook een proefversie om het softwareproces vóór aankoop te evalueren.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: thunderbird mail overzetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 28 IncrediMail Exporteren naar Thunderbird – IncrediMail Overzetten Contacten. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *