Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 18 Dit is de nieuwe stem die binnenkort naar Google Maps zal komen

[Top] 18 Dit is de nieuwe stem die binnenkort naar Google Maps zal komen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 18 Dit is de nieuwe stem die binnenkort naar Google Maps zal komen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Uw bedrijf toevoegen of claimen op Google
Uw bedrijf toevoegen of claimen op Google

La Google Maps-spraakassistent zal een verandering van noot geven met de volgende update die het bedrijf Mountain View zeer binnenkort van plan is te lanceren. De huidige vrouwenstem is behoorlijk robotachtig, nu zal Google deze updaten voor een meer vloeiende en menselijke stem.

Kaarten is een veel gebruikte tool door gebruikers, omdat het ons in staat stelt ons naar elk adres in onze stad of misschien een andere bestemming buiten uw grondgebied te leiden. Het kan worden gebruikt met de gegevens en er is ook de mogelijkheid om het offline te doen door de Google-kaarten te downloaden.

Het zal een grote verandering zijn

De stem is volledig veranderd, de toon in de indicaties en beter de pauzes tussen de acties plaatst, doet het dit bij het veranderen van het patroon. Alle instructies zullen veel duidelijker en sneller zijn en zullen bestuurders in staat stellen meer uit deze krachtige tool te halen die in februari 2005 werd gelanceerd.

De ingenieurs achter deze update hebben geweldig werk gehad om deze kleine preview te laten zien waarin ze de twee stemmen vergelijken. De eerste is degene die nog steeds beschikbaar is in alle versies en de tweede is degene die de komende maanden zal verschijnen.

Het volume hoger zetten ???

Deze update van @Google Maps Het zal voor jou anders klinken. pic.twitter.com/wEo3zbNSfj

– Google Spanje (@GoogleES) 24 June 2020

Het bedrijf heeft Twitter gebruikt om het aan te kondigen, ze hebben geen details gegeven over de lanceringsdatum, belangrijk als je wilt testen of gebruik met deze nieuwe stem De vergelijkingen zijn hatelijk, ondanks dat je het niet zult missen om naar de assistent te luisteren die ons al heel lang vergezelt.

Komt in een toekomstige update

Google geeft aan dat de nieuwe stem van de assistent in een toekomstige update zal aankomen in de komende maanden moeten we daarom een bepaalde tijd wachten om ernaar te kunnen luisteren en het te testen. Veranderingen zijn welkom als ze goed zijn, sindsdien Google Maps Het is een zeer nuttige applicatie en een van de meest gebruikte door gebruikers.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: bedrijf op google maps zetten

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 18 Dit is de nieuwe stem die binnenkort naar Google Maps zal komen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *