Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 167 De weg vinden met Google Maps-app

[Top] 167 De weg vinden met Google Maps-app

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 167 De weg vinden met Google Maps-app dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to change an address on Google maps under 2 mins
How to change an address on Google maps under 2 mins

De weg vinden met Google Maps-app

Gebruik de app van Google Maps om een smartphone of tablet om te toveren tot een handig navigatiesysteem.

Google Maps

Google Maps brengt heel de wereld in kaart met plattegronden en (satelliet)foto’s. Handig om adressen om op te zoeken of routes te plannen. Google Maps heeft naast een website, ook een gratis app voor smartphone en tablet. De app heeft dezelfde mogelijkheden als de website.

Overzichtskaart

Op het openingsscherm van de app Google Maps staat een kaart. Als u uw locatiegegevens deelt met Google, ziet u de kaart van de directe omgeving. Een blauwe stip geeft uw locatie aan.

Google Maps heeft drie verschillende kaarttypes: standaard (landkaart), satelliet en terrein. Wissel tussen de verschillende weergaven door rechts op de kaart op het pictogram met verschillende lagen te tikken. Tik vervolgens op het gewenste kaart-type. Om terug te gaan naar de kaart tikt u rechtsboven het deelvenster op het kruisje.

Locatie opzoeken

Het begint bij Google Maps met het opzoeken van een locatie. Daarvoor voert u een adres in. Maar het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld alleen een plaatsnaam, winkel of bedrijf.

  • Tik bovenin op de zoekbalk.
  • Typ het adres, plaatsnaam of andere locatie.
  • Tik op het pictogram van een vergrootglas (Android) of op zoek (iOS/iPadOS).

Op de kaart geeft een rode pin de gezochte locatie aan. Onder de kaart staat informatie over de locatie. Wilt u nog meer weten? Tik dan op het witte vlak onder de kaart. Een overzicht met allerlei informatie opent. Denk aan adresgegevens, openingstijden, telefoonnummer, website, beoordelingen en foto’s. Tik linksboven op het pijltje naar beneden om terug te gaan naar de kaart.

Route plannen

Mensen gebruiken Google Maps vaak als navigatiesysteem. Via de app plant u namelijk heel snel routes voor de auto, benenwagen, fiets of het openbaar vervoer.

  • Tik bovenin op de zoekbalk.
  • Typ het adres, plaatsnaam of andere locatie.
  • Tik op het pictogram van een vergrootglas (Android) of op zoek (iOS/iPadOS).
  • Tik onderin op Route.
  • Standaard neemt Google de huidige locatie als startpunt wanneer u uw locatie heeft aanstaan. Vertrekt u van een andere locatie? Tik dan op Mijn locatie, voer de juiste startplek in en tik op het pictogram van een vergrootglas (Android) of op ga (iOS/iPadOS).
  • Geef via de pictogrammen onder de bestemming aan op welke manier u gaat reizen.
  • Tik op Start (Android) of Starten (iOS/iPadOS). Wanneer u zelf een startlocatie heeft ingevuld, kunt alleen een voorbeeld van de route bekijken. Om deze te bekijken tikt u op Voorbeeld.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: adres wijzigen in google

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 167 De weg vinden met Google Maps-app. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *