Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 195 Bol.com affiliate programma

[Top] 195 Bol.com affiliate programma

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 195 Bol.com affiliate programma dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Maddio: Review và hướng dẫn làm Affiliate dự án Hyip Maddio mới – Kiếm 1%/ ngày
Maddio: Review và hướng dẫn làm Affiliate dự án Hyip Maddio mới – Kiếm 1%/ ngày

Bol.com kennen we allemaal, maar wist je ook dat je zelf wat kan bijverdienen door Bol.com te promoten als affiliate. Het Bol.com affiliate programma maakt het mogelijk om producten of productgroepen aan te bevelen bij jouw doelgroep. Hiermee profiteer je deels van de goede naam van Bol.com, waardoor je redelijk gemakkelijk kan bijverdienen. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten als je gaat beginnen met het partnerprogramma van Bol.com en onze eigen ervaringen.

Wat is het Bol.com affiliate programma?

Het Bol.com affiliate programma is het partnerprogramma van Bol.com. Door middel van dit programma kunnen website-eigenaren en anderen met online kanalen de producten van Bol.com promoten. Hiermee kan een mooie commissie worden verdiend. Door middel van verschillende promotiematerialen kan je Bol.com onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Denk aan het aanbevelen van producten die relevant zijn binnen de niche van je website. Zo kan je redelijk eenvoudig extra bijverdienen.

Wat zijn de ervaringen met het Bol.com partnerprogramma?

Onze ervaringen met het Bol.com partnerprogramma zijn erg goed. Als affiliate van Bol.com krijg je de juiste ondersteuning als je deze nodig hebt. Daarnaast staat alles zeer duidelijk beschreven en uitgelegd, zijn er diverse handleidingen die je kan raadplegen en is er een FAQ met tal van relevante vragen.

Een groot voordeel van Bol.com affiliate zijn is de reputatie en bekendheid van de website. Doordat Bol.com een zeer grote naam is in Nederland, ligt het conversiepercentage vrij hoog. De commissiepercentages mogen dan iets aan de lage kant zijn, door de hoeveelheid orders kan je nog steeds flink verdienen met het partnerprogramma.

Wat ook erg fijn is aan het Bol.com partnerprogramma zijn de uitgebreide rapportage mogelijkheden en de hoeveelheid promotiemateriaal. Bol.com biedt zeer veel mogelijkheden in ondersteunend materiaal, productfeeds, deeplinks en andere promotiematerialen.

Hoeveel commissie kan je verdienen als Bol.com affiliate?

Hoeveel commissie je kan verdienen als affiliate van Bol.com is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het bedrag van de order. Het bedrag waar je commissie over krijgt is de omzet min BTW en verzendkosten. Vervolgens gaat het ook om de producten die verkocht zijn. Deze zijn onderverdeeld in productgroepen. Per productgroep geldt een ander commissiepercentage dat je ontvangt.

De productgroepen die Bol.com heeft onderverdeeld zijn Goud, Zilver en Brons. Producten die in de categorie Goud vallen leveren 8% commissie op. Voor Zilver ligt dit percentage op 6% en voor Brons op 3%. In de gouden groep zitten de categorieën baby, baby- & peuterkleding, schoenen, ebooks, mooi & gezond en sieraden, horloges & accessoires. De categorieën die in Brons vallen zijn witgoed, bruingoed, computer- & gamehardware, mobiele telefonie en elektronica. Alle andere productgroepen vallen in de zilveren groep.

Hoe betrouwbaar is het Bol.com partnerprogramma?

Het Bol.com partnerprogramma is zeer betrouwbaar en een goed programma voor zowel beginnende als ervaren affiliate marketeers. Zoals eerder al aangegeven is het grote voordeel van Bol.com promoten de goede naam van de website. Bijna iedere Nederlander kent het platform wel en daarmee is de kans op een conversie aanzienlijk hoger. Daarnaast zijn je commissies altijd duidelijk en weet je wat je kan verwachten. Dit maakt werken met het Bol.com partnerprogramma erg fijn.

Hoe werkt de uitbetaling als affiliate van Bol.com?

Als affiliate word je maandelijks uitbetaald door Bol.com, mits je openstaande, goedgekeurde saldo minimaal €10,- is. Als dit niet het geval is gaat het bedrag mee naar de volgende maand, net zolang tot je minimaal boven de €10,- zit. Je saldo dat beschikbaar is voor uitbetaling is het goedgekeurde saldo in je account. Openstaand saldo dat nog niet is goedgekeurd telt niet mee.

Een bedrag wordt goedgekeurd op het moment dat de artikelen die bij de order zaten zijn bezorgd én waarvan de retourperiode is verstreken. Deze periode bedraagt 30 dagen. Over het algemeen wordt een bedrag dus goedgekeurd na ongeveer een maand.

Hoe word je affiliate van Bol.com?

Om affiliate van Bol.com te worden dien je een account aan te maken voor hun partnerprogramma. Via deze pagina kan je ook inloggen als je al affiliate bent. Heb je al een normaal account bij Bol.com waarmee je ook bestelt? Dan kan je dit account ook gebruiken om affiliate mee te worden.

Aanmelden voor het Bol.com partnerprogramma

Aanmelden voor het Bol.com partnerprogramma? Via deze link kan je jouw account direct registreren. Let er goed op dat je aan de voorwaarden voldoet. Je kan bijvoorbeeld geen website aanmelden die je nog moet bouwen, deze moet al live staan en relevante content bevatten.

Inloggen in de affiliate omgeving van Bol.com

Heb je al een account als affiliate bij Bol.com? Dan kan je via deze link inloggen in jouw persoonlijke omgeving.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bol affiliate commissie

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 195 Bol.com affiliate programma. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *