Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 26 Een blog starten doe je zo! Van hosting tot eerste blogpost!

[Top] 26 Een blog starten doe je zo! Van hosting tot eerste blogpost!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 26 Een blog starten doe je zo! Van hosting tot eerste blogpost! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Blog Beginnen? 16 Grootste Blogger Beginnersfouten + Tips – DOE DIT NIET!
Blog Beginnen? 16 Grootste Blogger Beginnersfouten + Tips – DOE DIT NIET!

Wil je dat je volgende blogposts wél het gewenste resultaat opleveren? In deze post deel ik 10 verschillende blog ideeën waarmee je kan scoren bij je bezoeker én Google.

Blog starten

Stap voor stap een blog starten. Je domeinnaam kiezen en registreren. Een template kiezen. Je eerste blog schrijven. Je blog voor het eerst promoten. SuperBlogger helpt je op weg!

3 blogs om mee te beginnen

Wat is een blog? En waarom zou je er een willen beginnen?

Wat is een blogpost en wat is een artikel? En heeft het nog steeds zin om een blog te beginnen? Je leest het allemaal in deze blogpost!

Divi Theme Builder: zo maak je templates voor je blog

Wil je volledige controle hebben over het design van je blog? Met de Theme Builder van Divi ontwerp je o.a. zelf je categoriepagina’s of een template voor je blogposts. Precies zoals jij dat wilt!

Blogs laten schrijven of toch maar zelf schrijven?

Wil je meer website bezoekers, dan zal je moeten beginnen met bloggen. Maar kan je deze blogs dan laten schrijven of kan je ze toch beter zelf schrijven? In deze blog vind je het antwoord!

Blog onderwerpen verzinnen moeilijk? Niet met deze tips!

Heb je geen inspiratie voor je volgende blogpost? In deze blogpost delen wij tips om een uniek onderwerp te vinden voor je volgende blogpost! Ook lees je welke onderwerpen je beter kunt vermijden.

Zakelijk bloggen? Volg dan mijn workshop!

Bloggen is dood of toch niet? De workshop bloggen laat zien dat bloggen genoeg kansen biedt. Meer weten? Ik vertel je graag wat de voordelen van de workshop zakelijk bloggen zijn!

HELP! HOE MOET IK EEN BLOG STARTEN?

Jij wilt een blog starten? Best spannend hé? Beginnende bloggers hebben veel vragen. Jij misschien ook. De juiste antwoorden vinden is echter niet altijd makkelijk. Ik laat je graag zien hoe je snel een blog kunt beginnen.

WAT MOET JE WETEN VOORDAT JE BEGINT?

  • Iedereen kan een blog starten. Jong én oud.
  • Je kan het zo duur makkelijk als je zelf wilt. Wanneer je van je blog ook je bedrijf wilt maken, raad ik je aan om wel met een self-hosted WordPress blog te beginnen
  • Geef niet op als het niet gelijk geweldig gaat. Oefening baart kunst. Alleen door het daadwerkelijk te doen, word je beter!
  • Er zijn al heel veel blogs, maar er is altijd ruimte voor meer. Vind een manier hoe jij je als blogger kan onderscheiden.
  • SuperBlogger is de plek waar je terecht kan voor al je vragen. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje!

Een blog starten is leuk. Een echte uitdaging ook. Ben jij er klaar voor? Dan wens ik je veel succes!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/eigen-blog-starten-k4x1j925

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 26 Een blog starten doe je zo! Van hosting tot eerste blogpost!. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *