Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 183 Je Instagram-account aan je Facebook-profiel koppelen

[Top] 183 Je Instagram-account aan je Facebook-profiel koppelen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 183 Je Instagram-account aan je Facebook-profiel koppelen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How To Link FaceBook \u0026 Instagram! (2022)
How To Link FaceBook \u0026 Instagram! (2022)

Sinds Instagram door Facebook werd overgekocht, is de integratie van beide sociale netwerken flink verbeterd. Zo is het sindsdien mogelijk om je accounts op Instagram en Facebook met elkaar te koppelen. Op deze manier kun je de interactie met je volgers en vrienden verhogen, evenals het bereik van je berichten. Geïnteresseerd geraakt? Lees dan snel verder.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen is, zoals in het kopje hierboven aangegeven, dat je na de integratie meer mensen kunt bereiken met je berichten. Zo worden foto’s die je op Instagram deelt automatisch op Facebook geplaatst. De begeleidende tekst, hashtags en emoji uit jouw Instagram-bericht gaan daarbij niet verloren.

Omdat het algoritme van Facebook de voorkeur geeft aan inhoud met een hoge mate van interactie, worden likes op Instagram ook in acht genomen om te bepalen hoe zichtbaar de gedeelde post op Facebook moet worden. Om de boel zo overzichtelijk mogelijk te houden, creëert Facebook een mapje in je account waarin alle via Instagram gedeelde berichten worden opgeslagen. Je Facebook-vrienden die geen Instagram hebben, kunnen op deze manier toch zien wat jij allemaal op laatstgenoemde sociale netwerk slingert:

Je begint jezelf wellicht af te vragen of er überhaupt nadelen bestaan voor het koppelen van je profielen op Facebook en Instagram. Veel mensen zijn van mening dat Facebook en Instagram verschillende doelgroepen hebben. Door je account te koppelen, maak je feitelijk geen onderscheid meer tussen beide platforms. Koppel je account daarom alleen als je er volledig zeker van bent dat je beide sociale netwerken voor hetzelfde doeleinde wilt gebruiken.

Open de app van Instagram en ga naar je profiel. Tik nu op het icoontje met de drie horizontale strepen en dan achtereenvolgens op Instellingen > Account en Gekoppelde accounts. Tussen de verschillende opties die nu in je beeld verschijnen, tik je op Facebook:

Vanaf dit moment worden je account op beide platformen aan elkaar gekoppeld. Op hetzelfde scherm je het eventuele onderschrift voor je Instagram-berichten kunt toevoegen, verschijnt nu de optie om het bericht op je Facebook te delen.

Om Je Facebook-profiel van je Instagram te ontkoppelen, loop je in eerst instantie de hierboven beschreven stappen door. Tik op je gekoppelde account en kies vervolgens voor de optie Link naar account verwijderen.

Afbeelding: © Natee Meepian – Shutterstock.com

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: hoe koppel ik facebook aan instagram

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 183 Je Instagram-account aan je Facebook-profiel koppelen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *