Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 162 Pagina’s, woorden, tekens, alinea’s en lijnen tellen in een Word-document

[Top] 162 Pagina’s, woorden, tekens, alinea’s en lijnen tellen in een Word-document

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 162 Pagina’s, woorden, tekens, alinea’s en lijnen tellen in een Word-document dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

438 Vita Dei Woordskool: Openbaring Hfstk 3:14-21
438 Vita Dei Woordskool: Openbaring Hfstk 3:14-21

Word bevat een hulpmiddel waarmee u eenvoudige statistieken over uw document kunt bekijken. Deze statistieken bevatten het aantal pagina’s, woorden, tekens, alinea’s en lijnen in uw document. Dit is handig als u bepaalde richtlijnen moet volgen bij het schrijven van uw document.

Om deze statistieken te bekijken, opent u het document in kwestie en klikt u op het tabblad “Review”.

Klik in het gedeelte “Proofing” op “Word Count” “.

Het dialoogvenster” Word Count “wordt weergegeven, zoals weergegeven in de afbeelding aan het begin van dit document. Het aantal pagina’s en woorden kan ook worden bekeken op de statusbalk onder aan het Word-venster.

OPMERKING: het aantal pagina’s is alleen zichtbaar op de statusbalk wanneer u uw document bekijkt in de “Afdruklay-out” weergave of de weergave “Ontwerp” (via het tabblad “Beeld”).

Als u het aantal pagina’s en woorden op de statusbalk niet ziet, klikt u met de rechtermuisknop op de statusbalk en selecteert u de items die u wilt bekijken het pop-upmenu. Merk op dat u ook het regelnummer kunt bekijken voor de regel waar de cursor zich momenteel bevindt.

Het aantal lijnen en pagina’s kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marges in uw document, het lettertype en de tekengrootte. en alinea-afstand, om er maar een paar te noemen. Als u bijvoorbeeld overschakelt naar een kleinere lettergrootte, zijn er minder lijnen en pagina’s in uw document dan met een grotere lettergrootte. Zelfs verschillende printerstuurprogramma’s kunnen resulteren in een iets andere weergave van een lettertype, waardoor het aantal regels en pagina’s in uw document verandert.

Verborgen tekst kan ook van invloed zijn op het aantal regels dat wordt gerapporteerd in het dialoogvenster “Word Count”. Als de optie om verborgen tekst af te drukken is omgezet, telt Word geen verborgen tekst in het aantal regels. Als u verborgen tekst wilt opnemen in het aantal regels, moet u ervoor zorgen dat u Word configureert om verborgen tekst af te drukken.

Welk type gegevens verzamelen websites over u?

Sinds de geboorte van het internet is de website-analyse en trackingsoftware voortdurend geëvolueerd en steeds complexer geworden. De meeste software voor gegevensverzameling, die voornamelijk wordt gebruikt voor bedrijven en marketing, kan verschillende details over een bezoeker bevatten wanneer de website wordt bezocht.

Zelfs Microsoft doet de bundelende onzin met hun downloads Nu

We hebben al geruime tijd geklaagd over het feit dat er geen veilige plek is om freeware te downloaden als de downloads geen gebundelde add-ons bevatten die uw browser gewoonlijk doorverwijzen naar iets anders dan wat u koos. En zelfs Microsoft bundelt extra installatieprogramma’s in hun eigen downloadsite om uw browser om te leiden naar Bing als u het selectievakje niet uitschakelt.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: woorden tellen word

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 162 Pagina’s, woorden, tekens, alinea’s en lijnen tellen in een Word-document. De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *