Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 197 Grote bestanden verzenden en overdragen

[Top] 197 Grote bestanden verzenden en overdragen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 197 Grote bestanden verzenden en overdragen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Mail Bijlagen
Mail Bijlagen

Wil je een groot mediabestand, een CAD-tekening, videobestand of een rapport met veel afbeeldingen delen met collega’s of vrienden? Met Dropbox kun je grote bestandstypen naar iedereen en naar elk apparaat versturen. Wanneer je een bestand wilt delen met een andere Dropbox-gebruiker, kun je hiervoor een gedeelde link aanmaken. Met Dropbox Transfer kun je bestanden tot 100 GB (of 250 GB met de add-on Creatieve Tools ) verzenden zonder dat dit ruimte in je Dropbox inneemt. Ontvangers kunnen je bestand bekijken en downloaden, ook als ze geen Dropbox-account hebben.

 Een groot bestand dat in een Dropbox-map is opgeslagen

Wil je weten hoe je een groot bestand veilig via e-mail kunt verzenden of wat er gebeurt met je e-mailbijlagen zodra je ze hebt verzonden? Met Dropbox behoud je altijd controle over je gedeelde bestanden. Als je een bestandslink vanuit Dropbox stuurt, kunnen je ontvangers het bekijken, becommentariëren en downloaden, maar ze kunnen het oorspronkelijke bestand niet zelf bewerken. Je kunt gedeelde links ook met een wachtwoord beveiligen en een vervaldatum voor de link instellen. Als je ontvangers wel de mogelijkheid wilt bieden om gedeelde bestanden te bewerken, dan kun je hen uitnodigen voor een gedeelde map waarin de bestanden staan. Je kunt dan veilig bestanden verzenden via e-mail met een gratis proefperiode van Dropbox.

 Een gebruiker die het toegangsniveau selecteert voor de ontvanger van een groot bestand

Zijn de definitieve bestanden voor een video of een reclamecampagne in volledige resolutie klaar om geleverd te worden? Met Dropbox Transfer kun je bestanden tot 100 GB versturen zonder dat dit ten koste gaat van de opslagruimte in jouw Dropbox. Heb je meer overdrachtsvermogen nodig? Neem dan contact op met Sales voor onze add-on Creatieve tools, waarmee je bestanden tot 250 GB kunt overdragen.

 Een gebruiker die een vervaldatum en wachtwoord instelt voor een groot bestand dat hij of zij gaat verzenden

Dropbox integreert naadloos met populaire apps, zodat je gemakkelijk bestanden kunt delen. Deel materiaal naar Slack-kanalen en Zoom Meetings, rechtstreeks vanuit Dropbox.

 Pictogrammen van bedrijven waarmee Dropbox kan worden geïntegreerd

Met Dropbox is het heel eenvoudig om bestanden te delen. Bovendien is het ook heel handig voor de ontvangers van je gedeelde bestanden. Ontvangers van bestanden kunnen elk willekeurig bestand (uit bijvoorbeeld Photoshop, Excel en Sketch) bekijken en van opmerkingen voorzien, zelfs als ze die apps niet hebben geïnstalleerd.

 Voorbeelden van verschillende bestandstypen

Veelgestelde vragen

Met Dropbox verstuur je eenvoudig grote bestanden, waaronder afbeeldings- en videobestanden, naar wie je maar wilt. De ontvanger heeft geen Dropbox-account nodig voor toegang tot het bestand. Verstuur elk willekeurig bestand in je Dropbox, ongeacht de grootte of inhoud, door een gedeelde link te maken en deze downloadlink via chat, tekstbericht of e-mail te delen met wie je maar wilt.

Ja, met de mobiele Dropbox-app kun je met je iPhone of Android-apparaat grote bestanden versturen. Verstuur elk willekeurig bestand in je Dropbox, ongeacht de grootte of inhoud, door een gedeelde link te maken en deze via chat, tekstbericht of e-mail met ontvangers te delen.

Met de mobiele Dropbox-app kun je grote (video)bestanden versturen van een Android-apparaat naar een iPhone of van een iPhone naar een Android-apparaat. Met de mobiele Dropbox-app kun je elk groot bestand, inclusief grote videobestanden, versturen via een gedeelde link.

Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken.

  • In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.
  • Als er nog geen link is gemaakt, klik dan op Link maken op de optie Kan bewerken of Kan bekijken, afhankelijk van welke toegang je wilt delen.
  • Klik op Linkinstellingen om een wachtwoord, vervaldatums voor gedeelde links of andere machtigingsinstellingen op de link in te stellen.
  • Klik op Link kopiëren en voeg de link toe aan een e-mail aan de persoon naar wie je je bestand of map wilt verzenden.

Je hoeft geen bestanden te comprimeren of zippen om ze aan je e-mailbijlage toe te voegen.

Bestanden die via de desktop-app of mobiele apps worden geüpload, moeten 2 TB of kleiner zijn, en bestanden die worden geüpload naar dropbox.com moeten 50 GB of kleiner zijn.

De bestanden die naar Dropbox worden geüpload, mogen je opslagruimtequotum niet overschrijden. Als je account bijvoorbeeld een opslagquotum van 2 GB heeft, kun je één bestand van 2 GB uploaden of meerdere bestanden die samen 2 GB bedragen.

Voor downloads vanaf Dropbox gelden de volgende limieten:

  • (Gratis) Basic-accounts: 20 GB aan bandbreedte en 100.000 downloads per dag
  • Plus-, Professional- en Business-accounts: 200 GB aan bandbreedte en ongelimiteerde downloads per dag

Dankzij Dropbox kun je moeiteloos grote bestanden verzenden

Let op: niet al het materiaal is in elke taal beschikbaar

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/hoeveel-mb-kun-je-mailen-g0qoeqyq

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 197 Grote bestanden verzenden en overdragen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *