Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 175 Opgelost – Outlook 2016 E mails Automatisch Verwijderen

[Top] 175 Opgelost – Outlook 2016 E mails Automatisch Verwijderen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 175 Opgelost – Outlook 2016 E mails Automatisch Verwijderen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Opgelost – Outlook 2016 E mails Automatisch Verwijderen

Sommige gebruikers hebben bedrijven over hun Outlook 2016 die e-mails automatisch verwijderen zonder toestemming. Dit probleem lijkt bizar, maar kan om verschillende redenen soms voorkomen. In dit artikel worden stappen voor probleemoplossing uitgelegd om het probleem op te lossen en wordt ook uitgelegd hoe u kunt herstellen als uw e-mails zijn verwijderd (niet aanwezig in de map Verwijderde items).

  1. Schakel Conversatie negeren uit

Uw e-mails kunnen automatisch worden verplaatst naar de map Verwijderde items als de functie ‘Conversatie negeren’ is ingeschakeld. Deze functie is aanwezig in Outlook 2010 en hoger. Dit is in feite kiezen om een gesprek te negeren in gevallen waarin iedereen een ‘Allen beantwoorden’ in een lange e-mailketen gebruikt. Dergelijke berichten worden direct naar de map Verwijderde items verzonden in plaats van naar het Postvak IN.

Om deze functie uit te schakelen, gaat u naar de map Verwijderde items en klikt u eenvoudig op een e-mail. Klik op de knop Negeren als deze is gemarkeerd. Selecteer ‘Stop gesprek negeren’ wanneer daarom wordt gevraagd.

Nu worden deze berichten teruggezet in de Inbox. Als het probleem hiermee niet is opgelost, gaat u door naar de volgende stap.

  1. Schakel Verplaatsgesprek uit

Dit is vergelijkbaar met Conversatie negeren, behalve dat het gesprek naar een opgegeven map wordt verplaatst in plaats van de map Verwijderde items. Als de opgegeven map Verwijderde items is, is het resultaat hetzelfde als hierboven. Uw e-mails staan in die map.

Als u deze actie ongedaan wilt maken, klikt u met de rechtermuisknop op een e-mail en selecteert u ‘Gesprek altijd uitschakelen’.

  1. Onjuiste Outlook-instellingen

Onjuiste Outlook-instellingen kunnen ervoor zorgen dat uw e-mails automatisch worden verwijderd. Volg de onderstaande stappen om te verifiëren.

  • Klik op File > Options > Advanced
  • Ga naar Auto Archive settings onder het tabblad Auto Archive
  • Controleer of ongepaste instellingen zijn ingeschakeld.
  1. Antivirus applicaties

Heel vaak kan uw antivirus problemen veroorzaken. Deze applicaties worden op de achtergrond uitgevoerd en scant mogelijke bedreigingen. De meeste zijn aanwezig in Outlook in de vorm van invoegtoepassingen. Ze kunnen uw e-mails verstoren en als schadelijk melden.

Om dit te controleren, schakelt u de antivirus tijdelijk uit en start u Outlook opnieuw om te controleren of het probleem is opgelost. Schakel vervolgens de antivirus onmiddellijk in, omdat een verbinding met internet zonder antivirus gevaarlijk kan zijn.

Als u uw verwijderde e-mails vindt, is het goed, ze kunnen gemakkelijk worden hersteld. Maar wat als uw e-mails niet worden gevonden in de map Verwijderde items?

Ze zijn mogelijk permanent verwijderd. Als ze belangrijk zijn en u wilt ze herstellen, zijn er professionele tools beschikbaar voor dit doel.

Over Remo Repair Outlook (PST)

Remo Repair Outlook (PST) is een van de beste tools om verwijderde e-mails te herstellen. Het kan alle attributen herstellen, zoals Aan, CC, Sub, bijlagen. Naast e-mails kan het ook notities, tijdschriften, agenda-items en andere mappen herstellen.

De herstelde e-mails kunnen vervolgens worden bekeken in de Outlook Style-browser.

De software is compatibel met alle versies van Windows OS, inclusief de nieuwste Windows 10. Alle Outlook-versies inclusief Outlook 2016 worden ondersteund.

Outlook kan soms vastlopen of vastlopen. In dergelijke gevallen kan er een probleem zijn met het gegevensbestand PST. Remo Repair Outlook kan ook in deze situaties worden gebruikt . Hoe doe ik reparatie outlook.pst 2016 legt het proces gedetailleerd uit.

Hoe verwijderde e-mails te herstellen met Remo Repair-software?

Het herstellen van e-mails is eenvoudig met behulp van Remo Repair tool. Download en installeer de applicatie om te beginnen op uw systeem.

Stap 1: Voer het hulpprogramma uit en selecteer uw PST-bestand in het hoofdscherm. U kunt de tool het ook automatisch laten vinden.

Stap 2: Selecteer een scanoptie (Selecteer Normale scan om verwijderde e-mails te herstellen. Als hiermee geen e-mails worden gevonden, kunt u Smart Scan kiezen)

Stap 3: Klik op Bladeren om een doelmap te kiezen om het bestand op te slaan

Stap 4: Nadat het scannen is voltooid, worden verwijderde e-mails opgeslagen in de doelmap

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook mails verwijderen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 175 Opgelost – Outlook 2016 E mails Automatisch Verwijderen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *