Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 174 opslaan in de cloud

[Top] 174 opslaan in de cloud

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 174 opslaan in de cloud dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Cloudopslag HiDrive: Wat is HiDrive?
Cloudopslag HiDrive: Wat is HiDrive?

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?

Cloud opslag

De tijd van een externe harde schijf op elk moment meenemen is voorbij. Opslag in de cloud is een steeds populairder wordende toepassing die veel voordeel kan brengen. Wie zoekt naar de mogelijkheden vliegt al snel de aanbiedingen van goedkope terabytes om de oren…

Wat heb je echter aan al die terabytes opslagruimte als je geen structuur in je cloud opslag kunt aanbrengen? Als je geen idee meer hebt van wat is opgeslagen, waar het precies is, wat bewaard moet blijven of wat allang had moeten worden verwijderd?

Structuur, bereikbaarheid, vertrouwelijkheid, compliancy en schaalbaarheid zijn de belangrijkste voordelen die de cloud opslag van Xtendis Online jou biedt. Elk document digitaal beschikbaar. Dat is echt iets anders dan elk document digitaal opgeslagen…

Wil je weten wat Xtendis voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt binnen één werkdag meer informatie over cloudopslag met Xtendis.

In de Cloud zijn bestanden geordend, volledig en direct opvraagbaar

Voor een doordachte informatiebeheerstrategie heb je meer nodig dan alleen cloud opslag. Je hebt een plan nodig, een methodiek om informatie terug te kunnen vinden en te kunnen beheren. Xtendis Online is de online DMS-toepassing van Expansion waardoor je zorgeloos gebruik kunt maken van cloud opslag én informatiebeheer, alsof al jouw waardevolle bestanden op jouw eigen computer stonden: snel bereikbaar, geordend en volledig compliant. Cloud opslag was nog nooit zo handig. Je kunt je eigen structuur in bestanden en mappen aanbrengen.

Cloud opslag: flexibel en deelbaar

Toenemende mobiliteit van jouw medewerkers en een stijgende behoefte aan tijd- en plaatsonafhankelijk werken biedt kansen voor cloud-toepassingen. De cloud opslag van Xtendis is flexibel én deelbaar. Dat wil zeggen dat je overal waar nodig toegang tot je bestanden hebt, zonder een harde schijf bij je te dragen. Bestanden delen is ook uiterst makkelijk met Xtendis.

Je wilt echter niet dat jouw bestanden ergens in bijvoorbeeld Amerika worden opgeslagen. Dat kan jou als bedrijf of organisatie in een lastig parket brengen. Je wilt niet dat onbevoegde of buitenlandse instanties ‘zomaar’ in bedrijfskritische informatie in de cloud kunnen meekijken. Je wilt daarom graag dat dezelfde wet- en regelgeving voor jouw online opslag wordt toegepast als het geval zou zijn wanneer jij de bestanden in eigen beheer hier in Nederland zou opslaan en beheren.

Online opslag met Xtendis: betrouwbaar, begrijpelijk en werkbaar

Daarnaast wil je dat een begrijpelijk en werkbaar DMS ten grondslag ligt aan jouw cloudopslag. Zonder structuur en zonder informatiebeheerbeleid is de cloud namelijk net zo nutteloos en ontoegankelijk als een grote kast met papier. Je zoekt, maar vindt niets meer terug. Dat kan vergaande consequenties hebben! Opslag in de cloud kan daarom alleen goed werken als het vergezeld gaat van een online DMS dat dezelfde functionaliteit biedt als wanneer het op jouw eigen servers zou zijn geïnstalleerd. Dat is wat Xtendis Online doet. Met onze cloud opslag kun je makkelijk documenten opslaan in de bijbehorende mappen. Gedaan met de wanorde in jouw kast vol papier, gedaan met de wanorde in jouw cloud opslag!

Xtendis Online: DMS-fundament voor cloud opslag

Met Xtendis Online vind je al jouw informatie sneller, veiliger, en onafhankelijk van tijd en plaats. Xtendis Online is een Document Management Systeem (DMS) dat je in een volledig beveiligde omgeving kunt gebruiken vanaf iedere werkplek met een internetverbinding.

De voordelen van cloud opslag met Xtendis Online:

  • Veilig Nederlands datacenter, dus ressorterend onder Nederlandse wetgeving;
  • Flexibel in data en functionaliteit. Je gebruikt wat je nodig hebt;
  • Geen investeringen meer in dure servers en netwerkverbindingen;
  • Vast bedrag per maand voor heldere dienstverlening;
  • Altijd jouw informatie beschikbaar en vindbaar;
  • Gebruiksvriendelijke mobiele app;
  • Met online opslag met Xtendis voldoe je aan alle geldende privacywetgeving.

Bij Expansion hebben we al bijna 30 jaar ervaring met werkende, betrouwbare en gecertificeerde documentmanagement toepassingen. Ook met cloud opslag! Wil je meer informatie over hoe je bestanden gestructureerd online kunt opslaan met Xtendis? Vul hieronder je gegevens in en wij komen binnen één werkdag op jouw vraag terug.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/cloud-opslag-nederland-qtzmqpu2

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 174 opslaan in de cloud. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *