Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 176 Een account toevoegen aan je Gmail: 8 stappen (met afbeeldingen)

[Top] 176 Een account toevoegen aan je Gmail: 8 stappen (met afbeeldingen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 176 Een account toevoegen aan je Gmail: 8 stappen (met afbeeldingen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Mail – Gmail adres toevoegen aan mail
Mail – Gmail adres toevoegen aan mail

wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen.

Dit artikel is 2.616 keer bekeken.

Het kan allerlei voordelen hebben om een nieuwe account toe te voegen aan je Gmail. Een daarvan is gemak. Als je bijvoorbeeld afzonderlijke accounts hebt voor werk en vrije tijd, dan kan je deze combineren. Dit betekent dat je daarna je werkaccount kan bekijken zonder op je vakantiedagen of vrije dagen te moeten inloggen. Een account toevoegen aan je Gmail is enorm ergonomisch en makkelijk om te doen. Bovendien zal het je veel frustratie besparen om over te schakelen tussen accounts.

Stappen

  1. 1Log in op Gmail. Open gewoon een browser op je computer en ga naar www.gmail.com om de website van Gmail te bezoeken. Log in op je account met je e-mailadres voor werk of vrije tijd en het respectievelijke wachtwoord zodat je naar je inbox op Gmail wordt gebracht.
  2. 2Ga naar ‘Instellingen’. Eenmaal je in je inbox van Gmail bent, moet je rechts op het scherm zoeken naar het icoon van een tandwiel en daarop klikken. Wanneer het drop-downmenu verschijnt, moet je in de lijst met opties ‘Instellingen’ selecteren om verder te gaan.
  3. 3Voer je wachtwoord nogmaals in. Deze dubbele controle is een veiligheidsmaatregel voor je account om ervoor te zorgen dat jij het bent die deze wijzigingen doorvoert. Voer je wachtwoord in wanneer daarnaar wordt gevraagd en klik op ‘Aanmelden’ om verder te gaan.
  4. 4Ga naar ‘Accounts en importeren.’ Nadat je opnieuw bent aangemeld, zal je je niet langer op de vorige pagina Instellingen bevinden. Bovenaan deze nieuwe pagina zal je echter verschillende categorieën instellingen zien staan. Klik op ‘Accounts en importeren’ (de vierde optie) om nieuwe instellingen te openen.
  5. 5Ga door de instellingen. Eenmaal de nieuwe lijst met instellingen geladen is, moet je ongeveer halfweg de pagina zoeken naar de instelling met als naam ‘Toegang verlenen tot je account.’ Het wordt gevolgd door de link ‘Een andere account toevoegen’, waar je moet op klikken.
  6. 6Voeg een nieuwe account toe. Het nieuwe scherm dat verschijnt als gevolg van de vorige stap zal vragen welk e-mailadres je aan deze specifieke account wenst toe te voegen. Klik simpelweg op het veld en typ het e-mailadres van je andere account. Eenmaal je dat gedaan hebt, moet je klikken op het tabblad ‘Volgende stap’.
  7. 7Controleer het e-mailadres dat je invoerde dubbel. Nadat je daarnet op ‘Volgende stap’ hebt geklikt, zal bovenaan het volgende venster de volgende vraag gesteld worden: ‘Ben je zeker?’ Dit is simpelweg om ervoor te zorgen dat je controleert of de ingevoerde informatie correct is. Zorg ervoor dat alles klopt voordat je klikt op ‘Verstuur e-mail om toegang te verlenen’, want anders zal je mogelijk toegang verlenen aan iemand anders.
  8. 8Bevestig de toevoeging. Nadat je je vrije tijd-account aan je werkaccount (of omgekeerd) hebt toegevoegd, moet je alleen nog de toevoeging bevestigen door je op je andere Gmail-account (de account die je toegevoegd hebt) aan te melden. Eenmaal dit gebeurd is, moet je je inbox controleren op een e-mail die een link bevat om je nieuwe toevoeging te bevestigen. Klik op die link en klaar is kees.Advertentie

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/gmail-adres-toevoegen-h9dfqfw1

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 176 Een account toevoegen aan je Gmail: 8 stappen (met afbeeldingen). De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *