Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 27 Hoe te verkopen op Etsy

[Top] 27 Hoe te verkopen op Etsy

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 27 Hoe te verkopen op Etsy dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Start Selling on Etsy in 5 Simple Steps (Etsy Shop for Beginners Step by Step Walk-Through)
How to Start Selling on Etsy in 5 Simple Steps (Etsy Shop for Beginners Step by Step Walk-Through)

Etsy is een van de meest populaire online marktplaatsen ter wereld en heeft van menige drukte een fulltime baan gemaakt inkomen. Er zijn naar schatting 5.2 miljoen actieve verkopers op het platform, waarvan 69% hun online winkel als een bedrijf. Etsy wordt misschien het meest geassocieerd met handgemaakte ambachten zoals sieraden en kunst, maar er zijn ook individuen die boeken, speelgoed, schoenen, dierenbenodigdheden, feestartikelen, elektronica en kleding verkopen.

Denk aan de markt

etsy-bedrijfsmodel

Voordat u een account aanmaakt, is het de moeite waard om de tijd te nemen om te overwegen of er een markt is voor uw producten op het platform.

Het meest populair artikel categorieën zijn thuis en wonen (25% van alle verkopers), kunst en verzamelobjecten (21%), sieraden (15%) en kleding (11%).

Het is ook belangrijk om te bedenken dat 36% van de bruto verkoop van koopwaar vindt plaats buiten de Verenigde Staten, met de meeste van deze verkopen in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Frankrijk en Italië. Gebruikers die fulltime willen werken inkomen in andere landen moeten overwegen of de markt op Etsy voldoende groot is.

Een account aanmaken

De eerste stap is om een account te registreren door uw naam en e-mailadres in te voeren. U kunt ook uw Facebook-, Apple- of Google geloofsbrieven.

Lees dan Etsy’s beleid om er zeker van te zijn dat je binnen de richtlijnen handelt.

Een Etsy-winkel openen

Voordat je geld kunt gaan verdienen, moet je een Etsy-winkel maken. Er zijn een paar basisvereisten, waaronder:

  • Winkelvoorkeuren – zoals valuta, land en voorkeurstaal.
  • Winkel naam – die tussen de 4 en 20 tekens moet zijn en vrij moet zijn van spaties, speciale tekens en godslastering.
  • Producten – voor elk moet een vermelding worden gemaakt artikel u van plan bent te verkopen.
  • Betaling en facturering – waar je bepaalt hoe klanten je producten kunnen kopen en hoe je door Etsy betaald wilt worden. Op sommige locaties moeten gebruikers mogelijk een creditcard overleggen voordat ze hun winkel officieel kunnen openen.

Zodra aan deze vereisten is voldaan, maakt u gebruik van categorieën, attributen, tags en gedetailleerde artikel beschrijvingen om uw producten beter zichtbaar te maken in de markt.

Denk aan uw USP

Met miljoenen actieve verkopers en slechts vier categorieën boekhoudkundige voor bijna 75% van de verkopers moet je een uniek verkoopvoorstel ontwikkelen om je te onderscheiden van de massa.

Met andere woorden, waarom zou een klant ervoor kiezen om in uw winkel te winkelen in plaats van in een winkel? concurrent? Wat kunt u hen bieden dat uniek, persoonlijk en waardevol is? Welke ervaringen kunt u bieden die anders zijn?

Kies je foto’s

Etsy is een visuele markt dat de nadruk legt op fotografie om producten te verkopen. De vermeldingen die de meeste klikken ontvangen, zijn die met de beste foto’s. Uit onderzoek van het bedrijf bleek inderdaad dat: 90% van de ondervraagde kopers vond beeldkwaliteit ‘zeer belangrijk’ of ‘extreem belangrijk’ bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Om hiervan te profiteren, voeg je je beste foto toe als de artikel miniatuur. Etsy staat ook maximaal tien extra foto’s toe in de artikel beschrijving, dus maak er gebruik van! Idealiter maakt u foto’s van uw artikel in actie om meer interesse van kopers te wekken.

Informatie opslaan

Informatie over uw winkel en hoe u dat doet bedrijf helpt bij het creëren van een naadloze ervaring voor zowel u als de koper. Informatie moet het volgende omvatten:

  • Winkelbeleid – die informatie bevatten over betalingsopties, verzendbeleid en retour- of restitutiebeleid.
  • Verkoper informatie: – inclusief uw locatie, contactgegevens en al het andere dat u denken uw klanten moeten mogelijk meer weten over de bedrijf.
  • Een welkomstbericht – gebruik deze ruimte om jezelf voor te stellen om kopers een beter idee te geven van wie je bent en waarom je hebt besloten een Etsy-winkel te openen. Ook hier kun je relevante zoekwoorden gebruiken voor extra zichtbaarheid.

Etsy-kosten

etsy-marketing-strategie

Laten we tot slot eens kijken naar de verschillende vergoedingen die Etsy in rekening brengt voor gebruikers in de Verenigde Staten.

Voor elk artikel je vermeldt, brengt Etsy $ 0.20 listingkosten in rekening. Elke aanbieding is vier maanden actief. Succesvolle verkopen brengen 5% transactiekosten met zich mee plus $ 0.25 verwerkingskosten voor betalingen.

Etsy maakt ook reclame voor je producten op internet. Wanneer Etsy betaalt voor een advertentie die leidt tot een directe verkoop, moet je ook 15% betalen.

Sleutelfaciliteiten:

  • Etsy is een van de meest populaire online marktplaatsen ter wereld en heeft van menig bijzaak een fulltime inkomen. Voordat verkopers geld kunnen gaan verdienen, moeten ze een account aanmaken en een Etsy-winkel openen volgens verschillende parameters.
  • Met driekwart van de verkopers geconcentreerd in vier artikel categorieën, is het belangrijk om een USP te ontwikkelen en foto’s van hoge kwaliteit te uploaden om op te vallen.
  • Informatie over hoe een verkoper het doet bedrijf is ook van vitaal belang bij het aantrekken van kopers. Deze informatie omvat het verzend- en retourbeleid, contactgegevens van de verkoper en een welkomstbericht van de winkel.

Gerelateerde visuele verhalen

etsy-vs-shopify
etsy-marketing-strategie
etsy-vliegwiel
ebay-bedrijfsmodel
hoeveel kost ebay?
hoe-werkt-ebay-bieden
ebay-organisatiestructuur

Belangrijkste gratis gidsen:

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/verkopen-op-etsy-lsaioz4c

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 27 Hoe te verkopen op Etsy. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *