Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 22 Veilig en snel bestanden versturen

[Top] 22 Veilig en snel bestanden versturen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 22 Veilig en snel bestanden versturen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

MS Excel – bestand beveiligen
MS Excel – bestand beveiligen

Dropbox Transfer is een geweldige manier om grote bestanden te delen waarin je niet hoeft samen te werken of die niet hoeven te worden bewerkt door je ontvangers. Je kunt elk bestand in je Dropbox-account verzenden of je kunt bestanden toevoegen of controleren of je genoeg ruimte hebt. Je ontvanger heeft geen account nodig om de bestanden te ontvangen die je hebt overgezet. En je kunt levering bevestigen met meldingen en precies zien hoe vaak een bestand is gedownload.

Dropbox Transfer: probleemloos bestanden leveren

Grote bestanden of een verzameling bestanden, bijvoorbeeld een afgerond ontwerpproject of een reeks foto’s met hoge resolutie, veilig in realtime overzetten is eenvoudig met Dropbox Transfer. Sleep eenvoudig bestanden zonder ze eerst naar de cloud te moeten uploaden en maak je geen zorgen om opslagruimte, machtigingen of beheer van toegang tot de bestanden.

Snel en eenvoudig ieder groot bestand leveren

Bestanden van maximaal 100 GB leveren naar iedere persoon, zelfs als diegene geen Dropbox-account heeft. Je kunt grote bestanden overdragen door een e-mail te sturen of een downloadkoppeling te kopiëren en die te delen met jouw bedoelde ontvangers.

Zorg ervoor dat je bestanden worden geleverd

Bevestig de levering van bestandsoverdrachten met downloadmeldingen, beheer toegang met wachtwoordbeveiliging en stel vervaldatums voor links in, zodat jouw ontvangers worden aangemoedigd de bestanden direct te downloaden.

Laat een goede indruk achter

Kies een achtergrondafbeelding of voeg je logo toe om de downloadpagina van je bestandsoverdrachten aan te passen. Binnenkort kun je ook de links voor je bestandsoverdrachten aanpassen.

Een lijst met bestanden in Dropbox Transfer, elk met het aantal weergaven en downloads.

Overdracht is beschikbaar naar elke Dropbox-gebruiker, zelfs Basic-abonnees met een gratis abonnement. De bestandsgrootte die je mag overzetten is echter afhankelijk van je abonnement.

  • Dropbox Basic: gratis bestanden van 100 MB overdragen
  • Dropbox Plus en Business Standard: bestanden overzetten van maximaal 2 GB
  • Dropbox Professional en Business Advanced: bestanden of verzamelingen bestanden overzetten van maximaal 100 GB
  • Add-on Creatieve tools: combineer met een Dropbox Business Standard-, Advanced-, Enterprise- of Education-account om bestanden tot 250 GB te versturen

Een bericht dat een Dropbox-overdracht klaar is boven een voltooide voortgangsbalk en een muis die boven een verzendknop hangt.

Veelgestelde vragen

Je ontvangers kunnen een bestand direct downloaden zodra je een overdracht hebt gemaakt. Je snelle bestandsoverdracht genereert een link of e-mail die naar iedereen kan worden gestuurd om de bestandsoverdracht te ontvangen.

Je kunt bestandsoverdrachten beveiligen met een wachtwoord zodat diegene die je een overdracht stuurt een wachtwoord moet invoeren voordat de bestanden kunnen worden gedownload. Wanneer je in Dropbox Transfer een bestandsoverdracht maakt, heb je de optie om een wachtwoord toe te voegen, te bewerken of te verwijderen voordat je het proces afrondt.

Overdrachten verlopen standaard na zeven dagen. Maar het is mogelijk om een vervaldatum voor een link in te stellen. Dropbox Professional- en Business Advanced-gebruikers kunnen een vervaldatum van maximaal 90 dagen in stellen en hebben de mogelijkheid die datum met een jaar te verlengen wanneer de link nog ‘live’ is. Verlopen overdrachten zijn alleen zichtbaar voor de verzender en zijn niet langer beschikbaar voor personen met de link.

Je hebt een Dropbox-account nodig om bestanden te delen met Dropbox Transfer. Alle Dropbox-gebruikers, zelfs degenen met ons gratis Dropbox Basic-abonnement, kunnen bestandsoverdrachten maken. En de ontvanger van de bestandsoverdracht heeft geen Dropbox-account nodig om de bestanden te ontvangen.

Ja, je kunt bestanden gratis versturen met Dropbox Transfer. Elke Dropbox-gebruiker kan bestanden versturen, maar de grootte van je bestandsoverdracht is afhankelijk van je abonnement. Daarnaast hebben ontvangers geen Dropbox-account nodig om hun bestanden te kunnen ontvangen.

Bestandsoverdracht maakt een efficiënte samenwerking mogelijk

Let op: niet al het materiaal is in elke taal beschikbaar

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bestand beveiligd versturen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 22 Veilig en snel bestanden versturen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *