Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 20 Domeinnaam registreren? Wij staan altijd voor je klaar!

[Top] 20 Domeinnaam registreren? Wij staan altijd voor je klaar!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 20 Domeinnaam registreren? Wij staan altijd voor je klaar! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Domeinnaam Registreren? Hier Moet Je Op Letten!
Domeinnaam Registreren? Hier Moet Je Op Letten!

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden.

Heb jij een goed idee voor een webshop, een website voor je bedrijf, blog of portfolio website? Registreer vandaag nog je domeinnaam. Bij Yourhosting kies je jouw domeinnaam uit meer dan 900 extensies. Zo zit er altijd een perfecte domeinnaam voor je bij.

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres, bijvoorbeeld www.yourhosting.nl. Een domeinnaam tik je dus in in de adresbalk van je browser. Een domeinnaam eindigt altijd op een domeinnaamextensie, denk aan .NL of .COM. In combinatie met hosting is de domeinnaam daadwerkelijk bereikbaar voor bezoekers, wil je dus dat je website zichbaar is voor bezoekers, kies dan naast je domein altijd ook voor hosting of e-mailhosting.

Ga je een domeinnaam registreren, dan heb je ook de keuze uit vele domeinnaamextensies. De meest geregistreerde domeinnaamextensies zijn .NL en .COM, maar er zijn ook nog veel andere populaire domeinnaamextensies. Handig als de domeinnaam die je wilt registreren bezet is.

Domeinen komen in verschillende prijsklassen. Zo heb je nu een .NL-domeinnaam voor € 0,99 het eerste jaar en is een .COM-domeinnaam € 10,- het eerste jaar. Een domeinnaam registreren kan dus al heel voordelig! Kijk tussen de domeinnaamextensies en bepaal welke bij jouw domeinnaam past.

De domeinnaamprijzen zijn per jaar.

Je domeinnaam verhuizen naar Yourhosting? Dat kan! Onze specialisten helpen je graag en je website en e-mail blijven tijdens het proces gewoon online. Met onze verhuisservice hoef je zelf niets te doen en nemen wij graag alles uit handen.

Wil je met jouw domeinnaam mailen? Dat kan met een Shared Hostingpakket (op deze pakketten kun je ook een website maken) of met een e-mailpakket. Als je het pakket eenmaal hebt, installeer je je e-mailadres inclusief je eigen domeinnaam op je eigen mailprogramma. Je kunt ook gebruikmaken van onze eigen webmail.

E-mailpakketten

Wil je jouw domeinnaam doorlinken, bijvoorbeeld omdat je meerdere domeinnaamvarianten op dezelfde domeinnaam wil laten uitkomen? Met onze DNS-redirectservice is dit mogelijk. Staat je website nog niet live? Link de domeinnaam dan door naar je social media, zodat je nog wel bereikbaar bent voor bezoekers.

Meer over DNS

Voor een website heb je hosting nodig. Maar wat is hosting eigenlijk precies? En welke vormen zijn er? Hosting heb je nodig om je website zichtbaar te laten zijn voor bezoekers. Met hosting huur je een stukje van de server die altijd in verbinding staat met internet. Hosting heb je nodig om al jouw websitebestanden als foto’s en teksten op te slaan.

Weet je al wel dat je een domein wil registreren maar nog niet zeker of je ook een hostingpakket wil? Hosting heb je nodig om je website zichtbaar te laten zijn voor bezoekers. Begin je met een kleine website of blog? Dan is het Start Pakket vaak voldoende.

Met een SSL-certificaat versleutel je de gegevens van je websitebezoekers. Dit houdt in dat derden deze gegevens niet meer kunnen lezen. Niet alleen voorkomt een SSL-certificaat de ‘onveilig’-melding als bezoekers op je website komen, maar het is ook beter voor je positie in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en vaak verplicht vanuit de AVG-wet. Lees in ons blog meer over het SSL-certificaat.

Bij Yourhosting registreer je al vanaf € 0,99 jouw eigen domeinnaam. Als je vragen hebt over onze producten of diensten, dan staat de klantenservice zes dagen in de week voor je klaar via chat, mail, Facebook of Twitter. Of bel ons gewoon even om je vraag te stellen.

Een domeinnaam kan helpen bij jouw online succes. Wil je als ZZP’er bijvoorbeeld regionaal gevonden worden als schilder, dan kan je domeinnaam daaraan bijdragen door bijvoorbeeld de domeinnaam schilderzwolle.nl te registreren. Deze vragen kunnen je helpen bij het registreren van een domeinnaam:

Een domeinnaamextensie is het stukje tekst wat je na de domein ziet, in het geval van Yourhosting dus .NL. Een .NL domeinnaam is herkenbaar en heel populair. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw gewenste extensie al bezet is. Kijk daarom ook zeker naar andere domeinnaamextensies.

Wil je een domeinnaam registeren bij Yourhosting? Vul dan simpelweg de domeinnaamchecker in op deze pagina en controleer of je domeinnaam nog vrij is. Is jouw gewenste domeinnaam nog vrij, dan kun je gelijk door naar het winkelwagentje waarin je kiest wat je met je domeinnaam gaat doen. Een website maken of e-mailen bijvoorbeeld. Is de door jou gekozen domeinnaam niet meer vrij? Dan krijg je een aantal suggesties te zien.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen registreren van je domein. Heb je niet direct plannen om een website of webshop te maken, dan registreer je je domeinnaam zonder hosting. Lees meer over domeinnaam zonder hosting.

Heb je hulp nodig bij het registreren van een domein? Stel je vraag aan onze klantenservice, zij helpen je graag verder. De klantenservice is zes dagen in de week bereikbaar via telefoon, chat, mail, Facebook en Twitter.

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je meteen hulp via een exclusieve telefoonlijn. Je krijgt hulp van een vast team met specialisten. vanaf € 8,- per maand.

Wil je jouw website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen de zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Vanaf € 75,-. Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gratis domeinnaam aanmaken

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 20 Domeinnaam registreren? Wij staan altijd voor je klaar!. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *