Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 200 PNG naar JPG – PNG-afbeeldingen omzetten naar JPEG

[Top] 200 PNG naar JPG – PNG-afbeeldingen omzetten naar JPEG

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 200 PNG naar JPG – PNG-afbeeldingen omzetten naar JPEG dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to convert RAW Photo into JPEG/JPG in any iPhone Devices ?
How to convert RAW Photo into JPEG/JPG in any iPhone Devices ?

Plaats je bestand hier

Deze gratis online tool converteert PNG afbeeldingen naar JPEG formaat door het toepassen van de juiste compressie methoden. In tegenstelling tot andere diensten vraagt deze tool niet om je e-mailadres, heeft massa conversie optie en staat bestanden tot 50 MB toe.

Klik op de UPLOAD knop en selecteer tot 20 PNG afbeeldingen die je wilt converteren. Je kunt ook bestanden slepen naar de drop zone om het uploaden te beginnen.

Neem een pauze en laat onze tool je bestanden uploaden en ze één voor één converteren, door het automatisch kiezen van de juiste compressie parameters voor elk bestand.

Plaats je bestand hier

PNG- en JPG-bestanden zijn beide afbeeldingsformaten. Ze lijken erg op elkaar omdat ze allebei afbeeldingsgegevens bevatten, zoals foto’s. Ze hebben echter elk een eigen identiteit.

Bestanden die eindigen op .PNG zijn beeldbestanden die speciaal ontworpen zijn voor lossless transmissie over het internet. PNG bestanden missen bepaalde eigenschappen waardoor ze goed te gebruiken zijn voor drukwerk, met name het ontbreken van ondersteuning voor CMYK kleurruimtes. In wezen zijn PNG bestanden ontworpen om er geweldig uit te zien op computer monitoren en smartphones, niet op papier.

Ondertussen zijn bestanden die eindigen op .JPG of .JPEG een beetje anders. JPG bestanden zijn, in tegenstelling tot PNG bestanden, gecomprimeerd, wat een zekere mate van kwaliteitsverlies met zich meebrengt. Je kunt zelf kiezen hoeveel je de kwaliteit van de afbeelding wilt verlagen, wat op zijn beurt de bestandsgrootte van de afbeelding kleiner maakt. JPG’s werken goed in zowel digitale als print formaten, maar ze zijn niet verliesvrij zoals PNG’s.

Als je een PNG bestand hebt, zijn er een aantal dingen die je er niet mee kunt doen. Je kunt het bijvoorbeeld niet professioneel laten afdrukken. Omdat PNG bestanden geen CMYK kleurinformatie bevatten, zal een professionele drukkerij ze niet accepteren.

Bovendien bevatten PNG-bestanden transparantieruimten, waardoor pixels in de afbeelding volledig leeg kunnen zijn. Als u een PNG probeert af te drukken of naar bepaalde plaatsen op het web uploadt, kunnen die lege ruimten worden opgevuld met zwarte of witte pixels, waardoor de afbeelding er veel anders uitziet dan u zou verwachten.

Dit is waarom het omzetten van een PNG naar JPG erg nuttig kan zijn. JPG bestanden ondersteunen geen transparantie, dus je weet precies hoe een upload er uit zal zien. Ook ondersteunen JPG’s CMYK kleuren, dus je kunt ze met grote nauwkeurigheid afdrukken.

Om gratis een PNG naar JPG te converteren, moet je een PNG uploaden via onze tool hierboven. Klik op de knop “UPLOAD”. Navigeer naar het bestand of de bestanden die je wilt converteren. Andersom kun je ook de bestanden die je wilt uploaden verslepen. Je kunt er maximaal 20 tegelijk uploaden.

Wanneer uw bestand(en) zijn geüpload, kunt u zien hoe onze tool ze in real time converteert. Eenmaal geconverteerd, kunt u op de knop “DOWNLOADEN” onder elke afbeelding klikken om ze op te slaan. Als u echter veel bestanden hebt geüpload, kunt u ze allemaal tegelijk downloaden in ZIP-formaat door op de knop “DOWNLOAD ALLES” te klikken.

Als u meer dan 20 bestanden te converteren hebt, is dat prima. U kunt op de knop “WIS” drukken en de stappen herhalen voor de volgende batch. U kunt dit zo vaak doen als u wilt, maar alleen in brokken van maximaal 20 bestanden.

Houd er wel rekening mee dat u uw geconverteerde bestanden binnen een uur moet downloaden. Als u langer dan een uur wacht om uw bestanden te downloaden, zal onze server ze wissen. Als dat gebeurt, moet u de conversie(s) opnieuw doen.

Wanneer je onze tool gebruikt om bestanden te converteren, maken we een kopie van je originele bestand. Het originele bronbestand op je computer, telefoon of tablet blijft onaangetast. Het is dus volkomen veilig om deze tool te gebruiken omdat je originele bestand niet verandert.

Ook bewaren we uw gekopieerde bestanden nooit langer dan een uur. Een uur nadat u een bestand hebt geüpload, wissen we alles. Daarom kunt u tevreden zijn in de wetenschap dat we uw gevoelige gegevens nooit bewaren.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/png-bestand-omzetten-naar-jpg-604blxyj

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 200 PNG naar JPG – PNG-afbeeldingen omzetten naar JPEG. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *