Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 191 Word: Hoe woorden of spelfouten zoeken en vervangen?

[Top] 191 Word: Hoe woorden of spelfouten zoeken en vervangen?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 191 Word: Hoe woorden of spelfouten zoeken en vervangen? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

MS Word – Zoeken en vervangen
MS Word – Zoeken en vervangen

Maakt u steeds dezelfde spel- of typfouten? Dan kan de, woorden zoeken en vervangen, functie in Word u kostbare tijd besparen.

Word: Hoe woorden of spelfouten zoeken en vervangen?

  • De zoeken en vervangen functie is bereikbaar door op Vervangen te klikken in het lint.
  • In het dialoogvenster dat volgt, selecteert u het tabblad Vervangen.
  • Typ het (verkeerd gespelde) woord dat u wilt vervangen in het tekstvak naast Zoeken naar en het juiste woord in het tekstveld naast, Vervangen door.

Zoeken En Vervangen 1

Er zijn verschillende manieren om foute woorden te vervangen.

  • Zo kan u ze 1 voor 1 vervangen door op de knop Volgende zoeken te klikken, of u kan ze allemaal in adem vervangen door op de knop Alles vervangen te klikken.
  • Bent u ergens halverwege het document begonnen, zal Word een dialoogvenster tonen met de mededeling dat het einde van het document bereikt is. Wilt u de eerste alinea’s ook onderwerpen aan een controle, bevestigt u met Ja.

Hebt u de zoeken en vervangen functie gestart nadat het document klaar was. Verschijnt een dialoogvenster met de mededeling met het aantal gevonden resultaten.

Zoeken En Vervangen 2

  • Bij standaardinstellingen zal Word een document van boven naar beneden controleren.
  • Door op de knop Meer te klikken in het zoeken en vervangen venster, kan u desgewenst deze richting aanpassen, of nog beter, gewoon de optie Alles selecteren.

Succes!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: zoeken en vervangen word

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 191 Word: Hoe woorden of spelfouten zoeken en vervangen?. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *