Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 19 CC en Bcc: wat het betekent en hoe het te gebruiken in Hotmail (Outlook.com)

[Top] 19 CC en Bcc: wat het betekent en hoe het te gebruiken in Hotmail (Outlook.com)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 19 CC en Bcc: wat het betekent en hoe het te gebruiken in Hotmail (Outlook.com) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How To Send Email To Multiple People On Gmail Tutorial
How To Send Email To Multiple People On Gmail Tutorial

CC & Bcc: wat het betekent en hoe het te gebruiken in Hotmail (Outlook.com)

Wanneer je een nieuw bericht via e-mail wilt sturen, zie je CC- en Bcc-opties in het veld “Aan”. weten wat CC en Bcc betekenen? zal u helpen deze ontvangervelden op de juiste manier te gebruiken. Om deze reden legt deze tekst in detail de betekenis van deze twee functies uit, hoe ze van elkaar verschillen en in vergelijking met het veld “Aan”. Daarnaast vindt u de stappen op de manier om CC en Bcc te gebruiken in Hotmail of Outlook.com .

Hoewel het gebruik van instant messaging-applicaties e-mail tot op zekere hoogte heeft verdrongen, blijft e-mail essentieel voor veel bedrijven. Op de werkvloer is e-mail een onvervangbaar middel om de communicatie tussen afdelingen, van baas tot medewerkers en klanten, te vergemakkelijken. de informatie doorsturen naar alle betrokken partijen . In deze betekenis, CC en CCO zijn van groot belang .

Wat betekent het

Om te begrijpen hoe CC en BCC correct worden gebruikt, is het noodzakelijk om de betekenis van deze acroniemen te kennen. In de eerste plaats CC bestaat uit de initialen van de term ” Carbon Copy “, terwijl CCO bestaat uit initialen van ” Verborgen doorslag . Opgemerkt moet worden dat CCO een meer discrete versie is, vanwege het kenmerk dat het verborgen is.

De beschreven betekenis is vaak toegewezen au carbon papier die in het verleden is gebruikt om kopieën van documenten te maken. Deze methode werd vaak gebruikt bij de levering van juridische of betalingsdocumenten, zodat de ontvanger het origineel had en de afzender de doorslag als document bewaarde.

Hoe ze correct worden gebruikt

CC en Bcc zijn ontvangersvelden die kunnen worden bekeken vanuit de principal, genaamd “Aan”. de functie CC en CCO is vergelijkbaar met die van doorslagen in het verleden, voor zover dat mogelijk is informatie opnemen en doorgeven aan andere partijen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Veld voor CC-ontvanger

In het ontvangerveld genaamd CC, e-mailadressen van gebruikers die verantwoordelijk zijn voor de informatie zijn inbegrepen zonder dat het bericht rechtstreeks aan hen is gericht . Op deze manier krijgen ze iets dat lijkt op een back-up of bewijs van de communicatie tussen de partijen.

Deze secundaire ontvangers hoeft niet te antwoorden op het bericht . Daarnaast ontvangen ze een kopie van het antwoord als dit wordt verzonden met behulp van de optie ” Reageren op iedereen . Aan de andere kant is het belangrijk om te bedenken dat de adressen die in het CC-veld zijn ingevoerd, zichtbaar zijn voor alle gebruikers die het bericht zullen ontvangen.

Deze methode wordt veel gebruikt binnen bedrijven om een efficiënte en transparante communicatie te bevorderen tussen werknemers die samenwerken aan hetzelfde project. Je gebruikt het voor informatie verzenden naar secundaire ontvangers , die voor deze zaak verantwoordelijk zijn, hoewel van hen geen reactie wordt verlangd.

Bcc ontvanger veld

Het veld Bcc of Hidden Carbon Copy wordt ingevuld met de e-mails van ontvangers die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het bericht , maar het is beter dat hun contactgegevens blijven verborgen . Deze gebruikers ontvangen een kopie van het verzonden bericht, maar kunnen geen kopie van het antwoord ontvangen.

De gevallen waarin het BCC-veld vaak wordt gebruikt, zijn die waarin de secundaire ontvanger hoeft het antwoord op het bericht niet te kennen . Het kan ook worden gebruikt met als enig doel de contactgegevens van bepaalde ontvangers te beschermen of te verbergen. Bovendien helpt het om reactiereeksen te vermijden wanneer dit niet nodig is.

Te volgen stappen in Hotmail (Outlook.com)

Nu u de betekenis van CC en Bcc kent, evenals het juiste gebruik ervan, zult u geïnteresseerd zijn om te weten wat de stappen om een bericht te verzenden met CC- en Bcc-ontvangers bij Hotmail. Voer eenvoudig uw e-mailadres in opOutlook , Druk op ” Nieuw bericht Voer de volgende stappen uit om uw bericht te maken en zodra het klaar is:

  1. U moet de hoofdontvanger toevoegen in de ” À En u ziet de CC- en Bcc-opties. Klik op de optie die u nog een veld wilt toevoegen om in te vullen.
  2. Voer de adressen in gewenst in open velden.

Zodra de benodigde velden zijn ingevuld, kunt u het bericht zonder enig ongemak verzenden. U moet onthouden dat de secundaire adressen die de kopie van de antwoorden moeten ontvangen, naar CC gaan en degenen wiens adres moet worden gemaskeerd in BCC .

Zoals u kunt zien, worden de velden CC- en Bcc-ontvangers gebruikt op basis van gebruikersbehoeften. Om ze correct te gebruiken, onthoud dat de eerste is om een kopie van het bericht te maken en de tweede is om een blinde kopie te maken. Daarnaast zijn de stadia van CC en Bcc gebruiken in Hotmail , Gmail of andere e-mailservices zijn vergelijkbaar, dus deze handleiding is nuttig, ongeacht de service die u gebruikt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: wat betekent bcc in mail

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 19 CC en Bcc: wat het betekent en hoe het te gebruiken in Hotmail (Outlook.com). De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *