Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 17 Outlook.com e-mail instellingen

[Top] 17 Outlook.com e-mail instellingen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 17 Outlook.com e-mail instellingen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

In Outlook je wachtwoord wijzigen: Hoe doe je dit?
In Outlook je wachtwoord wijzigen: Hoe doe je dit?

Outlook.com e-mail instellingen voor Outlook.com, Live.com, Live.nl en Hotmail.com

Outlook.com is de web email service van Microsoft. Voorheen ook wel bekend als hotmail. Outlook.com is Microsofts alternatief op Google Gmail. Net zoals andere webmail services kan je hierin jouw eigen email importeren, vanuit e-mailen en makkelijk bestanden met elkaar delen.

Outlook.com account instellen op een computer, notebook tablet of smartphone.

Een outlook account ( geldt ook voor Hotmail, Live.nl, Live.com en outlook.com ) kan je instellen op verschillende apparaten en op vrijwel elke email cliënt. Bijvoorbeeld in: Microsoft Outlook, Windows Mail of Windows Live Mail. De meeste Smartphones herkennen automatisch de bijhorende instellingen.

Hieronder alle email server instellingen voor een outlook account:
Pop en imap instellingen zijn niet langer beschikbaar enkel de exchange active sync optie via outlook 2013 of via outlook 2010 met de Microsoft Outlook Connector voor Windows Live Hotmail kunnen nog gebruikt worden.

Outlook.com Exchange Active Sync.

Met Exchange Active Sync kan je niet alleen e-mail ontvangen maar ook je agenda punten en contact personen synchroniseren. In tegenstelling tot Imap kan je Exchange op meerdere apparaten instellen. Imap heeft meestal een restrictie van een paar apparaten.

Er zijn 2 mogelijkheden om een outlook.com account in te stellen via outlook 2013. via de optie exchange active sync of outlook.com account. Beide zijn mogelijk via onderstaande gegevens.

Ga via het configuratiescherm naar email en klik op email accounts. klik nieuw account toevoegen en op handmatige instellingen.

Vul daarna uw account gegevens in, als er gevraagd wordt om een email server gebruik dan onderstaande instellingen.

E-mail Server: s.outlook.com (Indien deze niet werkt probeer m.hotmail.com)

Inloggegevens:

Gebruikersnaam: jouw @outlook.com email adres

Wachtwoord: Jouw @outlook.com Wachtwoord

of u krijgt het onderstaande scherm.

Waren deze instelling voor u handig laat het me hieronder weten via de reacties.

Imap instellingen – Hotmail, outlook en live e-mail adressen

Mochten bovenstaande instellingen niet werken probeer dan eens de imap instellingen, ondertussen werken vrijwel alle outlook apps met bovenstaande exchange instellingen, andere e-mail programma’s of op een mobiele telefoon werken soms beter met de imap instellingen zie hieronder.

Mail instellingen Hotmail

POP / IMAP imap
Inkomende server imap.live.com (of imap.hotmail.com)
Inkomende poort 993
SSL (beveiliging) inkomend ssl
Uitgaande server smtp.live.com (of smtp.hotmail.com)
Uitgaande poort 587
Inloggen vereist yes

De meeste e-mail programma of smartphone apps werken op een vergelijkbare manier, er wordt gevraagd naar uw volledige naam, uw e-mailadres en daarna de bijhorende server instellingen.

Bij de serverinstellingen geeft u aan imap en vul de bijhorende inkomende en uitgaande server instellingen in, het kan voorkomen dat live.com niet wordt geaccepteerd probeer dan hotmail.com. Vul daarna alles aan met de bijhorende poort nummers en zet ssl bij inkomend en uitgaand. Sommige e-mail apps hebben geen mogelijkheid voor ssl op de uitgaande mail server, er staat dan meestal TLS.

Laat gerust een reactie achter of deze instellingen u hebben geholpen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook wachtwoord nodig

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 17 Outlook.com e-mail instellingen. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *