Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 177 Zo vind ik gearchiveerde e-mails in Gmail in 2023

[Top] 177 Zo vind ik gearchiveerde e-mails in Gmail in 2023

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 177 Zo vind ik gearchiveerde e-mails in Gmail in 2023 dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Gmail – Verzonden mail intrekken
Gmail – Verzonden mail intrekken

– “Ik probeerde een e-mail als ‘Belangrijk’ te plaatsen in Gmail en heb deze per ongeluk gearchiveerd. Nu kan ik het niet vinden. Wat gebeurt er met de gearchiveerde Gmail-e-mails? Waar vind ik gearchiveerde e-mails in Gmail?”

Zoek gearchiveerde e-mails in Gmail

Veel mensen hebben echter geen idee waar archief is in de Gmail-app. Gelukkig laat dit artikel je zien hoe u gearchiveerde e-mails kunt vinden in de Gmail-app op verschillende platforms. U kunt dus de specifieke zelfstudie lezen en volgen om die e-mails gemakkelijk te vinden, op te halen of te verwijderen.

  • Deel 1: Hoe bekijk ik mijn gearchiveerde e-mails in Gmail op Android
  • Deel 2: waar gaan mijn gearchiveerde e-mails naar de website van Gmail Online
  • Deel 3: Gearchiveerde e-mails herstellen in Gmail? Hier is uw oplossing om ze terug te krijgen
  • Aanbeveling: één klik om een back-up te maken en alle Android-gegevens veilig te herstellen

Deel 1: Hoe bekijk ik mijn gearchiveerde e-mails in Gmail op Android

Een e-mail archiveren betekent eigenlijk niet dat u deze permanent kwijtraakt. Aangezien de Gmail-prullenbak slechts een maand lang uw verwijderde e-mails bevat. Dus als u uw oude e-mails in Gmail verwijdert, kunt u ze na 30 dagen niet meer herstellen. Daarom archiveren veel mensen een e-mail liever in plaats van deze naar de prullenbak te verplaatsen. Het is oké als u niet weet hoe u uw gearchiveerde e-mails kunt vinden in de Gmail-app op Android. Gewoon lezen en volgen.

U zult ook graag lezen: Eenvoudige methoden om contactpersonen op te slaan in Gmail.

Stap 1: Ga naar de Gmail-app op Android.

Schakel uw Android-telefoon of -tablet in. Zoek en klik op het Gmail-pictogram met een rode “M” op een witte envelopachtergrond. Mogelijk moet u zich bij uw Gmail-account aanmelden met uw Gmail-adres en wachtwoord.

Stap 2: Zoek alle e-mailsectie.

Klik op het pictogram “Menu” in de linkerbovenhoek van het scherm. Nou, het bevat drie witte streeplijnen. Er verschijnt een menu als reactie op uw operatie. Klik vervolgens op “Alle e-mail” om alle ontvangen e-mails te zien, inclusief gearchiveerde e-mails in Gmail.

Stap 3: Zoek gearchiveerde e-mails in Gmail Android.

Nou, je kunt de bepaalde Gmail-archiefmap Android niet vinden. Bovendien hebben gearchiveerde e-mails niet de tag “Inbox”. Dus als je een gearchiveerde e-mail in Gmail wilt vinden, moet je het vergrootglas gebruiken om te zoeken met de specifieke e-mailontvanger, onderwerpregel of trefwoord.

Zoek gearchiveerde e-mails in Gmail op Android

Deel 2: Waar gaan mijn gearchiveerde e-mails naar de website van Gmail Online

U kunt ook gearchiveerde e-mails bekijken in de Gmail-app. Het openen van een Gmail-website is bijvoorbeeld ook een goede manier. Daarom kunt u de volgende stappen proberen om gearchiveerde e-mails te vinden in Gmail op iPhone, iPad en andere Apple-apparaten.

Stap 1: Ga naar de Gmail-website

Schakel uw computer in en voer een webbrowser uit, zoals Google Chrome, Safari, Firefox en meer. Nou, het maakt niet uit of je een Windows- of Mac-computer gebruikt. Typ https://www.mail.google.com/ in de zoekbalk en druk op “Enter” op je toetsenbord. Klik op de optie “Aanmelden” om in te loggen op uw Gmail-account op uw desktop.

Ga naar Gmail-website

Chrome-gebruikers kunnen op het “Gmail” -pictogram in de rechterbovenhoek van het venster klikken. Later brengt de Chrome-webbrowser u snel naar de hoofdpagina van Gmail.

Lokaliseer de Gmail-pagina

Stap 2: Vind gearchiveerde e-mails in Gmail op desktop

Breid de “Inbox” -structuur uit om toegang te krijgen tot alle gerelateerde opties, zoals “Met ster”, “Verzonden mail”, “Concepten” en “Meer”. Het is waar dat u de bepaalde gearchiveerde optie niet rechtstreeks kunt krijgen. Klik gedurende deze tijd op de pijl naar beneden naast “Meer”. U kunt meer Gmail-opties krijgen. Kies vervolgens “All Mail” om de map “All Mail” te openen. Als gevolg hiervan kunt u elk gerelateerd trefwoord of inhoud over de gearchiveerde Gmail typen en invoeren om deze snel te vinden.

Gmail alle e-mail

Deel 3: Gearchiveerde e-mails herstellen in Gmail? Hier is uw oplossing om ze terug te krijgen

Het archiveren van een e-mail in Gmail is een goede manier om uw Postvak IN schoon te maken zonder gegevensverlies. Je verplaatst het gewoon uit je Inbox-label. Als je het jammer vindt om een e-mail te archiveren in Gmail, kun je je gearchiveerde e-mail nog steeds veilig terughalen in de Inbox.

Mis het niet: Herstel verwijderde contactpersonen uit Gmail.

Stap 1. Zoek gearchiveerde e-mails in Gmail die u wilt herstellen

Gearchiveerde e-mails worden verzameld in de “Alle map” in plaats van “Spam” of “Prullenbak”. Dus zodra u de “All Folder” opent, zoals hierboven wordt weergegeven, worden alle gearchiveerde e-mails op volgorde weergegeven.

Als er te veel gearchiveerde e-mails in Gmail zijn, kunt u “Geavanceerd zoeken” of “Zoeken” gebruiken om de gearchiveerde e-mail die u uit het archief wilt halen snel te vinden.

Stap 2. Herstel gearchiveerde e-mails in de Gmail-applicatie

Klik op het kleine vakje voor uw gearchiveerde e-mail. Kies later “Verplaatsen naar inbox” in de bovenste werkbalk. Zo kunt u gearchiveerde e-mails met succes in Gmail Inbox bekijken. Houd er rekening mee dat de herstelde e-mail wordt gesorteerd op de oorspronkelijke datum. Het komt dus vrij vaak voor dat u het niet bovenaan Inbox-e-mails kunt vinden.

Vind en haal gearchiveerde e-mails op in Gmail

Aanbeveling: Één klik om een back-up te maken en alle Android-gegevens veilig te herstellen

Wat als u uw belangrijke document verliest zonder back-up? Is er een manier om meer opslagruimte vrij te maken op je Android-telefoon of -tablet? Goed, Apeaksoft-gegevensback-up en -herstel kan je eerste keuze zijn. Jij kan maak een back-up van al je Android-bestanden op de computer in één klik. Bovendien kunnen gebruikers een voorbeeld van en een back-up maken van een back-up op elke Android-telefoon of -tablet, selectief en veilig.

Back-up en herstel van Android-gegevens

  • Eén klik om een back-up te maken van uw Android-gegevens naar de computer zonder bestaande gegevens te overschrijven.
  • Bekijk een voorbeeld en selecteer de Android-gegevens die na back-up moeten worden hersteld.
  • Compatibel met meer dan 5000 Android draagbare apparaten, inclusief alle merken.
  • Ondersteuning voor back-up en herstel van de meeste Android-gegevenstypen, inclusief contacten, berichten, oproeplogboeken, galerij, video’s, audio en documenten.

Android Data Backup Restore

Dat is alles wat u nodig hebt om gearchiveerde e-mails in Gmail op Android en andere platforms te vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog steeds problemen ondervindt met gearchiveerde e-mails in de Gmail-app.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/mail-terughalen-gmail-yn79f48b

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 177 Zo vind ik gearchiveerde e-mails in Gmail in 2023. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *