Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 174 Hoe e-mails automatisch te verwijderen in Outlook

[Top] 174 Hoe e-mails automatisch te verwijderen in Outlook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 174 Hoe e-mails automatisch te verwijderen in Outlook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to Delete All Emails Over a Certain Age in Outlook Webmail
How to Delete All Emails Over a Certain Age in Outlook Webmail

Lang voordat Gmail bestond, was er Outlook. Het is nog steeds de standaardkeuze van e-mailserviceprovider en desktopclient voor veel professionals en zakenmensen. Een van de dingen waar we allemaal tegen vechten, is het constante spervuur van e-mails van bronnen waarvan we ons niet eens herinneren dat we ons hebben aangemeld. Dit is waar het kan zijn E-mails verwijderen in Outlook bruikbaar.

Automatische verwijdering van Outlook-e-mails

Outlook is een krachtige applicatie die wordt geleverd met regels die u kunt instellen om te bepalen hoe e-mails worden behandeld zodra ze uw inbox bereiken. Je kunt het archiveren, naar een map sturen of zelfs automatisch verwijderen, wat we willen doen. laten we beginnen.

Centrale inbox

Hoewel Focused Inbox handig is voor het filteren van belangrijke en nuttige e-mails en gesprekken van de rest, is het nog steeds niet perfect. Gefocuste inbox is ontworpen om ruis en rommel te verminderen en fungeert als een filter. Het verwijdert niet automatisch e-mails die u niet wilt, maar helpt u zich te concentreren op de belangrijke dingen.

Voor al het andere zijn er regels.

Outlook-regels

Regels in Outlook kunnen u daarentegen helpen meer te doen. Hiermee kunnen gebruikers de stroom van e-mails regelen zodra ze de inbox bereiken. Outlook-regels werken als Zapier-integraties waarmee u kunt specificeren wat er gebeurt als aan een bepaald criterium wordt voldaan.

Deze regels kunnen worden gebruikt om Outlook-e-mails automatisch te verwijderen, en hoewel de regels overal werken, kunt u alleen nieuwe maken op desktop- en web-apps. Er is nog geen manier om regels te maken in mobiele apps.

Ik zal de web-app voor dit bericht gebruiken. Open de app en stuur vervolgens een e-mail die je niet meer wilt zien of verwijder deze automatisch. Klik op het menupictogram met drie stippen en selecteer de optie Regel maken.

U kunt de map opgeven waarnaar u alle toekomstige e-mails van die specifieke afzender wilt verplaatsen. In uw geval zijn dit de verwijderde items. Klik op Opties als u hier aanvullende regels wilt instellen.

Als je hier stopt nadat je je map Verwijderde items hebt geselecteerd, komen alle e-mails van die afzender daarheen in plaats van in je inbox. U kunt altijd uw map Verwijderde items openen om te bekijken of u een belangrijke e-mail mist. De standaardinstellingen bewaren e-mails 14 dagen voordat ze definitief worden verwijderd. U kunt deze limiet verhogen tot 30 dagen.

Laten we een lijst met opties bekijken.”Meer” nu. Dit opent het instellingengebied waar u een overvloed aan andere opties zult vinden. U kunt het gebruiken om de beweging van e-mails nauwkeurig te regelen. In mijn geval wil ik bijvoorbeeld niet alle e-mails van mijn verzekeringsmaatschappij naar de prullenbak verplaatsen. Sommige zijn belangrijk voor mij. Wat u nodig hebt, is een manier om het e-mailverkeer te controleren op basis van onderwerp, trefwoorden en bijlagen in plaats van alleen de e-mail-ID van de afzender.

Enkele voorbeelden kunnen zijn promoties, aanbiedingen, advertenties, enz. Het type e-mails dat u ontvangt, is afhankelijk van het bedrijf waarnaar u het verzendt. Sommige zijn nuttig en sommige zijn afval. Een ander voorbeeld zijn creditcardafschriften versus kaartaanbiedingen. Je kunt de foto krijgen.

De eerste is waar u de basis kunt noemen. In mijn geval werd de naam automatisch ingevuld op basis van mijn eerdere acties.

U voegt nu een voorwaarde toe waarin u een trefwoord invoert en kiest of het wordt vermeld in het veld Van, Aan, Naam of een ander veld. U kunt meerdere voorwaarden toevoegen door hieronder Nog een voorwaarde toevoegen te selecteren. Enkele van de opvallende opties zijn bijlagegrootte, e-mailgrootte, markering en nog veel meer.

Om preciezere controle te bieden over wat er met e-mail gebeurt, kunt u in Outlook “een uitzondering toevoegen”. In tegenstelling tot de vorige opties is dit niet verplicht en kun je ervoor kiezen om het over te slaan.

Vergeet niet op de knop Opslaan te klikken zodra u tevreden bent met de regel. Je kunt altijd teruggaan en de regel wijzigen met meer voorwaarden en uitzonderingen voor het geval je ontdekt dat sommige e-mails de regel overschrijden en toch in je inbox terechtkomen. Daarom staat Outlook het toevoegen van meerdere voorwaarden en uitzonderingen toe.

U kunt ook rechtstreeks een nieuwe regel in Outlook toevoegen via Instellingen > E-mail > Regels > Nieuwe regel toevoegen.

Afmelden, blokkeren, melden

Andere manieren om ervoor te zorgen dat u niet geïrriteerd raakt door spam-e-mails, is door u af te melden, te blokkeren en te melden als phishing. Zoek naar de uitschrijfknop onderaan of bovenaan de e-mail. Op de website van de afzender wordt u gevraagd uw beslissing te bevestigen en de reden daarvoor. Dit is een beleefde manier om te zeggen dat ik niet geïnteresseerd ben in uw e-mails. U vraagt de afzender te stoppen met het verzenden van de e-mail door zich af te melden.

Het blokkeren van e-mails werkt op dezelfde manier als het blokkeren van nummers op smartphones. De afzender verzendt e-mails, maar u ziet of ontvangt geen melding. Er kan een nieuwe filter of regel worden gemaakt om e-mail rechtstreeks naar de spammap te sturen.

U kunt een e-mail ook als phishing markeren op het tabblad Beveiliging. Phishing-e-mail is e-mail die u probeert te misleiden om uw persoonlijke gegevens te delen, zoals creditcardgegevens, wachtwoorden of andere financiële/persoonlijke gegevens. Ze zullen u doorverwijzen naar een website en proberen gevoelige informatie of gegevens te stelen. Breng Microsoft altijd op de hoogte. Maar dit blokkeert toekomstige e-mails niet, dus zorg ervoor dat u deze afzenders blokkeert om veilig te blijven.

Automatische verwijdering van Outlook-e-mails

Er zijn andere manieren om om te gaan met e-mails in uw inbox die u niet wilt zien of behandelen. Als u echter wilt dat de e-mails automatisch worden verwijderd in plaats van zich af te melden of te rapporteren, kunt u de regels gebruiken. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken als je eenmaal weet hoe.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook mails verwijderen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 174 Hoe e-mails automatisch te verwijderen in Outlook. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *