Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 25 Hoe te wissen Spotify Cache op uw apparaten in 2021

[Top] 25 Hoe te wissen Spotify Cache op uw apparaten in 2021

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 25 Hoe te wissen Spotify Cache op uw apparaten in 2021 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

What Are Caches, And How Do YOU Find Them? Watch This Video To Learn, And Share With A Friend!
What Are Caches, And How Do YOU Find Them? Watch This Video To Learn, And Share With A Friend!

Wanneer je vaak bent geweest Spotify gebruiker, hebt u waarschijnlijk veel caches op uw computer. Heb je je ooit afgevraagd hoe en waar je heen moet? duidelijk Spotify cache?

Misschien zullen de caches ons in staat stellen om alle nummers die we leuk vinden mee te nemen zonder ze steeds opnieuw te spelen. Dat gezegd hebbende, het krijgen van heel veel van ons systeem zal zeker bepaalde ruimte in beslag nemen en tot op zekere hoogte zou het ook het proces van het programma vertragen.

Je hebt veel geluk, want de referentie die we hier proberen aan te pakken, is gewijd aan degenen die de hierboven genoemde apparaten gebruiken. Als je dit bericht hebt gelezen, kun je direct je eigen technieken toevoegen.

Artikel Inhoud Deel 1. Is het veilig om te verwijderen? Spotify cachen?Deel 2. Hoe te wissen Spotify cachen?Deel 3. Hoe te luisteren naar? Spotify Nummers offline zonder gegevens te gebruiken?Deel 4. Overzicht

De cache is inderdaad een Spotify statisch bestand. Zodra u inhoud streamt of de afspeellijsten opent, wordt deze opgeslagen in de cache. Probeer het op uw SD-kaart op uw telefoons op te slaan om te voorkomen dat u in de capaciteit van uw telefoon eet. (Belemmert het apparaat en andere applicaties wanneer de mobiel volledig is opgeslagen). Het is geverifieerd, dus u kunt het zelfs nergens anders kopiëren of uitvoeren.

De capaciteit van de cache is afhankelijk van uw Spotify configuratie, of u nu de standaard, extreme en hoge contentstreamprestaties wilt. Als je geen high-end geluid of een headset gebruikt, is extreem niet vereist. Hoog is mooi en voldoende, dus het is aan jou.

Premium klanten hebben verschillende keuzes, maar specifieke tracks nemen in feite bijna 10 MB bruikbare capaciteit op uw computer in beslag. Ze zouden zelfs ongeveer 3 MB in beslag kunnen nemen voor elke soundtrack aan de onderkant van het spectrum. Dit zou de mogelijkheid van het mobiele apparaat kunnen verminderen, wat leidt tot een tekort aan beschikbare ruimte. Maar u kunt aanpassen hoeveel datasets in beslag nemen door de map “Prefs” binnen te wijzigen Spotifyde instellingen.

De cache helpt het programma om gemakkelijk toegang te krijgen tot zowel informatie als gegevens door gebruik te maken van het concept van het opslaan of verwerken van gegevens. Hoewel het nuttig is om uw softwareprogramma’s correct te laten werken, is het niet verantwoordelijk voor het opschonen van deze caches, wat ook zou leiden tot een langzamere werking van uw computers.

Laten we nu eens kijken wat u kunt doen om te wissen Spotify cache op de Mac, Windows, iPhone en zelfs Android-telefoons.

Als u de Windows-desktopcomputer gebruikt bij het streamen van nummers met de Spotify toepassing, zal dit onderdeel beter bij u passen. Houd er rekening mee dat nadat je denkt dat je het niet zou willen gebruiken Spotify niet meer en kies ervoor om het te verwijderen. Er zijn nog steeds sporen op uw apparaat, u moet leren hoe u de Spotify cache voor beide modellen.

Om alle dingen absoluut duidelijk te maken, hoeft u alleen de onderstaande eenvoudige taken uit te voeren.

Als je de hebt gebruikt Spotify Winkelupdate, het opruimen kan inderdaad worden bereikt door onderstaande maatregelen te nemen.

De allereerste stap die u moet doen, is naar de AppData-directory gaan. Deze kon je direct vinden door de zoekoptie op je scherm te gebruiken. Typ “AppData” en je ziet het meteen.

Begin dan met het bereiken van “Pakketten” vergezeld van “SpotifyAB.SpotifyMuziek zpdnekdrzrea0,” “LocalCache,” “Spotify” of “Gegevens”.

Wanneer de Spotify programma gaat, zorg ervoor dat u het verwijdert. Vervolgens kunt u alle bestanden die u ziet verwijderen uit het gedeelte ‘Gegevens’.

Als u op een Mac-computer werkt, kunt u bepaalde factoren die op een desktopcomputer aangeven, correct implementeren.

Wat als u uw Apple-apparaat gebruikt? Hoe gaat het met de verwerking? Ik moet de nuttige suggesties leren over dit tweede deel van dit bericht.

Spotify motiveert echt elke gebruiker door een van de grootste streamingdiensten van het land te hebben. Fans genieten er nog meer van vanwege de veelzijdigheid, zelfs op handige apparaten zoals mobiele telefoons.

In dit deel zou het onderwerp al gaan over je iPhone-apparaat en hoe je wat ruimte vrijmaakt door op te schonen Spotify caches erin. Er zijn verschillende suggesties geweest om hier te bekijken. Laten we het onderwerp lanceren met de volgende.

Dit zijn enkele van de tips die u zou kunnen hebben om de installatie te verwijderen en opnieuw te installeren Spotify software op uw computer. Op deze manier zouden bepaalde onnodige databasecaches niet worden gemaakt. Hiervoor moeten eenvoudige taken worden volbracht.

1. Verwijder de Spotify Programma

Als u uw iPhone-smartphone al een tijdje gebruikt, moet u er rekening mee houden dat het verwijderen van programma’s kan worden bereikt door op de softwareknop te drukken of erop te klikken. Telkens wanneer het “X” -symbool verschijnt, kunt u er onmiddellijk op drukken om het programma op uw computer te verwijderen.

2. Installeer uw programma opnieuw

De volgende stap die u kunt doen, is het programma opnieuw downloaden. U kunt dit eenvoudig doen door naar de App Stores te gaan en op de “Spotify” icoon in het zoekveld en druk op de “Installeer knop. Totdat u klaar bent, kunt u het starten en de inloggegevens van het programma invoeren.

De volgende truc is om afspeellijsten offline te verwijderen. U doet dit door de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Start en bedien de mobiel Spotify programma.

2. Vervolgens moet u naar het gedeelte “Afspeellijst” gaan om te controleren of er dingen zijn die moeten worden verwijderd. Dit zijn downloadbare afspeellijsten (voor betalende gebruikers) voor offline luisteren.

3. Zodra u begint met kiezen, kunt u op de afspeellijst klikken en op de delete-toets drukken.

U kunt ook meer capaciteit op uw computer aansluiten door de kracht van streaming te verminderen. U kunt dit doen door:

1. Verhuizen naar de Spotify programma, vergezeld van de “Bewerken”-knop, de “Voorkeuren”-modus en uiteindelijk uw “Afspelen”-optie.

2. Zorg ervoor dat u hierna het selectievakje ‘Hoge kwaliteit afspelen’ uitschakelt.

De allerlaatste suggestie die u zou kunnen doen, is uw inzending upgraden. Deze methode kan helpen om het programma te verbeteren en ook om bepaalde ruimte vrij te maken. U kunt dit direct en zelfs handmatig doen.

1. Geautomatiseerde updates

U moet dit inschakelen in de instellingen van de telefoon en automatische meldingen ervaren. Het enige dat u hoeft te doen, is controleren op “iTunes en App Store” en daarna de positie voor automatische upgrades inschakelen.

2. Handmatige wijzigingen in

Als u enkele handmatige aanpassingen wilt doen, kunt u dit doen door naar de applicatiewinkel te gaan. Het enige wat u hoeft te doen is controleren op Spotify, en druk op de “Update”-toets.

Als u een Android-gebruiker bent, hoeft u niet zo veel na te denken, aangezien u verbinding kunt maken met de volgende verwijzing om de Spotify cache van uw gadget.

Schakel de Spotify sollicitatie. Wanneer de Spotify programma al gelanceerd was, kon je altijd naar de pagina “Bibliotheek” gaan. Ga vervolgens naar “Instellingen” en druk vervolgens op “Overige”.

Dan kun je alleen de “Delete Cache” -toets selecteren en alles voltooien door op de OK-tab te klikken.

Spotify is een geweldige muziekservice. Alleen als je dan zeker weet dat je altijd verbinding hebt met internet. Als je dat niet doet, ben je niet klaar om te genieten Spotify offline. Spotify wordt beschouwd als de grootste streamingdienst voor audio-entertainment.

Mensen van alle leeftijden genieten ervan en er staat heel veel stijlinhoud op. Er is echt geen kans dat je het zou kunnen doen, zelfs zonder Spotify offline. Je zou nieuwe nummers kunnen missen, en dat wil je toch niet? Daarom wil je ontdekken hoe jij zou genieten Spotify offline.

Om te genieten van uw favoriete deuntjes en muzieknummers via Spotify, je had echt moeten download het in plaats daarvan. Hier is hoe het te doen. Met deze tools kunt u uw favoriete nummers inclusief afspeellijsten downloaden via Spotify zodat je ze echt kunt spelen via een offline modus.

Probeer het gratis Probeer het gratis

Niet iedereen kan genieten van de Spotify Offline-modus omdat deze exclusief is voor betalende gebruikers. Gratis klanten mogen alleen naar luisteren Spotify Digitale inhoud. Dit is waarom de TunesFun Spotify Music Converter komt eraan. Het laat alle Spotify gebruikers downloaden de nummers en afspeellijsten. Na het downloaden kunt u verbinding maken met iedereen Spotify tracks offline zelfs zonder de Spotify Betaalde versie.

Spotify Met de betaalde versie kun je de nummers ook op maximaal drie verschillende besturingssystemen afspelen. Vanwege verschillende beveiligingen voor het beheer van digitale rechten, kunt u er alleen van genieten met de: Spotify sollicitatie. Maar dankzij TunesFun Spotify Music Converter, je kunt nu alles verplaatsen Spotify enkel album en compilatie naar MP3-, AAC-, WAV-, FLAC-inhoud en ervaar het offline

Het is essentieel en gepast om cachebestanden te wissen die zijn gemaakt door Spotify toepassingen en Spotify Server omdat het een redelijke optie is om een rijkere ervaring te hebben tijdens het gebruik Spotify of onderhoud de desktopcomputer, Mac-computers, iPhone, het mobiele platform en andere gadgets die: Spotify geactiveerd en beveiligd.

Het creëren van gezonde gewoonten kan ervoor zorgen dat de apparaten langer werken en ons veel meer ontspannen maken tijdens het ervaren Spotify liedjes. Na het voltooien van dit artikel, moet je begrijpen hoe je zou kunnen werken om te wissen Spotify cache op uw computer. U moet de instructies volgen die zijn gegeven op basis van het soort apparaat dat u gebruikt.

Mensen lezen ook:

/Spotify Muziek converter/Hoe te wissen Spotify Cache op uw apparaten in 2021

laat een reactie achter

Opmerkingen :(0)

Copyright © 2023 TunesFun Software Inc. Alle rechten voorbehouden.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: wat betekent cache

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 25 Hoe te wissen Spotify Cache op uw apparaten in 2021. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *