Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 23 muurtekst Ik hou van jou Mooie muurtekst voor in uw slaapkamer

[Top] 23 muurtekst Ik hou van jou Mooie muurtekst voor in uw slaapkamer

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 23 muurtekst Ik hou van jou Mooie muurtekst voor in uw slaapkamer dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Belle Perez – Ik Hou Van Jou (Liefde Voor Muziek – VTM)
Belle Perez – Ik Hou Van Jou (Liefde Voor Muziek – VTM)

Sluiten

Stickerimpuls support

Muurstickers op maat mogelijk

Wij hebben voor alle stickers standaard maten, maar onze ontwerp afdeling kan ook muurstickers maken op een door u gewenst formaat. Heeft u zelf een tekst of een voorbeeld?… Deze kunnen wij voor u opmaken en snijden uit onze plakfolies, wij sturen bij een aanvraag op maat altijd een ontwerp en eventuele aangepaste prijs ter beoordeling.

Verzending binnen 2 werkdagen

Onze stickers worden klaargemaakt en verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Het tarief voor verzending wordt tijdens het afrekenen automatisch berekend. Is de sticker kleiner dan A4 formaat (21 x 30 cm) dan hanteren wij het goedkopere brievenpost tarief.

Plakinstructie bijgeleverd

Stickerimpuls heeft jaren ervaring op het gebied van muurstickers, tekststickers en afbeeldingsstickers. Door onze ervaring hebben wij een duidelijke plakinstructie samengesteld. Deze plakinstructie voor muurstickers wordt bij uw bestelling meegeleverd. Heeft u nog vragen over het aanbrengen van muurstickers of over de geschikte ondergrond, neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: gerda@stickerimpuls.nTelefoon 050-5029525.

Sluiten

Vul uw eigen tekst in, selecteer het lettertype en de kleur.

Kleur kan enigzins afwijken van de originele foliekleuren. De meeste stickers zijn opgemaakt in een vast lettertype, wilt u toch een ander lettertype, dan kunt u dit aangeven bij ‘Opmerking bij bestelling’. Wij sturen u dan eerst een voorbeeld van de sticker.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: ik hou van jou afbeeldingen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 23 muurtekst Ik hou van jou Mooie muurtekst voor in uw slaapkamer. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *