Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 189 Bol.com stopt met verkoop tweedehands spullen door particulieren

[Top] 189 Bol.com stopt met verkoop tweedehands spullen door particulieren

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 189 Bol.com stopt met verkoop tweedehands spullen door particulieren dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

De Waarheid Over Het Verkopen Op BOL.COM in 2023
De Waarheid Over Het Verkopen Op BOL.COM in 2023

  • Bol.com stopt met de verkoop van boeken, muziek en films door particulieren.
  • Verkopen kan vanaf 3 mei alleen nog door mensen met een KvK-registratie en btw-nummer.
  • Bol.com richt zich op de zakelijke verkoop, omdat daar meer groei in zit.

Particulieren kunnen vanaf 3 mei niet langer tweedehands boeken, muziek, films en games verkopen via Bol.com. Het aanbod wordt dan offline gehaald.

Bol.com startte met particuliere verkoop in 2007. Mensen kunnen daarbij tweedehands multimedia aanbieden op het platform. Bol.com regelt de betaling en keert het bedrag uit aan de verkoper na verzending. Achteraf kan de koper een beoordeling schrijven.

In een verklaring schrijft Bol.com dat het zich volledig op zakelijke verkoop te willen richten, omdat daar meer groei in zit. Inmiddels komt ruim 60 procent van de verkopen op het platform van externe partijen.

“Het particulier verkopen vraagt om een andere verkoopomgeving dan voor zakelijke verkooppartners. Omdat de zakelijke verkoopomgeving zo hard groeit is er daarom voor gekozen om hier volledig op te focussen”, aldus de webwinkel.

Verkoopaccounts van particulieren blijven geopend tot 1 juli 2021 om retourzendingen en uitbetalingen af te handelen. Daarna worden ze permanent gesloten en is het ook niet meer mogelijk om oude facturen te downloaden.

Tweedehands artikelen verkopen via Bol.com blijft wel mogelijk. Verkopers kunnen een zakelijke verkoopaccount openen. Daarvoor is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een btw-nummer noodzakelijk.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/bol-tweedehands-verkopen-n7f9tf84

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 189 Bol.com stopt met verkoop tweedehands spullen door particulieren. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *