Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 187 Pdf-bestanden aanmaken met Microsoft Word voor iPad

[Top] 187 Pdf-bestanden aanmaken met Microsoft Word voor iPad

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 187 Pdf-bestanden aanmaken met Microsoft Word voor iPad dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Reduce PDF file size for email attachment on Windows | PDFelement 8
How to Reduce PDF file size for email attachment on Windows | PDFelement 8

In Office voor Windows of Mac kan je een document gewoon lokaal (dus op de computer zelf) in het pdf-formaat bewaren, via de functie Opslaan als. Bij de iPad-versie van Word en Excel werkt het een beetje anders. Hier is de exporteermogelijkheid ondergebracht in het menu Delen. In de praktijk betekent dit dat je een document uitsluitend kunt e-mailen als pdf-bestand. Daarvoor ga je als volgt te werk:

  • Open het Word- of Excel-document dat je wil exporteren en klik – helemaal rechts – op het icoontje met het mannetje en een plusteken.
  • Selecteer in het keuzemenu de tweede mogelijkheid, Als bijlage via e-mail verzenden.
  • Kies voor PDF verzenden. Office zal het document vervolgens converteren en als bijlage aan een nieuwe e-mail toevoegen.

In het overzicht van je recente documenten vind je naast elk bestand ook een knop die naar de Deel-functie leidt. Vreemd genoeg kan je langs die weg uitsluitend documenten in het oorspronkelijke formaat (dus Word of Excel) e-mailen, en niet in het pdf-formaat. Alsof Microsoft de nieuwe feature hier over het hoofd heeft gezien.

Office voor iPad bestaat uit de onderdelen Word, Excel, PowerPoint en OneNote, die je apart kan downloaden en installeren. Microsoft hanteert daarbij het freemium-model: een aantal functies is gratis, maar voor de volledige versie moet je een zogeheten Office 365-abonnement afsluiten. Voor € 99 per jaar mag je de kantoorsuite dan op maximaal vijf computers plus vijf tablets gebruiken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/pdf-in-mail-weergeven-w5mfu8yk

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 187 Pdf-bestanden aanmaken met Microsoft Word voor iPad. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *