Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 195 WordPress Donatie Plugin Voor DoneerSite- IDeal Donatie Knop

[Top] 195 WordPress Donatie Plugin Voor DoneerSite- IDeal Donatie Knop

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 195 WordPress Donatie Plugin Voor DoneerSite- IDeal Donatie Knop dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Donaties ontvangen op je WordPress website met Mollie
Donaties ontvangen op je WordPress website met Mollie

De wereld om ons heen wordt door razendsnelle technologische ontwikkelingen steeds slimmer. Mensen kunnen binnen een fractie van een seconde met elkaar in contact komen. Dankzij online diensten kunnen mensen elkaar ondersteunen zonder daadwerkelijk aanwezig te zijn. Iedereen kan dus via het internet geld overmaken en een goed doel steunen. Geleidelijk aan is het werven van fondsen voor een bepaald doel via crowdfundingplatforms ook gemakkelijker geworden. Misschien was de inzameling wel voor spoedeisende gezondheidszorg of voor een milieucrisis? Dergelijke crowdfundingplatforms hebben al vele mensen geholpen om donaties te vragen en om binnen een bepaalde periode geld te ontvangen. Om dit proces nog gebruiksvriendelijker te maken, hebben dergelijke platforms een snelkoppeling geïntroduceerd. Zij gebruiken de WordPress donatie plugin voor websites.

Als je al een WordPress-account hebt, kun je je vast wel een voorstelling maken over hoe WP plug-ins werken. Aangezien WP één van de meest gebruikte platforms voor het hebben van een geweldige website is, is het handig voor gebruikers om die veelzijdige plug-ins ook via de website aangeboden te krijgen.

Plug-ins, ook wel bekend als extensies of add-ons, zijn ontworpen om een aantal specifieke functies aan WordPress-sites toe te voegen. Maar WP plug-ins zijn alleen bedoeld voor zelf-gehoste WordPress-sites.

Omdat er zoveel mensen gebruikmaken van WordPress, biedt het voor zijn gebruikers talloze plug-ins zodat ze niet verder hoeven te zoeken om al die functies te kunnen gebruiken. Eén van die plug-ins is de WordPress donatie plug-in, die we in deze blog zullen gaan bespreken.

Inhoudsopgave

Wat is een WordPress donatie/fondsenwerving plug-in?

Met de WordPress donatie plug-in kunnen gebruikers met een WordPress-website donatieformulieren, widgets voor inzamelingsacties en een iDeal donatie knop aan hun eigen website toevoegen. Door de WP donatie plug-in kunnen gebruikers een probleemloze ervaring met de donatieknop ervaren.

Op het gebied van crowdfunding wordt door velen de voorkeur gegeven aan een snelle optie om een bepaald bedrag te kunnen doneren, zonder zich zorgen te hoeven maken over de belangrijkste technische details. De WP donatie plug-in helpt gebruikers om in een mum van tijd met potentiële donateurs in contact te kunnen komen.

Deze plug-ins zijn overal te vinden en gemakkelijk te downloaden. De WordPress donatie plug-in is een formulier met minimale vereisten, die je moet invullen om een donatie te kunnen doen.

Dat komt omdat WordPress geschikte thema’s, lay-outs en plug-ins voor het fondsenwervingsproces biedt. Vanwege het open-source karakter van WP worden gebruikers door de eenvoudige functies aangetrokken. Bovendien is WP gratis, dus waarom zou je het niet eens proberen?

Met de WordPress plug-in voor fondsenwerving kunnen gebruikers enkele van de gewaardeerde functies gebruiken

  • Aanpasbare donatieformulieren
  • Geweldig donateurbeheer
  • Gemakkelijke betalingsopties
  • Flexibele terugkerende donaties
  • Afschriften voor de belasting

Waarom WordPress Donatie plugin?

Gezien het feit dat WordPress door veel mensen wordt gebruikt, voldoet het ook aan veel criteria voor de gebruikers. De WordPress donatie plugins, die op WordPress beschikbaar zijn, zijn niet alleen betrouwbaar maar ook gemakkelijk aanpasbaar en mobielvriendelijk. En dat is nog niet alles.

Laten we het eens hebben over een slimme WordPress donatie plugin, die geen kosten voor het gebruik van het platform in rekening brengt wanneer je een donatie ontvangt. Met Whydonate kun je naadloos een aangepast donatieformulier op je non-profitwebsite toevoegen, waarin je bijna elk veld kunt aanpassen.

De Whydonate WordPress donatie plugin

Whydonate heeft een WordPress donatie plug-in ontwikkeld, waarmee gebruikers met een WordPress-website donatieformulieren en widgets voor inzamelingsacties op hun eigen website kunnen toevoegen. De widgets en de formulieren zijn aan de inzamelingsacties op Whydonate gekoppeld. Gebruikers kunnen de plug-in vanuit de map ‘Plug-in’ of direct vanaf de plug-in pagina op WordPress downloaden.

Met de WordPress donatieknop plug-in van Whydonate en de iDeal donatie knop kun je rechtstreeks donaties op je WordPress-website accepteren. Plaats de knop overal op je site en begin direct met het inzamelen van geld. Deze plug-in is eenvoudig te installeren en zeer gemakkelijk aan te passen.

De Whydonate plug-in verleent vele online betalingsdiensten voor donaties, die zich op wereldwijde doelgroepen richten. Het is ook verbazingwekkend dat Whydonate haar diensten in vijf verschillende talen aanbiedt.

Kenmerken

1. Een crowdfundingcampagne hosten

Host op je eigen website je eigen crowdfundingcampagne, inclusief een voortgangsbalk, het streefbedrag, het aantal resterende dagen, etc.

2. Peer 2 peer inzamelingsacties

Voeg meerdere peer 2 peer inzamelingsacties aan je eigen website toe. Elke inzamelingsactie kan zijn eigen unieke iDeal donatie knop en stijl hebben.

3. Eénmalige en terugkerende donaties

Donateurs kunnen ervoor kiezen om éénmalig via de iDeal donatie knop te doneren of ervoor kiezen om een terugkerende maandelijkse/jaarlijkse donatie te doen.

4. Functie van de donatieknop

De donatieknop optie geeft de gebruiker de mogelijkheid om door een paar eenvoudige stappen te volgen te doneren. De donatieknop is absoluut eenvoudig ontworpen en vereist geen technische kennis om hem te kunnen gebruiken. Met de iDeal donatie knop kunnen donateurs overal ter wereld doneren, zodat ze een goed doel kunnen steunen zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische details.

5. Gemakkelijk aan te passen

De WordPress donatie plugin is een functie, die vanwege de aanpassingsoptie een normale pagina in een aantrekkelijke pagina verandert. Het hebben van een aantal opties voor thema’s en stijl voor de plug-in maakt het leuk om het te gebruiken en de kleuren trekken vooral gebruikers aan. De Whydonate plug-in biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om het uiterlijk van de plug-in af te stemmen op hun websites, wat het ook leuk maakt om ermee te experimenteren.

6. Dashboard

Samen met de plug-in biedt Whydonate ook een dashboard, dat je een overzicht geeft van jouw fondsenwervers en jouw donateurs.

7. Nieuwe inzamelingsacties starten

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, kun je ook rechtstreeks vanaf je WordPress-site inzamelingsacties ontwikkelen. Hiermee kun je ook de einddatum en het streefbedrag voor je inzamelingsactie instellen. Je kunt ook meerdere knoppen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de iDeal donatie knop, elk met een eigen stijl en een bijbehorende inzamelingsactie.

8. Volledig aan te passen

Je kunt het donatieformulier, het uiterlijk van de knop en de plaatsing van de knop aanpassen. Pas deze aan jouw behoeften aan, zodat ze passen bij de branding van je website. Het responsieve ontwerp van de plug-in is aanpasbaar op mobiel, laptop en pc. Online bijdragen is door een combinatie van formulieren en betalingsplug-ins altijd eenvoudig.

9. Meerdere betalingsopties

Met deze plug-in zijn verschillende betalingsopties, waaronder creditcard, PayPal, VISA, Bancontact, iDeal, SEPA, Sofort, Belfius, ING HomePay, KBC/CBC beschikbaar, waardoor het voor je donateurs gemakkelijker wordt om aan jouw inzamelingsactie mee te doen.

10. Interactie met donateurs

Bij elke donatie wordt een geautomatiseerde e-mail naar je donateur gestuurd om hem/haar te bedanken voor zijn/haar bijdrage. Het Whydonate-dashboard biedt ook een uitgebreid overzicht van je donateurs, zodat je ze gepersonaliseerde bedankmails kunt sturen.

Conclusie –

De WordPress donatie plug-ins zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een extreem snel installatieproces. Donateurs kunnen afhankelijk van hun doel kiezen of ze een eenmalige donatie of terugkerende donaties willen doen. En voor een crowdfundingswebsite is het misschien verstandiger om een donatie plug-in te gebruiken om het algemene doel van de campagne productiever te kunnen bereiken. Dat is de reden waarom de opties voor WordPress-donatie plug-ins naadloos zijn geïntegreerd om de gebruiker de mogelijkheid te geven om een goed doel te steunen zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wordpress-donatie-plugin-fqoluyba

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 195 WordPress Donatie Plugin Voor DoneerSite- IDeal Donatie Knop. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *