Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 167 Booking.com zonder creditcard (met iDeal)

[Top] 167 Booking.com zonder creditcard (met iDeal)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 167 Booking.com zonder creditcard (met iDeal) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to open and close room on Booking.com
How to open and close room on Booking.com

Bij veel hotels kan een kamer alleen worden geboekt met een creditcard. Dit komt omdat de creditcard de reservering en de betaling hiervan garandeert – zowel voor de hotelier als voor u. Ook zonder creditcard kunt u uiteraard een hotel boeken.

Zoek hotels met iDeal op Booking.com

Het van oorsprong Nederlandse Booking.com is de grootste hotelwebsite ter wereld. Zij bieden diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Klik bij ‘Filter op:’, aan de linkerkant van de pagina, op iDeal of PayPal om alle accommodaties te bekijken die u met iDeal of PayPal kunt betalen.

Het vinden van hotels die met iDeal geboekt kunnen worden, is met de bovenstaande filter-optie bijzonder eenvoudig. Selecteer iDeal als ‘online betalen’-optie, en u vindt hotels die gereserveerd kunnen worden met het vertrouwde iDeal.

Ook met PayPal als betalingswijze zijn eenvoudig geschikte hotels te vinden op Booking.com. Met de bovenstaande filter-optie kunt u PayPal als ‘online betalen’-optie selecteren. Zo vindt u hotels die gereserveerd kunnen worden met PayPal.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een prepaid creditkaart. In tegenstelling tot een reguliere creditcard werkt dit niet met een krediet, maar u moet de kaart eerst ‘opwaarderen’. Door geld op de kaart te zetten, kunt u deze gebruiken als een reguliere creditcard gebruiken als betaalmiddel.

Het aanvragen en opwaarderen van een prepaid creditcard duurt doorgaans enkele dagen. Houd hier rekening mee bij het reserveren bij Booking.com.

Zoek hotels met iDeal op Booking.com

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/booking-com-dubbele-betaling-vlpjettp

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 167 Booking.com zonder creditcard (met iDeal). De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *