Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 164 Een object invoegen in Word of Outlook

[Top] 164 Een object invoegen in Word of Outlook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 164 Een object invoegen in Word of Outlook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng dẫn cài BING AI miễn phí dễ dàng tương tự CHAT GPT #bingai #microsoft #openai
Hướng dẫn cài BING AI miễn phí dễ dàng tương tự CHAT GPT #bingai #microsoft #openai

Afhankelijk van de versie van Word of Outlook die u gebruikt, kunt u verschillende objecten (zoals PDF-bestanden, Excel-grafieken of werkbladen of PowerPoint-presentaties) invoegen in een Word-document of een e-mailbericht door ze te koppelen of in te voegen. Als u een object wilt invoegen, klikt u op het tabblad Invoegen op Object.

Een object invoegen

Ga als volgt te werk als u een nieuw bestand wilt maken dat wordt ingevoegd in een Word-document of e-mailbericht:

 1. Klik in het dialoogvenster Object op het tabblad Nieuw maken en selecteer een optie in de lijst Objecttype.

  Het standaardprogramma voor dat bestandstype wordt geopend en u kunt daar alle gewenste tekst of gegevens invoeren. Wanneer u het programma sluit, worden alle toegevoegde inhoud of wijzigingen weergegeven in uw Word-document of e-mailbericht.

 2. Selecteer Als pictogram weergeven als u het nieuwe bestand wilt weergeven als een pictogram met hyperlink en niet als de eerste pagina van het nieuwe bestand. Als dit selectievakje is ingeschakeld, kunt u een ander pictogram kiezen door te klikken op Ander pictogram.

Tips:

 • De informatie in de sectie Resultaat verandert op basis van het geselecteerde objecttype en of Als pictogram weergeven is geselecteerd. Gebruik deze gegevens om te bepalen wat u wilt invoegen en hoe u dit wilt weergeven.

 • Als u de gegevens in het ingevoegde object wilt bewerken, dubbelklikt u op het object.

 • In Outlook is de optie Weergeven als pictogram alleen beschikbaar als u uw e-mail opmaak als RTF(Tekst opmaken > Opmaak> Berichtnotatie > tekst met opmaak).

Een bestaand bestand koppelen of insluiten

Ga als volgt te werk als u een object dat al is gemaakt wilt koppelen of insluiten:

 1. Ga in het dialoogvenster Object naar het tabblad Bestand gebruiken en klik op Bladeren om het bestand te zoeken dat u wilt invoegen.

 2. Selecteer Koppelen aan bestand als u een koppeling wilt maken met het bronbestand in plaats van het in te sluiten in uw Word-document of e-mailbericht.

 3. Selecteer Als pictogram weergeven als u het ingevoegde bestand wilt weergeven als een pictogram met hyperlink en niet als de eerste pagina van het bestand. Als dit selectievakje is ingeschakeld, kunt u een ander pictogram kiezen door te klikken op Ander pictogram.

  Tip: De gegevens in de sectie Resultaat worden gewijzigd op basis van of Koppeling naar bestand en Weergeven als pictogram zijn geselecteerd. Gebruik deze gegevens om te bepalen wat u wilt invoegen en hoe u dit wilt weergeven.

Ingesloten objecten versus gekoppelde objecten

Ingesloten objecten gaan deel uitmaken van het Word-bestand of e-mailbericht en wanneer ze zijn ingevoegd, zijn ze niet meer verbonden met een bronbestand.

Gekoppelde objecten kunnen worden bijgewerkt wanneer het bronbestand wordt gewijzigd. Gekoppelde gegevens worden opgeslagen in het bronbestand. In het Word-bestand of het e-mailbericht (het doelbestand) wordt alleen de locatie van het bronbestand opgeslagen en er wordt een voorstelling van de gekoppelde gegevens weergegeven. Als u rekening moet houden met de bestandsgrootte, kunt u het beste gekoppelde objecten gebruiken.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/pdf-in-mail-weergeven-w5mfu8yk

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 164 Een object invoegen in Word of Outlook. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *