Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 191 Hoe verwijderde e-mails van Gmail te herstellen

[Top] 191 Hoe verwijderde e-mails van Gmail te herstellen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 191 Hoe verwijderde e-mails van Gmail te herstellen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Gmail – Verzenden Ongedaan Maken – Tip
Gmail – Verzenden Ongedaan Maken – Tip

Wie heeft nooit verwijderd e-mail onbedoeld belangrijk, toch? In de dagelijkse drukte, tijdens het opruimen van de inbox van de Gmail of bij het beantwoorden van a e-mail, druk gewoon op een verkeerde knop en essentiële informatie gaat verloren, wat ernstige problemen kan veroorzaken. Maar maak je geen zorgen, het is mogelijk. herstellen e-mails verwijderd uit gmail snel en gemakkelijk. Dit gebeurt omdat de Google voorziet al in de mogelijkheid van onbedoelde verwijdering en handhaaft de e-mails verwijderd in de prullenbak voor een periode van 30 dagen voordat ze definitief worden verwijderd.

Als u de e-mail, de prullenbak heeft geleegd of herstel probeert uit te voeren na de deadline, kan dit proces langer duren of zelfs onmogelijk zijn. Dat wil zeggen, de herstelmethoden van e-mails geen Gmail ze zijn niet onfeilbaar en ze kunnen niet allemaal worden hersteld. Dus blijf op de hoogte bij toegang tot belangrijke informatie! Maar eraan denken om u te helpen herstellen a e-mail verwijderd, hebben we de onderstaande tutorials voorbereid. Uitchecken!

Hoe verwijderde e-mails in de prullenbak te herstellen

een ophalen e-mail wissen als het nog in de prullenbak zit, is een eenvoudige taak. Alle verwijderde e-mails worden naar deze map gestuurd en daar 30 dagen bewaard, tenzij de prullenbak wordt geleegd. Om ze op te halen, kunt u zoeken in de e-mail, als u zich bepaalde informatie herinnert die erin staat – zoals onderwerp, afzender en zelfs de tekstinhoud – of de lijst met beschikbare e-mails in de map doorloopt, voor het geval u zich geen nuttige informatie herinnert.

1. Toegang tot uw account Gmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan op Maïs aan de linkerkant van de pagina voor andere mapopties.

2. Klik in de nieuwe opties op Bin.

3. Vink het vakje aan naast alles e-mails die u wilt ophalen.

4. Na het selecteren van de gewenste e-mails, klik op het pictogram dat een map bevat met een pijl erin om de te verplaatsen e-mails naar een nieuwe map.

Klik vervolgens op het mappictogram met een pijl erin (Iris Xavier/Showmetech)

5. selecteer de map waar u het naartoe wilt sturen e-mail weggevaagd. In dit voorbeeld selecteren we de Postvak IN.

Nu heb je normaal gesproken toegang tot de e-mails hersteld in de gekozen map, en ze zijn weer veilig in uw account. Gmail.

Ik kan de Prullenbak niet vinden, wat nu?

Als u de map Prullenbak niet kunt vinden, is deze mogelijk verborgen. Volg eenvoudig stap voor stap om het zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk te maken. Uitchecken!

1. Toegang tot uw account Gmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op het tandwielpictogram om naar Instellingen te gaan.

2. Klik vervolgens op bekijk alle instellingen.

3. Selecteer in Instellingen het tabblad bladwijzers.

4. Blader naar beneden totdat u de Prullenbak-systeemmarkering vindt. Klik dan op de optie tonen, die aan de kant zal zijn.

Nu bevindt de prullenbak zich naast de hoofdbladwijzers en is het gemakkelijker om er een te herstellen e-mail onbedoeld uitgeschakeld.

Hoe een verwijderde e-mail te herstellen die niet in de Prullenbak staat

Als je op zoek was naar een e-mail verwijderd en je hebt het niet in de prullenbak gevonden, is het mogelijk dat de herstelperiode is verstreken of dat je het per ongeluk permanent hebt verwijderd, maar er is nog een laatste kans om het te herstellen. Dit is echter een kleine kans en de kans is groot dat uw e-mail zijn voorgoed verloren. Maar als u al uw kansen wilt benutten, kunt u een verzoek sturen naar de Hulpprogramma voor het herstellen van Gmail-berichten.

Deze pagina wordt onderhouden door Google voor het herstel van e-mails die mogelijk is verwijderd door een of andere aanval van een gebruikersaccount. Gmailals een aanval hacker, bijvoorbeeld. Toch kunt u het gebruiken om per ongeluk verwijderde berichten te herstellen.

1. Ga naar de pagina van Hulpprogramma voor het herstellen van Gmail-berichten. Klik dan op Log in en informeren e-mail en wachtwoord om door te gaan — deze stap wordt overgeslagen als u dat al bent Gelogd op uw rekening Gmail.

2. Klik op de volgende pagina op Doorgaan.

geval of Gmail zoek wat e-mail, wordt deze weergegeven op het volgende scherm. Tijdens onze tests echter geen e-mail definitief verwijderd is gevonden.

Let op: hoe sneller u de zoekopdracht indient e-mail gewist, hoe groter uw kans om het te herstellen.

wist te herstellen e-mails verwijderd met onze tutorials? Vertel het ons in de comments!

Zie ook:

Geen toegang tot uw e-mail? zoek het uit hoe gmail-account te herstellen en bekijk tips om uw Google-account veiliger te maken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: verdwenen mails terughalen gmail

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 191 Hoe verwijderde e-mails van Gmail te herstellen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *