Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 175 Binnenkort kan je in Google Chrome de Discover-feed op een ‘Nieuw tabblad’ uitschakelen

[Top] 175 Binnenkort kan je in Google Chrome de Discover-feed op een ‘Nieuw tabblad’ uitschakelen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 175 Binnenkort kan je in Google Chrome de Discover-feed op een ‘Nieuw tabblad’ uitschakelen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Disable Swipe Left Google News Feed on Android Phone?
How to Disable Swipe Left Google News Feed on Android Phone?

Google Chrome-gebruikers hoeven binnenkort niet meer naar de Discover-feed op een nieuwe tabblad te kijken als ze dat niet willen. Google werkt namelijk aan een optie om die feed weg te laten, en die optie is al in een testversie van Chrome voor Android te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Google Chrome en de Discover-feed

Op een nieuw tabblad in Google Chrome voor Android vind je snelkoppelingen naar websites die je het vaakst bezoekt en uiteraard de zoekbalk. Onderaan vind je een handig overzicht met nieuwtjes van websites die je volgt en van website die je mogelijk interessant vindt. Dat is de zogenoemde Google Discover-feed en die kan je binnenkort verwijderen.

In een testversie van Chrome voor Android zit namelijk een flag waarmee je de Discover-feed kunt uitschakelen. Wil je het eens proberen? Installeer dan de nieuwste versie van Chrome Canary op je telefoon installeren via de link hieronder. Kopieer vervolgens onderstaande link in de adresbalk. Klik op de knop Default en selecteer Disabled. Na een herstart ben je klaar.

  • chrome://flags/#feed-ablation

Je ziet in de screenshot hoe een nieuw tabblad eruit ziet als je de feed met artikelen hebt uitgeschakeld. Of Google deze optie ook naar de ‘gewone’ Google Chrome voor Android brengt, is niet bekend. De optie zit nu in Chrome Canary en wordt dus getest. De Google Discover-feed vind je momenteel ook op het linkerscherm van je telefoon, en op de beginpagina van de Google-app. Genoeg plekken dus om de artikelen van Androidworld op je telefoon tegen te komen.

  • Volg Androidworld via Google Nieuws

Binnenkort kan je in Google Chrome de Discover-feed op een 'Nieuw tabblad' uitschakelen

De populairste artikelen over Google Chrome
  • Beste browsers voor je Android-telefoon (2022)
  • Google legt Chrome-gebruikers meer uit over privacy
  • Zo kun je gegevens automatisch laten invullen in Google Chrome
  • Chrome-bookmarks delen en exporteren

Chrome Canary (instabiel)

Chrome Canary (instabiel)

Google Chrome: snel en beveiligd

Google Chrome: snel en beveiligd

Screenshot via 9To5Google

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/google-nieuws-uitschakelen-jjuurx86

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 175 Binnenkort kan je in Google Chrome de Discover-feed op een ‘Nieuw tabblad’ uitschakelen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *