Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 167 Hoe verwijder je oude content op jouw website van Google?

[Top] 167 Hoe verwijder je oude content op jouw website van Google?

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 167 Hoe verwijder je oude content op jouw website van Google? dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Remove Outdated Content From Google Search | Remove Dead Links From Google | Google Search Console
Remove Outdated Content From Google Search | Remove Dead Links From Google | Google Search Console

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Oftewel in het Nederlands: verouderde content verwijderen. Laten we beginnen met waarom deze tool zo handig is en waarvoor je deze tool nodig hebt. We willen natuurlijk niet dat je verkeerde of verouderde informatie verspreid op het internet. Het is belangrijk dat jouw informatie of eventuele voorraad van jouw webshop up-to-date is.

Verder gebruik je deze tool:

Deze tool gebruik je wanneer je de pagina of afbeelding al verwijdert of aangepast hebt, maar deze nog wel vindbaar is in de Google-zoekresultaten. Zijn er juridische redenen waarom de oude content verwijdert moeten worden? Dan moet je gebruik maken van een andere manier. Je dient dan een verzoek tot verwijderen in te dienen bij Google zelf.

De content removal tool van Google is dus bedoeld voor het verwijderen van verouderde content van verwijderde pagina’s van websites of webshops met content en/of afbeeldingen die niet meer nodig zijn. De do’s hebben we bovenstaand natuurlijk al besproken dus laten we nu verder gaan met de don’ts. Wanneer is de content removal tool van Google minder geschikt?

Door je content up-to-date en relevant te houden kom je betrouwbaar over bij je (potentiële) klanten. Als dit niet het geval is, dan is de kans groot dat je (potentiële) klanten en/of bezoekers kwijtraakt.

Je kunt hier gebruik maken van de tool!

Om misbruik te voorkomen moet je ingelogd zijn met een Google-account om de tool te gebruiken. Om het verzoek in te kunnen dienen geef je de afbeelding of de URL van de pagina op, het kan voorkomen dat Google nog om aanvullende informatie zal vragen. Je verzoek is dan ingediend, gedurende de tijd die Google nodig heeft om jouw verzoek in behandeling te nemen kun je de status van je verzoek monitoren.

Als je verzoek wordt goedgekeurd door één van de medewerkers van Google dan is de pagina of afbeelding niet meer beschikbaar en wordt de pagina of afbeelding ook niet meer weergegeven in de Google zoekresultaten. Als de pagina nog steeds beschikbaar is, maar is gewijzigd, worden het fragment en het gecachte resultaat verwijderd uit de zoekresultaten. Ze worden beide vernieuwd als de indexering van Google de pagina opnieuw bezoekt. In de tussentijd is de pagina nog steeds vindbaar in de Google-zoekresultaten. Als je verzoek is afgewezen dan stuurt Google je netjes door naar een link waarin uitleg wordt weergegeven waarom je verzoek is afgewezen.

Het gaat er bij betrouwbaarheid dan ook om dat je accuraat bent en de bezoekers voorziet van de juiste informatie. Wanneer je oude content verwijdert van het internet zullen je bezoekers jou als een betrouwbare bron beschouwen en voorkom je dat bezoekers de verkeerde informatie of eventueel productvoorraad constateren. Kom je er zelf niet uit en heb je extra hulp nodig? Neem dan contact op met Designpro, onze marketingspecialisten helpen je hier graag bij!

Ik ben via Google bij Designpro terechtgekomen. Wat direct aansprak was de professionele uitstraling. Na het eerste contact ben ik de samenwerking aangegaan met Designpro, de medewerkers van Designpro denken graag met je mee en ik ben zeer te spreken over de service die Designpro verleent. Er wordt snel geschakeld en mijn wensen worden snel en goed opgepakt. Wat ik ook echt handig vind, is het systeembeheer, de content vullen kan ik zelf waardoor ik niet telkens contact op hoef te nemen met de websitebouwer. Designpro krijgt van mij een dik verdiende 9.

Er bestond al wel een oude website, of eigenlijk slechts een onderdeel van een portal, voor onze mooie camping in Noorwegen. Dit voldeed natuurlijk niet aan onze wensen. We wilden hiervoor dan ook graag een eigen website hebben. Op advies van een bevriende collega kwamen wij bij Designpro uit voor de realisatie van deze website.

Het ontwerp is gebaseerd op een ontwerp van een andere kennis van mij, deze is goed overgenomen en aangevuld waar nodig door Jasper van Designpro. We hebben dan ook veel direct contact gehad met deze Front-end developer, wat leidde tot het huidige resultaat. Onze complimenten over het resultaat. Wij zijn 100% blij! Een 9 is dan ook minimaal ons cijfer.

Wij zijn bij Designpro terecht gekomen omdat wij een lokaal bedrijf zochten met kennis van het inrichten van websites.

Onze opdracht voor Designpro was om een website te bouwen, die modern en slank was. Dat wil zeggen met adequate informatie maar zonder overbodige ballast. Dat is prima gelukt. De website is overzichtelijk en door ons, als relatieve leken, makkelijk te beheren.

De samenwerking met Designpro is prima; de lijntjes zijn kort en er is persoonlijke aandacht over en weer.

Wij bevelen Designpro van harte aan.

Onze website is ontworpen en gerealiseerd door Designpro, de keuze om ook online marketing bij Designpro onder te brengen was snel gemaakt. In onze branche hebben we naam gemaakt, ons doel is dan ook om onze naamsbekendheid in tact te houden. Daarnaast willen we ook goed gevonden worden door particulieren.

Na een start met lager resultaat kunnen we zeggen dat het de goede kant op gaat en we gevonden worden! Designpro heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor ons en daar zijn we dan ook heel blij mee. De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen. Het valt ons op dat degene die ons bezoekt heel goed bekend is met de materie, en de dienst verleent op uiterst gepaste wijze. Acties die besproken zijn, worden meteen ondernomen en doorgezet. Ga zo door! – Onder druk de Beste!

Bekijk onze recensies en hun project!

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/verouderde-content-verwijderen-1kqc3saz

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 167 Hoe verwijder je oude content op jouw website van Google?. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *