Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 195 Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen? / internet

[Top] 195 Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen? / internet

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 195 Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen? / internet dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Fix This site can’t be reached Error In Chrome (2022)
Fix This site can’t be reached Error In Chrome (2022)

Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen?

Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen? / internet

Het is frustrerend wanneer Chrome blijft crashen. Of je het niet eens open kunt krijgen of Chrome crasht op bepaalde websites, je bent misschien geneigd om over te schakelen naar een andere browser.

Maar doe dat nog niet. We laten u fixes zien voor veelvoorkomende Chrome-crashes en hoe u uw browser terug naar een stabiele staat brengt.

Google Chrome reageert niet: problemen oplossen

Wanneer Chrome crasht of bevriest, probeert u eerst het volledig opnieuw op te starten.

Ga hiervoor naar Menu> Afsluiten of druk op Ctrl + Shift + Q. Open Chrome opnieuw en kijk of het probleem verbetert. Als u gewoon op klikt X in de rechterbovenhoek blijft Chrome op de achtergrond actief als u die optie heeft ingeschakeld.

Vervolgens moet u bekijken hoeveel u in Chrome heeft geopend. Als uw computer weinig RAM-geheugen heeft (vaak een probleem met Chrome vanwege het hoge geheugengebruik), kan dit ervoor zorgen dat websites vastlopen. Sluit alle tabbladen die u niet gebruikt, onderbreek Chrome-downloads en sluit andere programma’s af die op uw computer worden uitgevoerd.

Als geen van de bovenstaande oplossingen lijkt te werken, moet u uw computer opnieuw opstarten. Zoals je misschien weet, herstelt het herstarten veel problemen. Waarom herstelt je computer zoveel problemen? Waarom lost het herstarten van je computer zoveel problemen op? “Heb je geprobeerd opnieuw op te starten?” Het is technisch advies dat veel wordt gegooid, maar er is een reden: het werkt. Niet alleen voor pc’s, maar voor een breed scala aan apparaten. We leggen uit waarom. Meer lezen en eventuele tijdelijke eigenaardigheden met Chrome opruimen.

Eindelijk is het een goed idee om te controleren op Chrome-updates op Menu> Help> Over Google Chrome. Nieuwe versies kunnen glitches oplossen.

Google Chrome blijft crashen: geavanceerde oplossingen

Als de eerste stappen hierboven uw probleem niet hebben opgelost, gaat u verder met enkele andere methoden voor probleemoplossing.

Schakel Extensions uit

Controleer vervolgens uw geïnstalleerde extensies op de Menu> Meer hulpmiddelen> Extensies pagina. Schakel alles uit of verwijder alles dat u niet actief gebruikt. En zorg ervoor dat je alles gooit wat op onze lijst met Chrome-extensies staat. Verwijder 10 Chrome-extensies die je op dit moment zou moeten verwijderen 10 Chrome-extensies die je op dit moment zou moeten verwijderen Het is moeilijk om bij te houden welke extensies zijn betrapt op misbruik van hun rechten, maar je moet verwijder deze 10 zeker zo snel mogelijk. Lees verder .

Als u te veel extensies gebruikt, kunt u uw browser vertragen, terwijl kwaadaardige extensies de werking van Chrome kunnen verstoren.

Als je veel extensies hebt en ze niet allemaal handmatig wilt uitschakelen, probeer dan een incognitovenster te openen. Standaard schakelt dit alle extensies uit. Het bezoeken van de betreffende website terwijl incognito het gemakkelijker maakt om te bepalen of een extensie in gebreke is gebleven.

Scannen op malware

Hoewel niet alle Chrome-problemen worden veroorzaakt door malware, is het de moeite waard om uit te sluiten voordat u doorgaat. Een kwaadaardig programma kan de instellingen van de browser of de netwerkinstellingen beschadigen en verbindingsproblemen veroorzaken.

Chrome heeft een ingebouwde malwarescanner Hoe kan ik Chrome’s ingebouwde malware-scanner ontgrendelen De ingebouwde chronometer van Chrome ontgrendelen Chrome heeft een ingebouwde malwarescanner die u kan helpen schadelijke software te verwijderen. U krijgt als volgt toegang tot deze handige functie. Meer lezen, maar u kunt beter scannen met Malwarebytes voor een meer grondige controle.

Controleer app-conflicten

Chrome heeft een nieuwere functie waarmee u weet of andere apps op uw pc de functionaliteit kunnen onderbreken. Ga naar om toegang te krijgen Menu> Instellingen en klik gevorderd onderaan deze pagina.

Scroll helemaal naar beneden Werk onverenigbare applicaties bij of verwijder ze, en Chrome toont u problematische apps.

Of u deze verwijdert of niet, is aan u. Het is bijvoorbeeld niet de moeite waard om Malwarebytes Premium te verwijderen, hoewel Chrome zegt dat dit problemen kan veroorzaken. Malwarebytes blokkeert gevaarlijke websites om u veilig te houden, wat kan leiden tot Chrome-fouten.

Probeer een andere browser

Als u een specifieke site niet kunt laden, moet u bevestigen of het probleem zich alleen in Chrome of in alle browsers voordoet. Open een andere browser, zoals Firefox of Edge, en kijk of die website een vergelijkbare foutmelding geeft.

Als dat het geval is, heeft die specifieke site waarschijnlijk problemen. U moet wachten totdat de problemen zijn opgelost; misschien contact opnemen met de eigenaar van de website via sociale media om hen te laten weten.

Maar als de website goed laadt in andere browsers, ligt het probleem bij Chrome. Ga door met de onderstaande stappen voor meer probleemoplossing.

Schakel hardwareversnelling uit

Hardwareversnelling is een functie waarmee zwaar werk wordt overgezet naar een ander onderdeel in plaats van uw CPU. Dit voert vaak grafische taken uit naar uw GPU. Als u dit inschakelt, kan Chrome gemakkelijker worden uitgevoerd, maar in sommige gevallen kan dit ook problemen veroorzaken.

Als u nog steeds ondervindt dat Google Chrome vastloopt na het proberen van de bovenstaande fixes, moet u hardwareversnelling uitschakelen en zien of het een verschil maakt. Ga hiervoor naar Menu> Instellingen> Geavanceerd en uitschakelen Gebruik hardwareversnelling indien beschikbaar.

Probeer een ander profiel en installeer Chrome opnieuw

Op dit moment kan uw exemplaar van Chrome ernstige problemen veroorzaken waardoor het blijft crashen. Probeer een nieuw browserprofiel te maken 5 Aangepaste Chrome-profielen die u zou moeten gaan gebruiken 5 Aangepaste Chrome-profielen die u zou moeten gebruiken Eén Chrome-functie wordt vaak over het hoofd gezien: de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen te hebben. We laten u zien hoe zij uw leven gemakkelijker kunnen maken. En ja, u kunt ook profielen gebruiken in Firefox en andere browsers. Meer lezen om te controleren op corruptie. Als hiermee niets wordt opgelost, moet u Chrome opnieuw instellen of opnieuw installeren.

U kunt de ingebouwde resetfunctie van Chrome gebruiken om in een nieuwe staat te komen zonder opnieuw te hoeven installeren. Ga naar Menu> Instellingen> Geavanceerd> Instellingen herstellen naar hun oorspronkelijke standaardwaarden om deze tool te gebruiken. Zoals Chrome zegt, wordt hiermee alles behalve bladwijzers, geschiedenis en opgeslagen wachtwoorden opnieuw ingesteld.

Voor een volledige verwijdering van Chrome moet u het opnieuw installeren. Ga naar Instellingen> Apps> Apps en functies en zoek Google Chrome in de lijst. Klik erop en kies Uninstall. Download dan een nieuw exemplaar van Chrome.

Google Chrome blijft voor elke website bevriezen

Als Chrome een foutmelding weergeeft voor elke website die u probeert te openen, heeft u waarschijnlijk een probleem met uw internetverbinding. Daarvoor raden we aan onze eenvoudige stappen te volgen om netwerkproblemen te diagnosticeren 7 Eenvoudige stappen om een netwerkprobleem te diagnosticeren 7 Eenvoudige stappen om een netwerkprobleem te stellen Probleem Netwerkproblemen zijn frustrerend, vooral wanneer het probleem bij uw ISP ligt. De volgende keer dat u niet online kunt komen, volgt hier het proces dat u moet volgen om een diagnose te stellen van het netwerkprobleem. Lees verder .

Google Chrome reageert niet: start helemaal niet

Chrome start niet in de eerste plaats? Zorg er eerst voor dat het niet al open is door Taakbeheer aan te vinken. druk op Ctrl + Shift + Esc om het te openen. Als je het ziet Google Chrome of chrome.exe vermeld, klik met de rechtermuisknop op dat item en kies Einde taak. Probeer vervolgens Chrome opnieuw te openen.

Als dit niet het probleem is, blokkeert uw antivirusprogramma of malware Chrome. Probeer uw antivirus tijdelijk uit te schakelen om te zien of Chrome hierdoor kan worden geopend. Zie de “Scannen op malware” sectie hierboven voor suggesties daarover, en volg de volledige gids voor het verwijderen van malware. De volledige gids voor het verwijderen van malware De volledige gids voor het verwijderen van malware Malware is overal tegenwoordig en het uitbannen van malware van uw systeem is een langdurig proces dat begeleiding vereist. Als u denkt dat uw computer is geïnfecteerd, is dit de gids die u nodig hebt. Lees Meer als u meer hulp nodig heeft.

Als Chrome nog steeds niet kan worden geopend, probeert u uw pc opnieuw op te starten. Daarna kunt u het beste Chrome verwijderen en opnieuw installeren volgens de bovenstaande instructies.

Chrome-crashes: specifieke fouten

De bovenstaande tips voor het oplossen van problemen zouden voor de meeste Chrome-problemen moeten werken. Laten we in andere gevallen een paar veelvoorkomende Chrome-foutmeldingen bespreken en wat u kunt doen om ze op te lossen.

Enkele veelvoorkomende Chrome-fouten zijn onder meer:

  • ERR_NAME_NOT_RESOLVED: Het webadres bestaat niet. Controleer op typefouten in de URL.
  • ERR_CONNECTION_REFUSED: De website heeft uw browser geen verbinding laten maken. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van een VPN.
  • ERR_CONNECTION_RESET: Uw verbinding werd middenlading onderbroken. Probeer de pagina te vernieuwen.
  • ERR_CONNECTION_TIMED_OUT: Het duurt te lang om de pagina te laden. Dit komt omdat het uitzonderlijk druk is, of omdat je verbinding te traag is.
  • Oh verdorie!: Dit wordt meestal weergegeven als Chrome door een webpagina om de een of andere reden vastloopt. Het kan te wijten zijn aan een probleem met de plug-in.

Probeer de pagina altijd te vernieuwen met Ctrl + R of de verversen pictogram aan de linkerkant van de adresbalk wanneer u deze berichten ziet. Je kan ook gebruiken Ctrl + Shift + R om de cache te negeren en een nieuwe kopie van de website opnieuw te laden.

Zoals hierboven vermeld, moet u een incognitovenster proberen om websites te openen die fouten weergeven. Omdat deze cookies of andere browsegegevens niet opslaan, zijn ze een nuttige tool voor het oplossen van problemen. Als een site in incognito maar normaal niet werkt, wis dan uw browsergegevens Hoe u uw browsergeschiedenis handmatig en automatisch wist Hoe uw browsergeschiedenis handmatig en automatisch te wissen De websites die u bezoekt laten sporen achter op uw computer. We laten u zien hoe u uw browsegeschiedenis kunt verwijderen in Firefox, Chrome, Edge en Internet Explorer. Lees verder .

Wanneer Chrome crasht, kunt u dit invoeren chrome: // crashes / in uw adresbalk om informatie over hen te bekijken. Helaas bevat dit geen nuttige informatie, maar u kunt de crashes naar Google sturen voor onderzoek.

Chrome-crash- en bevriezingsproblemen opgelost!

Omdat je veel in je browser doet, is het ongelooflijk frustrerend wanneer het niet reageert. Ongeacht de oorzaak van uw probleem, hopelijk hebben deze instructies voor probleemoplossing u geholpen het probleem op te lossen. U kunt ook kijken naar het oplossen van andere vervelende Chrome-problemen terwijl u bezig bent.

Als Chrome na dit alles nog steeds problemen ondervindt, moet u kijken naar het oplossen van problemen Windows Windows Problemen oplossen voor Dummies Windows Problemen oplossen voor Dummies Windows neemt veel rotzooi voor problemen buiten de controle. Lees meer over de grootste problemen die mensen verkeerd op Windows plakken en hoe ze deze daadwerkelijk kunnen oplossen. Lees meer voor diepere problemen.

Meer informatie over: browsetips, Google Chrome, probleemoplossing.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: google chrome doet het niet

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 195 Google Chrome reageert niet of blijft crashen of bevriezen? / internet. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *