Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 171 Waar je beter geen webadres kunt typen

[Top] 171 Waar je beter geen webadres kunt typen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 171 Waar je beter geen webadres kunt typen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Wat zijn URL’s?
Wat zijn URL’s?

Waar je beter geen webadres kunt typen

webadres typen in adresbalk

Typ webadressen in de adresbalk van het internetprogramma, en niet in de zoekbalk van een zoekmachine. Anders opent u zo een verkeerde site.

Wat is de adresbalk?

De adresbalk staat boven in het internetprogramma. In deze balk kan de internetter woorden typen. De adresbalk heeft twee belangrijke functies. Op deze plek typen gebruikers namelijk het webadres (url) van de site die ze willen openen. Én de adresbalk is ook een zoekbalk. Typ er een woord, druk op de Enter-toets en een zoekmachine opent met de zoekresultaten op een rij. Welke zoekmachine de browser gebruikt, hangt af van het programma. Chrome zoekt bijvoorbeeld standaard met Google en Edge met Bing.

Zoekbalk van de zoekmachine

Ook zoekmachines zoals Google, hebben een balk waarin de gebruiker woorden kan typen. Dit is de zogenaamde zoekbalk. De internetter typt hierin een woord, drukt op de Enter-toets en de zoekmachine vindt sites die bij het zoekwoord passen.

Maar typ liever geen webadressen in de zoekbalk van de zoekmachine. Als u dit wel doet, opent de lijst met zoekresultaten en niet de site die u zoekt. Vaak staan in de zoekresultaten advertenties bovenaan, en niet de site die bij het webadres hoort. Hierdoor klikt u snel op een verkeerd resultaat.

Samenvatting

Dus samengevat:

  • Typ zoekwoorden in de zoekbalk van de zoekmachine of in de adresbalk van het internetprogramma.
  • Typ een webadres zoals ‘www.seniorweb.nl’ alleen in de adresbalk van het internetprogramma.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wat-is-een-webadres-yvi8sdqt

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 171 Waar je beter geen webadres kunt typen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *