Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 27 Kleding bedrukken amsterdam Merchandisingconcepts

[Top] 27 Kleding bedrukken amsterdam Merchandisingconcepts

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 27 Kleding bedrukken amsterdam Merchandisingconcepts dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Lesson 35 Hướng dẫn thay đổi các hệ màu RGB và CMYK của Vector và ảnh Mode trong CorelDRAW X8 Mr Đại
Lesson 35 Hướng dẫn thay đổi các hệ màu RGB và CMYK của Vector và ảnh Mode trong CorelDRAW X8 Mr Đại

Wat zijn PMS kleuren?

PMS (Pantone Matching System) is een universele kleurcode, die wereldwijd gebruikt wordt.
Het is lastig om over afstand over een juiste kleur te communiceren door kleurafwijkingen op verschillende beeldschermen of printers. Door gebruik te maken van PMS kleuren kan er echter geen misverstand meer over bestaan, aangezien de juiste PMS kleur door de betreffende partij opgezocht kan worden in de pantone kleurwaaier. De pantone kleurwaaier is een boekje waarin meer dan 1000 exacte kleuren opgenomen zijn. Deze kleuren zijn in ieder pantone boekje gelijk, waardoor de drukkleur altijd met de gewenste kleur overeen komt.

Wat is het verschil tussen CMYK, RGB, PMS kleuren?
Deze 3 verschillende kleurcodes worden nogal eens door elkaar gebruikt. Simpelweg is CMYK (cyaan, magenta, yellow, key “black”) voor drukwerk en print, RGB (red, green blue) een code die op beeldschermen wordt gebruikt en PMS een universele code voor het communiceren van de juiste kleur over afstand.

Hieronder een afbeelding van de kleurwaaier.

Meestal is de PMS kleur opgenomen in het originele drukbestand —> Een bestand met de extensie .ai (adobe illustrator) .eps (Encapsulated PostScript).
Het is voor ons echter ook mogelijk om een juiste PMS kleur te bepalen / benaderen. Om de juiste kleur te benaderen zoeken we binnen illustrator in het online pantone kleurboek naar de kleur die het meest overeen komt met de kleur van het gestuurde bestand. doordat de kleuren online met elkaar vergeleken worden, hebben we geen afwijkingen door kleurverschillen in beeldscherm of printer. Hieronder volgt een overzicht van alle PMS kleuren.

PMS kleuren

PMS kleur
pantone kleuren
PMS kleurwaaier
kleurcode universeel
Rgb, cmyk, pms
PMS kleuren
PMS kleur
pantone
kleurboek PMS


PMS kleurwaarde
pantone kleuren
pantone kleuren
pantone kleuren CMYK
pantone kleuren RGB

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/fel-groen-cmyk-v47radcc

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 27 Kleding bedrukken amsterdam Merchandisingconcepts. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *