Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 191 Je bedrijf toevoegen aan Google Maps

[Top] 191 Je bedrijf toevoegen aan Google Maps

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 191 Je bedrijf toevoegen aan Google Maps dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

CÁCH SỬ DỤNG GOOGLE MAPS – HAY NHẤT
CÁCH SỬ DỤNG GOOGLE MAPS – HAY NHẤT

Je bedrijf toevoegen aan Google Maps

Als je een bedrijf hebt is het erg belangrijk dat potentiële klanten je kunnen vinden. Dit geldt voor offline bedrijven met een fysieke locatie maar ook voor online bedrijven met online klanten. Het is daarom belangrijk dat je een website hebt en dat die website ook gevonden wordt. Je wilt het liefst zo hoog mogelijk in google komen als er wordt gezocht op een product/dienst die je aanbied of als er op jouw merknaam wordt gezocht. Het optimaliseren voor de zoekmachines (zoals Google) is hiervoor erg belangrijk. Het is belangrijk dat je jouw bedrijf aanmeld bij Google zodat nieuwe klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Lees in dit artikel hoe je je bedrijf aan Google Maps kunt toevoegen.

Bedrijf al toegevoegd aan Google?

1. Ga naar Google maps, of klik deze link: https://www.google.com/maps/

2. Type in de balk linksboven jouw bedrijfsnaam in. Staat jouw bedrijf daar in de lijst? Dan is je bedrijf al aangemeld op google. Maar staat hij niet in de lijst? Dan moet je jouw bedrijf aanmelden bij Google.

Stappenplan: Bedrijf toevoegen aan Google Maps

Jouw bedrijf was dus niet vindbaar in Google. We gaan die aan de hand van de volgende stappen toevoegen aan Google:

1. Zoek in Google: Google mijn bedrijf, of ga naar https://www.google.com/intl/nl_nl/business/

2. Ga rechtsboven naar “Nu beheren”

3. Log in met je gmail-account.

4. Vul je bedrijfsnaam in. Er zullen een aantal suggesties verschijnen met bedrijfsnamen die al zijn toegevoegd aan google.

5. Op het volgende scherm vraagt google naar je bedrijfscategorie. Vul die hier in.

6. Kies vervolgens of klanten jouw bedrijf kunnen bezoeken.

7. In het volgende scherm vul je de adresgegevens van jouw bedrijf in.


8. Geef hier aan welk service gebied je bedient. Dus in welke regio je jouw diensten aanbiedt.

9. Tenslotte geef je de contactgegevens van jouw bedrijf door. Dit gaat om het telefoonnummer en je website. Zorg ook dat je een website hebt om online goed gevonden te worden. Nog geen website? Neem een kijkje bij ons webdesign bureau: vindmijnbedrijf.nl

10. Tenslotte druk je op voltooien en zal google per post een code sturen. Op deze manier verifieer je dat je bedrijf echt gevestigd zit op de aangegeven locatie.

Als je de code van Google hebt ontvangen moet je alleen nog je bedrijfsvermelding verifiëren. Hierna zal Google binnen een aantal dagen je bedrijf toevoegen aan Google Maps. Je bedrijf is nu toegevoegd aan Google. Potentiele klanten kunnen nu jouw bedrijf vinden in Google.

Maar weet wel dat dit pas het begin is van de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Jouw concurrenten zijn namelijk ook bezig met hun zichtbaarheid online. Wil jij een stapje extra zodat je beter en meer wordt weergegeven dan je concurrenten? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of hoe wij jou kunnen helpen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bedrijf op google maps zetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 191 Je bedrijf toevoegen aan Google Maps. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *