Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 186 Zakelijk Gmail adres met eigen domein

[Top] 186 Zakelijk Gmail adres met eigen domein

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 186 Zakelijk Gmail adres met eigen domein dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to set up Gmail in Outlook [2023]
How to set up Gmail in Outlook [2023]

Email. Reuze handig. Ondanks de opkomst van social media nog steeds heel veel gebruikt. Voor mij onmisbaar. Om mijn nieuwsbrief te versturen. Ruim 70-80% komt wekelijks via mijn nieuwsbrief in mijn lunchwebinar! Allemaal ondernemers. Maar vaak zonder zakelijk email adres met eigen domeinnaam.

Ik zie de email adressen van alle inschrijvers. Het verbaast me steeds opnieuw. Hoeveel ondernemers inschrijven met een @gmail, @hotmail, @ziggo, @casema, @zeelandnet email adres. Ik kan ze niet meer tellen. Jammer zulke zakelijke adressen! Het maakt je bedrijf minder professioneel. En minder herkenbaar. Zeg nou zelf robert@bedrijfsnaam.nl is toch veel professioneler dan robert.bedrijfsnaam@gmail.com.

Als ik dan vraag waarom ze geen mailadres op het eigen domein hebben dan is het eerst stil. Dan komen antwoorden zoals:

  • ik kan alleen thuis met mijn zakelijk adres mailen
  • ik weet niet hoe ik dat moet instellen
  • ik gebruik webmail van mijn provider, want dan kan ik er overal bij.

Terwijl er een simpele oplossing is.

Zakelijk Gmail adres

Kosten 40 euro per jaar. Een zakelijk Gmail adres voor je email. Met eigen domeinnaam. Via een Google Apps for Work account. Tot 30 alias adressen kun je aanmaken. Handig als je meer domeinen hebt. En je wilt op ieder domein je eigen mailadres hebben.

Je krijgt tot 30 GB opslagruimte. Voor je mail. En je documenten. Ja. Je krijgt naast Gmail ook de beschikking over de andere google producten:

  • Google Drive,
  • Google Docs,
  • Google Presentations,
  • Google Spreadsheet,
  • Google Plus.

Kun je direct online samenwerken. Met andere ondernemers. Met je virtuele team. In een document. Hoef je ze niet meer rond te mailen. Geen probleem met gelijktijdig aanpassen en een conflict bij het opslaan.

Veiligheid

Maar is gmail wel veilig? hoor ik je denken. Uiteraard gebruik je een slim en veilig wachtwoord. Maar Google gaat verder. Je kunt heel eenvoudig 2-stap verificatie instellen. Als je dit instelt dan herkent google de apparaten waar je mee inlogt. Wordt er vanaf een onbekend apparaat ingelogd dan vraagt google naar een extra code. Deze ontvang je op je GSM. Per SMS. Of je wordt gebeld. Zo zorgt google ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je mail. Verder meldt google als er login vanaf vreemde locaties plaatsvinden.
Heb je eenmaal gmail dan zijn er veel handige plugins toe te voegen. Ik heb een plugin waarmee ik direct de social media profielen zie van degene die mij mailt. Inclusief de laatste FB en Twitter berichten. Maar ik gebruik ook een tool om uitgesteld te verzenden. Omdat het webmail is kun je eenvoudig overal en altijd bij je mail. En je mailbox is met 30 GB eigenlijk nooit vol!

Kortom een zakelijk gmail adres met eigen bedrijfsnaam biedt veel voordelen.
Wil je overstappen naar Google Apps for Work, dan kan Mijn Google Apps je helpen met de overstap.
Ze hebben al meer dan 1.000 mailboxen overgezet! Geef in de aanvraag aan: via SlimmerOndernemen.
Ook Werkplek in de wolken heeft al vele zelfstandig ondernemers en MKB bedrijven geholpen bij de overstap.

Wanneer staat op jouw kaartje binnenkort een professioneel mail adres?
Laat het weten via de comments hieronder!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: eigen domein koppelen aan gmail

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 186 Zakelijk Gmail adres met eigen domein. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *