Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 183 Zo stel je jouw Gmail-account in op de iPhone en iPad

[Top] 183 Zo stel je jouw Gmail-account in op de iPhone en iPad

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 183 Zo stel je jouw Gmail-account in op de iPhone en iPad dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Gmail is één van de meeste gebruikte e-maildiensten van dit moment. Je Gmail-account is natuurlijk toegankelijk via de Gmail-app, maar ook als account toe te voegen aan standaard iOS-apps, zoals Mail en Agenda. Hieronder leggen we je uit hoe Gmail op je iPhone of iPad instellen in zijn werk gaat.

Gmail op iPhone instellen

Je Gmail-account toevoegen aan iOS biedt meer voordelen dan alleen mailtjes binnenkrijgen in de standaard Mail-app. Het is hierdoor namelijk ook mogelijk om alle contacten, notities en agendapunten die bij je Gmail-account horen, te synchroniseren met iOS. Een Gmail-account toevoegen doe je als volgt.

  1. Ga naar Instellingen;
  2. Tik op het menu ‘Wachtwoorden en accounts’;
  3. Selecteer hier ‘Nieuwe account’ en tik op het Google-logo;
  4. Vul in de browser die opent je e-mailadres en wachtwoord in;
  5. Zet de schuifjes op groen achter de apps waarvan je wil dat je Gmail-account ermee wordt gesynchroniseerd. Dit kan bij Mail, Contacten, Agenda’s en Notities;
  6. Tik op ‘Bewaar’ als je klaar bent.

Heb je meerdere Gmail-accounts? Dat is geen probleem, want dan herhaal je simpelweg deze stappen. Het is mogelijk om meerdere Gmail-adressen toe te voegen, wat handig is als je een mailadres voor zowel privé als werk hebt.

Als je een nieuw e-mailadres hebt en je oude account juist eerst wil verwijderen van je iPhone of iPad, tik je in ‘Wachtwoorden en accounts’ op het account dat je wil ‘weggooien’. Vervolgens kies je voor je ‘Verwijder account’. Gebruik je toch liever de Gmail-app? Via de knop hieronder kun je ‘m downloaden.

Gmail – E-mail van Google

Google LLC

Meer handige tips

Heb je naast Gmail nog meerdere accounts gesynchroniseerd met Mail? Dan kan je inbox al snel een zooitje worden. Door vip-contacten in Mail in te stellen, krijg je alleen van de belangrijkste berichten een melding. Wil je meer met jouw Gmail-account doen dan enkel Mail gebruiken, bekijk dan onze tips om alles uit Notities te halen of hoe je jouw agenda kan delen met anderen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gmail adres toevoegen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 183 Zo stel je jouw Gmail-account in op de iPhone en iPad. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *