Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 167 WordPress hosting bij Yourhosting: De snelste van Nederland!

[Top] 167 WordPress hosting bij Yourhosting: De snelste van Nederland!

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 167 WordPress hosting bij Yourhosting: De snelste van Nederland! dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Domeinnaam Verhuizen? Vergeet Dit Niet
Domeinnaam Verhuizen? Vergeet Dit Niet

WordPress hosting? Gelijk aan de slag met je website via de one-click install.

In één klik geïnstalleerd
Supersnelle WordPress Hosting
Met gebruiksvriendelijke WordPress toolkit

Voor maximale prestaties

Voor groeiende websites

Voor kleine websites en blogs

*Actietarief geldig voor de eerste drie maanden.

Specificaties Max

meest gekozen

Plus
Start
Schijfruimte 100 GB 50 GB 25 GB
E-mailadressen 250 100 50
Mailboxgrootte 15 GB 10 GB 5 GB
E-mailaliassen
Webmail
Mailinglist
IMAP4 / POP3
Afwezigheidsberichten
Max. domeinnamen 1 1 1
Forwarding en DNS
Subdomeinnamen
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
MySQL databases 25 10 5
FTP gebruikers Onbeperkt 1 1
PHP 7.4 en PHP 8.0
Beveiligde mappen
Online FTP-beheer
Custom errorpagina’s
Statistieken
Gratis SSL
Facturatie Jaarlijks Jaarlijks Jaarlijks
Beveiliging
SpamExperts
Imunify360
Hackfix (SLA) Gratis € 50,- € 150,-
Backups bewaarperiode 60 dagen 30 dagen 14 dagen
Backups zelf beheren € 50,- per incident
Maandelijkse security check
DDoS-protectie
Brute-force beveiliging
Marketing
SEO Toolkit Premium
SEO rapportage
Rank Tracker crawls 10 zoekwoorden
WordPress
Geschikt voor WordPress
Auto updates
Smart updates
Security management
Syncing management
Cloning management
Softwarebeheer
WordPress
Joomla
Drupal
Prestashop
OpenCart

Een website maken met WordPress hosting van Yourhosting is makkelijk en snel. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Er zijn maar liefst 455 miljoen WordPress websites wereldwijd! Ook een website maken met WordPress? Installeer het CMS via één klik in de hostingmanager.

WordPress is een enorm populair content managementsysteem (CMS), in WordPress beheer je eenvoudig je blog, website of webshop. Door middel van thema’s, plugins en widgets bepaal je zelf hoe je website eruitziet en welke functionaliteiten je website heeft. Hierdoor heb je enorm veel mogelijkheden en vrijheid met WordPress.
Onze hosting is geoptimaliseerd voor WordPress. Zo weet je zeker dat je de snelste hosting hebt voor je WordPress website. Ook installeer je WordPress via één klik in de hostingmanager, waardoor je gelijk aan de slag kun met het maken van je website! Direct aan de slag met je WordPress website? Hier vind je een stappenplan voor WordPress

Mailen met je eigen domeinnaam? Met WordPress hosting creëer je een uniek e-mailadres met je eigen domeinnaam, gratis!

In de hostingmanager maak je in een stap een back-up van je website. Handig als je een foutje hebt gemaakt en een oude versie van je website terug wilt zetten.

Je WordPress hosting bijhouden is nergens makkelijker door de WordPress toolkit.

Met WordPress heb je de mogelijkheid om zelf een website te maken, zonder html of CSS. Tegelijkertijd biedt de websitebuilder genoeg mogelijkheden om je website er professioneel uit te laten zien. Je hebt keuze uit veel verschillende thema’s en je maakt je website nog gebruiksvriendelijker door de vele plugins. Heb je wel veel ervaring met het maken van een website of webshop? Dan kun jij je hart ophalen in de editor en de html- en CSS-mogelijkheden. Gelijk aan de slag met je WordPress website? Gebruik het stappenplan.

De WordPress toolkit in de Hostingmanager is een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je het beste uit je WordPress website haalt. Deze gratis tool past bijvoorbeeld automatisch belangrijke beveiligingsmaatregelen toe zodat je website zo goed mogelijk beschermd is tegen hackers. In de toolkit zie je heel eenvoudig de status van je website, of je website goed beveiligd is en of je SSL-certificaat goed functioneert.
Ook handig aan de toolkit? Vanuit dit paneel kun je je plugins en thema’s automatisch updaten.

Past automatisch beveiligingsmaatregelen toe
Updates aan plugins en thema’s installeren
Indexering door zoekmachines instellen
Caching instellen
Website in onderhoudmodus plaatsen

Heb je gekozen voor WordPress hosting? Dan kun je gelijk aan de slag! In de hostingmanager installeer je in een klik WordPress op je domeinnaam. Precies weten hoe je aan de slag gaat met WordPress? In deze handleiding leggen we van A tot Z uit hoe je WordPress installeert.

WordPress biedt honderden, misschien zelfs duizenden thema’s waar je uit kunt kiezen. Een WordPress thema bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk van je website. Deze worden constant bijgevuld en vernieuwd. Je hebt de keuze uit betaalde en gratis thema’s. Betaalde thema’s bieden meer opties en soms zelfs support. Heb je inspiratie nodig voor een thema? Wij hebben een aantal van onze favorieten genoemd in dit WordPress-blog. Hier leggen we ook meer uit over hoe je aan de slag gaat met jouw WordPress-website.

Met een child-theme kun je het door jouw gekozen thema uitbreiden of personaliseren, zonder dat je last hebt van updates van het thema waardoor jouw wijzigingen misschien verloren gaan.

WordPress Plugins zijn de extra toevoegingen die je doet op je WordPress website. Ze geven je de mogelijkheid je website te optimaliseren door bijvoorbeeld je site sneller te maken, SEO-toevoegingen te doen, contactformulieren te plaatsen of statistieken in te zien. De database van plugins is oneindig!
Onze aanraders zijn bijvoorbeeld Yoast SEO om je website beter te laten scoren in zoekmachines, TinyPNG, die je afbeeldingen comprimeert waardoor je website snelle wordt en Elemenor, een handige extra laag over de editor.

Van hosting tot plugins en van een thema kiezen tot je website vindbaar maken voor bezoekers. In het stappenplan krijg je alle benodigde informatie zodat je gelijk aan de slag kunt met het maken van je website.

Met een widget voeg je nog een extra personalisatielaag toe aan je WordPress website. Widgets zijn elementen die op meerdere pagina’s van jouw WordPress-website terugkomen. Denk aan een sidebar of aanpassingen in het menu of de footer. Als je een widget aanpast, wordt deze op alle pagina’s van je website aangepast.

Om een website te kunnen maken, heb je hosting nodig. Jouw website staat dan op de server van een hostingpartij en is daarmee bereikbaar voor bezoekers.

Onze hostingpakketten hebben we geoptimaliseerd voor WordPress. Dit houdt in dat je WordPress-website supersnel en stabiel is. Niet voor niets zijn we na optimalisatie voor WordPress de snelste webhoster van 2019 volgens Webhosters.nl.
Je installeert WordPress gratis op jouw hostingpakket, daarna kun je meteen aan de slag met de bouw van jouw website.

Als je eenmaal gebruikmaakt van WordPress, dan is het belangrijk dat de software up-to-date blijft. Zo houd je jouw software veilig en blijft jouw website optimaal presteren. Onze Webmasterservice zorgt er tegen vergoeding voor dat jouw WordPress-software maandelijks geüpdatet wordt. Zo hoef je er zelf niet langer om te denken.
Maak gebruik van onze ‘Altijd up-to-date’-service.

Met WordPress hosting kun je ook een webshop maken! Hiervoor heb je de plugin WooCommerce nodig. WooCommerce is hét open source e-commerce plugin voor WordPress. Hiermee maak je zelf eenvoudig je webshop.

Heb je geen ervaring met het opzetten van een webshop? Doe dan mee aan de Webshop Weekly, hierin leggen wij je alle stappen uit over het maken van een webshop, vanaf de voorbereidingen, tot administratie, van klantenservice tot marketing!
Leer mij alles over Webshops maken

Wil je een blog beginnen? WordPress wordt door veel bloggers gebruikt vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Maak berichten aan via het dashboard, bedenk een titel, schrijf je blog, voeg afbeeldingen toe en publiceer! Vergeet SEO niet, daarmee wordt je website beter gevonden door zoekmachinegebruikers.
De 7 stappen hoe je een blog maakt lees je hier

Bescherm privacygevoelige informatie via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Verplicht vanuit de GDPR en het draagt ook nog eens bij aan de vindbaarheid in zoekmachines. Kies voor Really Simple SSL of ga voor extra zekerheid met een Sectigo SSL-certificaat . Hier leggen we je uit hoe je een SSL-certificaat installeert.

Ga direct aan de slag met jouw WordPress-website aan de hand van onze whitepaper. Hierin vind je alle benodigdheden, stappen en tips rondom jouw website.

Ga jij aan de slag met WordPress? Lees onderstaande blogs voor tips, tools en hoe jij het beste haalt uit je WordPress website.

WordPress zelf is gratis. Maar voordat je aan de slag kunt met WordPress, heb je eerst een hostingpakket en domeinnaam nodig. Je domeinnaam is het webadres waar bezoekers je op kunnen vinden. Voor een .NL-domeinnaam betaal je het eerste jaar slechts € 0,99. De prijzen voor hostingpakketten zijn afhankelijk van het hostingpakket dat je kiest. Voor beginnende website is een Start pakket vaak eerst voldoende.

Je hebt bij WordPress veel keuze uit gratis thema’s en plugins, maar er zijn ook betaalde varianten. Deze bieden vaak meer mogelijkheden dan de gratis versies van de plugin of het thema. En in sommige gevallen krijg je ook support voor het bedrag dat je betaalt.

Heb je vragen over onze producten? Onze klantenservice helpt je graag verder. Daarnaast biedt WordPress verschillende vormen van support.
Download de WordPress-handleiding of raadpleeg het forum voor meer informatie.

Gem. reactietijd 30 min

Gem. reactietijd 30 min

Gem. reactietijd 30 min

Gem. reactietijd 24 uur

Berichten van zondag worden op maandag gelezen

Webhosting, ook wel website hosting, web hosting of hosting genoemd, is het onderbrengen van je website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Met webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen jouw website of applicatie vormen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/domeinnaam-verhuizen-yourhosting-3gblzyix

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 167 WordPress hosting bij Yourhosting: De snelste van Nederland!. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *