Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 179 Hoe Remote Desktop te gebruiken om overal toegang te krijgen tot Windows 11

[Top] 179 Hoe Remote Desktop te gebruiken om overal toegang te krijgen tot Windows 11

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 179 Hoe Remote Desktop te gebruiken om overal toegang te krijgen tot Windows 11 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

🔥Remotely Control Any  Mac With Screen Sharing!🔥Remote Mac Desktop with Remote Mac Access!
🔥Remotely Control Any  Mac With Screen Sharing!🔥Remote Mac Desktop with Remote Mac Access!

Met de functie Extern bureaublad in Windows kunt u uw computer gebruiken en openen vanaf een ander apparaat, zoals een Android-telefoon of Mac via een netwerk. Waar u toepassingen kunt openen, bestanden kunt bewerken, documenten kunt overbrengen – in feite alles kunt doen alsof u echt achter uw computer zit.

Om deze functie op Windows 11 te gebruiken, moet u deze eerst inschakelen en vervolgens de clientcomputer op uw apparaat aansluiten. Hieronder laten we u in detail zien hoe u dit doet. Verifiëren Chrome Remote Desktop gebruiken om uw pc overal te bedienen.

1. Schakel de functie Extern bureaublad in

Om de functie Extern bureaublad in Windows 11 in te stellen en te gebruiken, moet u deze eerst inschakelen. Er zijn nogal wat manieren om dit te doen, waardoor het inschakelen van de functie via Windows-instellingen de gemakkelijkste manier is.

Volg deze stappen om de functie Extern bureaublad in te schakelen:

 • Klik op Win + I om Windows-instellingen te openen.
 • Ga in het volgende venster naar Systeem -> Extern bureaublad.
 • Schakel de schakelaar naast Extern bureaublad in en vink het vakje aan dat is gekoppeld aan Apparaten vereisen om een geverifieerde verbinding op netwerkniveau te gebruiken (aanbevolen).
 • Klik op de knop bevestiging volgen.
 • In hetzelfde venster ziet u nu een naam naast de optie PC-naam. Noteer waar we het later in de stappen voor het instellen van een extern bureaublad gaan gebruiken.
 • Om deze naam te wijzigen, ga terug naar Instellingen -> Systeem.
 • Klik op link Hernoemen En typ een nieuwe naam voor uw computer in het volgende dialoogvenster.
 • Als u klaar bent, drukt u op volgende. U moet het systeem waarschijnlijk opnieuw opstarten om deze wijziging door te voeren.

U bent nu klaar om Remote Desktop in te stellen en te gaan gebruiken. Als de functie Extern bureaublad echter niet kan worden ingeschakeld via de Windows-instellingen, kunt u deze inschakelen via het Configuratiescherm. Hier is hoe het te doen:

 • Type Controle Zoek in Windows en klik op Open voor de bijbehorende optie.
 • Kiezen orde en veiligheid uit de lijst met beschikbare opties.
 • Klik in het volgende venster op Externe toegang toestaan binnen het systeem. Dit zou het dialoogvenster Systeemeigenschappen moeten openen.
 • Ga naar het tabblad op afstand en selectievakje Externe verbindingen met deze computer toestaan.
 • Klik Toepassen -> OK om de wijzigingen op te slaan.

Dit is het. Dit zou de functie op uw Windows-apparaat moeten inschakelen. U kunt Verbinding met extern bureaublad ook openen via de opdrachtprompt als u op zoek bent naar een methode in twee stappen. Verifiëren Microsoft Remote Desktop: toegang krijgen tot Windows vanaf een Mac.

2. Gebruik de Remote Desktop-app

Nu u de functie Remote Desktop met succes hebt ingeschakeld, is het tijd om deze in te stellen om deze te gaan gebruiken. Hieronder hebben we twee methoden opgesomd; De eerste is voor het gebruik van Remote Desktop Connection op Windows en de tweede voor gebruik op Android, Mac en iOS.

Kies de methode die het beste bij uw wensen past.

1. Gebruik Windows Remote Desktop-verbinding

Als de clientcomputer ook een Windows-pc is, is het verbindingsproces vrij eenvoudig. We zullen de Remote Desktop Connection-app gebruiken die bij Windows wordt geleverd. Als je de functionaliteit niet leuk vindt, kun je ook proberen een app van derden te gebruiken.

Volg deze stappen om het binnen een paar minuten in te stellen:

 • Typ op de clientcomputer Remote Desktop Connection Zoek in Windows en klik op Open.
 • Als alternatief kunt u het dialoogvenster Uitvoeren ook openen door op te drukken Win + R.
 • Type mstsc.exe In het vak Openen en klik op OK. Dit zou Verbinding met extern bureaublad moeten inschakelen.
 • Voer de naam in van de computer waarmee u verbinding wilt maken.
 • Zodra het dialoogvenster is gestart, hebt u twee opties om verder te gaan. U kunt op de knop Verbinden klikken en de verbinding meteen instellen, of u kunt uw externe bureaubladervaring aanpassen door het vervolgkeuzemenu Opties weergeven uit te vouwen. Wanneer u de eerste optie selecteert, worden de standaardinstellingen toegepast. Als u voor het laatste kiest, kunt u de instellingen voor weergave, geluid en prestaties aanpassen.
 • Breng wijzigingen aan volgens uw voorkeur en ga naar het tabblad Jaar.
 • Voeg de gebruikersnaam en het wachtwoord toe van de pc waarmee u verbinding wilt maken en druk op de knop Contact.
 • Uw verbinding zou nu met succes tot stand moeten zijn gebracht. Om het externe bureaublad te verlaten, klikt u op het pictogram Sluiten in de rechterbovenhoek van het venster.
 • Klik op OK om het vertrek te bevestigen.

2. Windows 11 gebruiken met Android-, iOS- en Mac-apparaten

Als u Windows 11 wilt gebruiken op een van uw andere apparaten, zoals Android, iOS en Mac, moet u eerst Microsoft Remote Desktop Client installeren. U kunt het downloaden via de volgende links:

Ter illustratie gebruiken we een Android-apparaat om op afstand verbinding te maken met een Windows 11-pc:

 • Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, klikt u erop om deze te starten.
 • Klik op het pluspictogram (het plusteken) in de rechterbovenhoek en kies Voeg een computer toe.
 • Typ in het volgende venster de naam van de doelcomputer (die we in de eerste methode hebben opgegeven) of het IP-adres onder de optie Computernaam.
 • Vouw vervolgens het vervolgkeuzemenu onder Gebruikersaccount uit en klik op Een gebruikersaccount toevoegen.
 • Voer het Microsoft-e-mailadres in dat is gekoppeld aan het account waarin u eerder de functie Extern bureaublad op uw computer hebt ingeschakeld.
 • Voer uw accountwachtwoord in en klik op sparen.
 • Klik sparen nogmaals. Hiermee wordt een computer-ID gemaakt waarmee u verbinding kunt maken.
 • Klik op de identiteitskaart.
 • Vink het vakje aan dat hoort bij “Vraag me niet meer om dit certificaat” en klik op toch contact opnemen.

U zou nu Windows 11 op uw Android-, iOS- of Mac-apparaat moeten kunnen gebruiken. Om het externe bureaublad te verlaten, klikt u op het pictogram Sluiten in de rechterbovenhoek van het venster. Klik op OK om te bevestigen. Verifiëren Op afstand toegang krijgen tot het Ubuntu-bureaublad vanuit Windows.

Andere opties aanpassen

Over het algemeen doen de ingebouwde Remote Desktop-functies het goed, maar als je op zoek bent naar alternatieven die meer geavanceerde functionaliteit en een paar extra opties bieden, bekijk dan onze gids over Beste alternatieven voor extern bureaublad. We hebben zowel gratis als betaalde opties besproken waarvan u kunt profiteren.

Gebruik uw Windows 11-apparaat overal

De bovenstaande stappen zouden u moeten helpen de functie in te schakelen en het apparaat voor te bereiden om overal ter wereld toegankelijk te zijn. U kunt ook meer dan één clientverbinding instellen als u de mogelijkheid wilt hebben om toegang te krijgen tot uw Windows-pc vanaf alle apparaten die u heeft. U kunt nu bekijken Beste gratis apps voor externe toegang voor kleine bedrijven.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: mac extern bureaublad

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 179 Hoe Remote Desktop te gebruiken om overal toegang te krijgen tot Windows 11. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *