Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 21 Thermiek Organisatieontwikkeling

[Top] 21 Thermiek Organisatieontwikkeling

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 21 Thermiek Organisatieontwikkeling dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Wat is een Loop Station? | Joh.deHeer
Wat is een Loop Station? | Joh.deHeer

Resultaten boeken we door te handelen. Iedere vorm van handelen en nadenken over onze acties kan vanuit een lerend perspectief beschouwd worden. Het logo van Thermiek is opgebouwd uit 3 essentiële niveaus van leren: Wat we doen, hoe we het doen en waarom we dat willen. Het is onze overtuiging dat deze 3 vertrekpunten een eenheid vormen. Alle innovatieve en succesvolle organisaties tonen dat het 3e niveau daartoe een voorwaarde is.

Het draait om het verbeteren van regels en procedures van WAT we doen. Single-loop learning gaat ervan uit dat problemen en hun oplossingen dicht bij elkaar liggen in tijd en ruimte. In deze vorm van leren, zijn we in de eerste plaats gericht op onze acties. Kleine wijzigingen worden aangebracht in specifieke praktijken of gedrag, gebaseerd op wat wel of niet heeft gewerkt in het verleden. Het gaat om dingen beter doen, zonder te onderzoeken of onze onderliggende overtuigingen en aannames kloppen. Het doel is verbeteren van procedures of regels.

Het gaat om het verbeteren van werk-inzichten en patronen HOE we dingen doen. Double-loop learning leidt tot inzichten waarom een oplossing werkt. In deze vorm van leren, overwegen wij onze acties in het kader van onze operationele aannames. Dit is het niveau van de procesanalyse, mensen worden waarnemers van zichzelf, met de vraag: “Wat is hier aan de hand? Wat zijn de patronen?” We moeten inzicht verwerven om het patroon te begrijpen. We veranderen de manier waarop we beslissingen nemen en leren begrijpen hoe onze veronderstellingen ontstaan.

Drieslag leren; Waarom kom ik tot deze keuzes, wat is juist?
Hier gaat het om te begrijpen WAAROM we willen en doen-principes. Triple-loop learning richt zich op het niveau van principes en waarden. Het leren gaat verder dan het ontwikkelen van inzicht en begrijpen van patronen, het richt zich op de totale context. Deze vorm van leren daagt ons uit om te begrijpen, hoe problemen en oplossingen gerelateerd zijn. Het daagt ons ook uit om te begrijpen hoe onze eerdere acties hebben geleid tot de huidige situatie. De organisatie leert te leren. De resultaten van dit leren helpen begrijpen, waarom we gekozen hebben voor de dingen die we doen. Door een beter begrip van waarom we zo reageren op onze omgeving, zijn we beter en sneller in staat ons gedrag te veranderen en als organisatie in te spelen op onze (steeds sneller veranderende) omgeving.

Terug naar pagina Waarom Thermiek.

In 1995 is Thermiek opgericht en hebben we ons bedrijfspand in Ravenstein gekocht en aangepast.

Leren en veranderen vraagt ook om distantie. Het reflecteren op het eigen handelen, krijgt beter vorm door letterlijk afstand te nemen, het nieuwe handelen te formuleren en in het eigen werk toe te passen. Daarvoor hebben we een mooie plek in het historische centrum van Ravenstein.

Veranderingsprocessen zijn niet vanzelfsprekend; toch vormen ze de sleutel naar acceptatie en draagvlak bij uw mensen en is het de basis om steeds klaar te staan voor de toekomst. Lees meer

Wij gaan voor de langere termijn. Persoonlijk betrokken en speels verkennen we hoe de situatie is, komen met een voorstel en bepalen samen met u op welke wijze we resultaten versterken. Lees meer

Onze programma’s zijn maatwerk, meer dan 20 jaar ervaring binnen een rijke mix aan organisaties bieden stevige en beproefde benaderingen, die bewezen effectief zijn. Lees meer

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-is-een-loop-3jgbw8k1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 21 Thermiek Organisatieontwikkeling. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *