Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 177 Agenda-apps: dit zijn de vijf handigste voor je planning

[Top] 177 Agenda-apps: dit zijn de vijf handigste voor je planning

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 177 Agenda-apps: dit zijn de vijf handigste voor je planning dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Zo houd je het overzicht: 5 handige agenda-apps

Nog maar even en we gaan het nieuwe jaar in! Om in 2021 je privé-activiteiten gestructureerd te houden naast je werktaken hebben we enkele agenda-apps voor je uitgezocht. Zo hoef je nooit meer een Zoom-borrel of een FaceTime-koffiedate af te zeggen. Na het lezen van dit blog maak jij geen dubbele afspraken meer!

Agenda-apps: al je afspraken overzichtelijk op je telefoon

Online technologie helpt ons door coronatijden heen, we zetten alles op alles om met elkaar in contact te blijven. Nu het minder fysieke afspraken zijn, stapelen de online meetings elkaar op. Er is een run op webcams en wifiversterkers om met collega’s, familie en vrienden te e-meeten. Maar hoe organiseer je al die digitale afspraken? Wij zeggen, weg met de papieren agenda en hallo telefoon! Je hebt vast al eens gebruik gemaakt van de standaard kalender op je telefoon, maar je wordt pas écht een baas in plannen als je een agenda-app beheert. Dat hebben wij voor je uitgezocht: dit zijn volgens ons de vijf handigste agenda-apps.

1. Google Agenda: van mail naar afspraak

Als je al gebruik maakt van Gmail dan is de Google Agenda-app vooral mega handig voor jou. Zo worden afspraken uit je e-mail automatisch gedetecteerd en toegevoegd aan de agenda. Heb je andere dingen in te plannen? Dan maak je gemakkelijk taken en afspraken aan in de app. De agenda geeft zelfs suggesties voor titels, plaatsen en mensen die bij de afspraak of taak zouden kunnen passen. Zo bespaar je tijd en zit er direct een locatiekaart en uitnodiging bij voor jezelf en genodigden.

2. Any.do: alles wat je moet doen

Met de Any.do app kunnen ook taken en doelen gecreëerd worden. Het is vooral een erg handige app voor een huishouden. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere ruimtes inrichten en gemakkelijk in elkaars agenda kijken. Erg handig voor gezinnen, studentengroepen waarin veel wordt gemultitaskt. Moet iemand last-minute het boodschappen doen overnemen? Dan kun je in de app deze taak toewijzen aan een ander. Een leuke achtergrond instellen en moeiteloos naar je volgende afspraak swipen: het design van het menu integreert naadloos in je dagelijkse telefoongebruik. Eventueel kun je je account ook upgraden voor €5,00 per maand zodat je bestanden kunt uploaden en aan je taken kunt toevoegen. Een ander voordeel van het betaalde account is dat je onbeperkt taken en doelen kunt creëren. Met een gratis account kun je er maximaal vijf creëren. Deze app is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

3. Jorte Kalender: de digitale papieren agenda

Voor de mensen die stiekem een papieren agenda toch veel mooier vinden, is er Jorte. De agenda is namelijk gemakkelijk aan te passen aan persoonlijke stijl en bevat zelfs stickers. Zo kun je bijvoorbeeld digitaal een parapluutje plakken op de dag dat je een lange wandeling gaat maken of een gewichtje voor als je binnen een work-out van jezelf moet doen. Ook worden belangrijke taken in rood weergegeven. Ideaal dus voor iedereen die visueel is ingesteld. De Jorte Kalender is te downloaden voor Android en iOS.

4. Apple Calendar: altijd en overal bij de hand

Alle Apple-gebruikers komen er niet onderuit: Apple Calendar. Het staat standaard geïnstalleerd in het besturingssysteem van Apple. Wellicht niet de meest fancy agenda-app, maar wel het meest praktisch. De agenda is op elk device van Apple te openen door middel van synchronisatie. Hiervoor moet je de agenda wel van tevoren gekoppeld hebben aan je eigen iCloud-account. Je kunt ook je agenda’s delen en anderen voor activiteiten uitnodigen. Perfect voor als het gehele huishouden of vriendengroep Apple-fan is. Via dit stappenplan nodig je bijvoorbeeld eenvoudig anderen uit voor jouw online borrel.

5. Easy Calendar: van Hollandse bodem

De enige app in het lijstje waarvoor je moet betalen. Voor €2,29 krijg je wel, de naam verklapt het al, een agenda die makkelijk te beheren is. De in Nederland gemaakte agenda-app focust zich echt op de kern, het simpel, snel en duidelijk organiseren van je dagen. In de portretmodus zie je altijd de huidige week met afspraken die je hebt toegevoegd. Ben jij een echte vooruitplanner? Dan wil je natuurlijk liever naar een maandkalender kijken. Draai je je telefoon horizontaal om, dan verschijnt deze automatisch! Download ‘m snel via Google Play of de App Store.

Met welke agenda-app houd jij je (digitale) afspraken gestructureerd?

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: gratis online agenda meerdere gebruikers

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 177 Agenda-apps: dit zijn de vijf handigste voor je planning. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *