Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 175 Beter vindbaar worden op Google? Stel Google My Business in!

[Top] 175 Beter vindbaar worden op Google? Stel Google My Business in!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 175 Beter vindbaar worden op Google? Stel Google My Business in! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Via Google My Business kun je eenvoudig de zichtbaarheid van je bedrijf in Google verbeteren. Bovendien betaal je hier helemaal niets voor en kun je het binnen 10 minuten realiseren.

Google noemt drie belangrijke voordelen van My Business:

Dat is heel eenvoudig. Je gaat naar de aanmeldpagina voor Google My Business. Hier vul je jouw bedrijfsnaam, Land/regio, adres, postcode, stad, telefoonnummer, bedrijfscategorie en het wel of niet aanbieden van goederen en services op locatie. Klik op ‘Doorgaan’.

Vervolgens ontvang je via de post een briefkaart met verificatiecode. Hiermee kan Google verifiëren of het bedrijf dat je hebt aangemeld op Google ook daadwerkelijk op het door jouw opgegeven adres actief is. Deze briefkaart arriveert in de meeste gevallen binnen 11 dagen.

Wanneer je Google hebt gevraagd de briefkaart met verificatiecode te verzenden kun je ondertussen wel doorgaan met het vullen van de bedrijfspagina. Navigeer bovenaan de pagina naar ‘Informatie’ om je gegevens bij te werken:

Op deze pagina kun je de informatie over je bedrijf bijwerken door op het potloodje achter ieder onderdeel te klikken. De onderdelen die je hier kunt wijzigen zijn:

Veel bezoekers zijn visueel ingesteld. Aansprekende afbeeldingen die jouw organisatie duidelijk en helder in beeld brengt geven je de mogelijkheid je te onderscheiden van je concurrenten. Beschik je over afbeeldingen? Plaats ze dan op je Google My Business pagina.

Nu je jouw bedrijf beter zichtbaar hebt gemaakt wil je natuurlijk weten wat dat oplevert. Via Google Insights heb je toegang tot relevante statistieken over jouw bedrijf op Google. Denk hierbij aan:

Door linksboven op de drie streepjes te klikken en te navigeren naar instellingen kun je de instellingen voor het ontvangen van meldingen aanpassen. Door hier het vinkje insights aan te zetten ontvang je de belangrijkste Insights periodiek in je inbox:

Meer weten over het verbeteren van de zichtbaarheid van je bedrijf in Google?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/beter-zichtbaar-op-google-cd3fxg7v

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 175 Beter vindbaar worden op Google? Stel Google My Business in!. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *