Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 162 Het wachtwoord veranderen van Microsoft Outlook

[Top] 162 Het wachtwoord veranderen van Microsoft Outlook

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 162 Het wachtwoord veranderen van Microsoft Outlook dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

How to view email password in Outlook
How to view email password in Outlook

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Dit artikel is 8.489 keer bekeken.

Wanneer je een account aanmaakt in Outlook geef je je e-mailadres en wachtwoord op, zodat Outlook je e-mails kan ophalen en verzenden. Indien je je e-mailwachtwoord wilt wijzigen, zal je het wachtwoord in Outlook moeten wijzigen zodat je bij je account kunt. Je kunt ook je Outlook-gegevens beschermen met een wachtwoord dat je kunt wijzigen zolang je maar beschikt over het origineel. En uiteindelijk kun je ook je Outlook.com-wachtwoord aanpassen door het wijzigen van het wachtwoord van je Microsoft-account.

Stappen

Methode 1
Methode 1 van 3:Outlook-accounts

 1. 1Klik op het tabblad ‘Bestand’ en selecteer ‘Info’. Hiermee krijg je het venster ‘Accountgegevens’ te zien.

  • Gebruik je Outlook 2003, klik dan op het Extra-menu en selecteer ‘E-mailaccounts’.
 2. 2Klik op de knop ‘Accountinstellingen’ en selecteer ‘Accountinstellingen’. Hiermee open je een nieuw venster met alle aangesloten accounts.

  • Gebruik je Outlook 2003 en selecteer ‘Bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen’.
 3. 3Selecteer de account waar je het wachtwoord van wilt wijzigen. Je gaat hierbij het wachtwoord veranderen dat Outlook gebruikt voor toegang tot de account, en niet het daadwerkelijke wachtwoord van die account. Wil je het wachtwoord aanpassen waarmee je e-mailaccount is beschermd, dan moet je dat doen via de e-mailservice. Bijvoorbeeld, om je Gmail-wachtwoord te wijzigen ga je eerst naar de website Google Account Recovery, en daarna verander je het wachtwoord in Outlook.

  • Indien je het wachtwoord wilt wijzigen om je Outlook-gegevensbestand te beveiligen, kijk dan bij het volgende deel.
 4. 4Klik op de ‘Wijzigen’-knop. Hiermee open je de gegevens van de account die je hebt geselecteerd.
 5. 5Typ het correcte wachtwoord in het veld ‘Wachtwoord’. Je vindt deze in de groep ‘Aanmeldingsgegevens’.

  • Vergeet niet dat je hiermee niet je daadwerkelijke e-mailwachtwoord verandert. Je wijzigt hiermee alleen het wachtwoord dat Outlook gebruikt om toegang te krijgen tot je account.
 6. 6Klik op ‘Volgende’ om je instellingen te bewaren en het wachtwoord te testen. Outlook zal de account testen en proberen om in te loggen met het wachtwoord dat je hebt opgegeven. Indien alles goed is gegaan, krijg je de melding ‘Gefeliciteerd!’.Advertentie

Methode 2
Methode 2 van 3:Outlook-gegevensbestand

 1. 1Klik op het ‘File’-tabblad en selecteer ‘Info’. Hiermee open je de weergave ‘Accountgegevens’.

  • In Outlook kun je een wachtwoord instellen voor het Outlook-gegevensbestand (PST). Wanneer er een wachtwoord is ingesteld voor dit bestand, zal de gebruiker er elke keer om worden gevraagd wanneer dat account in Outlook wordt geopend. Om dit wachtwoord te kunnen wijzigen, heb je het oorspronkelijke Outlook-wachtwoord nodig om Outlook zelf te kunnen openen. Het is niet mogelijk om dit wachtwoord te achterhalen of te wijzigen, zonder het origineel.
 2. 2Klik op ‘Accountinstellingen’ en selecteer vervolgens ‘Accountinstellingen’. Hiermee open je het gelijknamige venster.
 3. 3Klik op het tabblad ‘Gegevensbestand’. Dit toont de gegevens over je Outlook-gegevensbestanden.
 4. 4Selecteer ‘Outlook-gegevensbestand’ en klik op ‘Instellingen’. Hiermee open je een nieuw venster met de instellingen van de gegevensbestanden.
 5. 5Klik op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’. Deze knop is niet beschikbaar als je gebruikmaakt van een Exchange-account. Je Exchange-netwerkwachtwoord wordt gebruikt voor het beschermen van je gegevens.
 6. 6Voer je oude wachtwoord in en maak een nieuwe aan. Je moet het originele wachtwoord invoeren en daarna een nieuw wachtwoord tweemaal invoeren. Het is niet mogelijk om het wachtwoord te wijzigen, zonder over het originele wachtwoord te beschikken.[1] X BronAdvertentie

Methode 3
Methode 3 van 3:Outlook.com

 1. 1Ga naar de resetpagina voor het herstellen van je Microsoft-accountwachtwoord. Je @outlook.com (of @hotmail.com, of @live.com) e-mailadres is je Microsoft-account. Het wijzigen van je wachtwoord voor je @outlook.com e-mailadres zal het wachtwoord wijzigen voor alle Microsoft-producten waar je dat e-mail voor gebruikt, waaronder Windows, Skype en Xbox Live.

  • Je kunt het resetten van het wachtwoord beginnen via account.live.com/password/reset.
 2. 2Selecteer ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ en klik op ‘Volgende’. Hiermee start je het resetproces.
 3. 3Voer je Microsoft Account in en voltooi de captcha. De Microsoft Account is het adres van @outlook.com waar je het wachtwoord voor wilt wijzigen.
 4. 4Selecteer hoe je de resetcode wilt ontvangen. Er zijn diverse manieren waarop je de code kunt ontvangen, afhankelijk van de herstelmethoden die mogelijk zijn met je account. Indien je beschikt over een back-up e-mailaccount, kun je die code daar naartoe laten sturen. Indien je een telefoonnummer hebt gekoppeld aan de account, dan kun je de code ontvangen via SMS. Indien je de Microsoft Account-app hebt geïnstalleerd op je mobiele toestel, dan kun je die gebruiken om een code te genereren.

  • Indien je niet beschikt over een van deze opties, selecteer dan ‘Ik heb geen van deze gegevens’. Je zult een aantal vragen moeten beantwoorden om je identiteit vast te laten stellen.
 5. 5Voer de code in die je ontvangt. Je wordt nu meegenomen naar de resetpagina voor je wachtwoord.
 6. 6Typ je nieuwe wachtwoord. Je wordt gevraagd om het wachtwoord tweemaal in te voeren voor je verder kunt gaan. Dit nieuwe wachtwoord is meteen actief, en je wordt uitgelogd van alle eventuele apparaten die op dit moment zijn ingelogd met je oude wachtwoord.Advertentie

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: outlook wachtwoord nodig

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 162 Het wachtwoord veranderen van Microsoft Outlook. De meest complete informatie die door Dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *