Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 161 Hoe Google Feed op Android in of uit te schakelen

[Top] 161 Hoe Google Feed op Android in of uit te schakelen

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 161 Hoe Google Feed op Android in of uit te schakelen dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Google Nieuws meldingen inschakelen of uitzetten? Zo gaat het makkelijk! | Samsung \u0026 You
Google Nieuws meldingen inschakelen of uitzetten? Zo gaat het makkelijk! | Samsung \u0026 You

Google Feed Het is een zeer interessante en nuttige functie van Google. Het is een verzameling nieuws en informatie op basis van uw interesses die speciaal voor u is samengesteld. Google Feed biedt u verhalen en nieuwsfragmenten die voor u interessant kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld een live wedstrijdscore voor het team dat je volgt of een artikel over je favoriete tv-programma. U kunt ook het type feed aanpassen dat u wilt zien. Hoe meer gegevens u aan Google verstrekt met betrekking tot uw interesses, hoe relevanter de feed zal zijn.

Nu wordt elke Android-smartphone met Android 6.0 (Marshmallow) of hoger standaard geleverd met een Google Feed. Hoewel deze functie nu in de meeste landen beschikbaar is, hebben maar weinigen deze update nog ontvangen. In dit artikel bespreken we hoe u Google Feed op uw Android-apparaat kunt in- of uitschakelen. Als deze functie helaas niet beschikbaar is in uw regio, bieden we ook een eenvoudige oplossing om toegang te krijgen tot Google-feedinhoud op uw apparaat.

Google Feed in- of uitschakelen

De meest linkse pagina op uw startscherm is aangepast voor de Google-app en Google-feed. Blijf naar links scrollen en je komt bij het gedeelte Google Feed. Standaard is het ingeschakeld op alle Android-apparaten. Als u echter geen nieuws- en meldingskaarten kunt zien, is het mogelijk dat Google Feed niet werkt of niet beschikbaar is in uw regio. Volg de onderstaande stappen om het vanuit de instellingen in te schakelen.

1. Ga eerst door veeg Tot je helemaal links op de pagina komt of Google Feed-pagina.

2. Als het enige dat u ziet de Google-zoekbalk is, moet u Google Feed Cards op uw apparaat inschakelen.

3. Tik hiervoor op uw profielfoto en selecteer de optie Instellingen.

5. Hier, zorg ervoor dat u Schakel de schakelaar naast de optie Ontdekken in.

6. Verlaat Instellingen en Update Sectie “Google-feed” , en er verschijnen nieuwskaarten.

Nu heb je misschien het gevoel dat je de informatie in je Google Feed niet nodig hebt. Sommige mensen willen dat hun Google-app slechts een eenvoudige zoekbalk is en niets anders. Daarom kunt u met Android en Google Google Feed zeer snel uitschakelen. Volg gewoon de bovenstaande stappen om door de algemene instellingen te navigeren en schakel vervolgens de schakelaar naast de optie Ontdekken uit. Google Feed geeft geen nieuwsfeeds en updates meer weer. Het heeft alleen een eenvoudige Google-zoekbalk.

Toegang krijgen tot Google Feed in een regio waar het niet beschikbaar is

Als u de optie Ontdekken niet kunt vinden in de algemene instellingen of als nieuwskaarten niet worden weergegeven, zelfs niet nadat u de mogelijkheid hebt ingeschakeld. Het is mogelijk dat de functie niet beschikbaar is in uw land. Er zijn echter veel manieren om toegang te krijgen tot deze inhoud en Google Feed op uw apparaat in te schakelen. In deze sectie zullen we beide bespreken.

# 1. Schakel Google Feed in met Root

Als je een geroot Android-apparaat hebt, is het heel gemakkelijk om toegang te krijgen tot de inhoud van Google Feed. Alles wat je moet doen is Google Now Enabler-APK downloaden op uw apparaat. Het werkt op alle Android-apparaten met Android Marshmallow of hoger en is niet afhankelijk van de OEM.

Nadat de app is geïnstalleerd, start u deze en verleent u roottoegang tot de app. Hier vindt u een schakelaar met één klik om Google Feed in te schakelen. Start het en open vervolgens de Google-app of veeg naar het meest linkse scherm. U zult zien dat Google Feed actief is en dat er nieuwsbrieven en flyers worden weergegeven.

# 2. Schakel Google Feed in op een niet-geroot apparaat

Als uw apparaat niet is geroot en u niet van plan bent uw apparaat alleen voor Google Feed te rooten, is er een tijdelijke oplossing. Het is een beetje ingewikkeld en lang, maar het werkt. Aangezien de inhoud van de Google-feed beschikbaar is in de VS, kunt u een VPN gebruiken om de locatie van uw apparaat op de VS in te stellen en de Google-feed te gebruiken. Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten voordat u doorgaat met deze methode. Laten we, voor een beter begrip, stap voor stap bekijken wat we moeten doen en hoe u Google Feed kunt inschakelen op een apparaat zonder root.

1. Download eerst enInstalleer een VPN Gratis je wilt. We raden u aan om: Turbo VPN. De standaard proxylocatie is de Verenigde Staten, dus het zal het werk voor u gemakkelijker maken.

2. Nu openen Instellingen op uw apparaat en ga naar het gedeelte Toepassingen.

3. Zoek hier naar Google Services Framework en klik erop. Het moet worden vermeld onder Systeemtoepassingen.

4. Nadat u de app-instellingen hebt geopend, tikt u op de optie Opslag.

5. Hier vind je twee knoppen Cache wissen en gegevens wissen. Klik erop. U moet de cache en gegevens van Google Services Framework wissen omdat de bestaande cachebestanden een fout kunnen veroorzaken wanneer u probeert toegang te krijgen tot Google Feed met VPN.

6. Het is nodig elke bron van geschil verwijderen, De bovenstaande stap is dus belangrijk.

7. Houd er rekening mee dat het verwijderen van de cache en gegevensbestanden van Google Services Framework ertoe kan leiden dat sommige toepassingen instabiel worden. Ga hier dus op eigen risico mee verder.

8. Op dezelfde manier moet u ook de cache- en gegevensbestanden van de Google-app wissen.

9. U moet zoeken naar Google App, tik op de optie Opslag.

10. Gebruik vervolgens de knoppen Cache wissen en Gegevens wissen om de oude gegevensbestanden te verwijderen.

11. Sluit vervolgens Instellingen af en open uw VPN-app.

12. Instellen proxy server locatie Stel het in op de VS en schakel de VPN in.

13. Open nu de Google app of ga naar de Google Feed pagina, en je zult zien dat het goed werkt. Alle nieuwsbrieven, meldingen en updates worden weergegeven.

Het beste van deze technologie is dat u uw VPN niet altijd actief hoeft te houden. Zodra Google Feed wordt weergegeven, kunt u uw VPN loskoppelen en uw telefoon opnieuw opstarten, waarna Google Feed nog steeds beschikbaar is. Het maakt niet uit met welk netwerk je bent verbonden of je locatie, Google Feed blijft werken.

We hopen dat u deze informatie nuttig vindt en dat u Google Feed probleemloos op uw Android-telefoon kunt in- of uitschakelen. Google Feed is een zeer interessante manier om het nieuws te volgen en te zien wat er om ons heen gebeurt. Het beste is dat het uw voorkeuren leert kennen en informatie weergeeft waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Het is een speciaal samengestelde verzameling artikelen en nieuwsbrieven speciaal voor jou. Google Feed is uw nieuwsfeed en het is best cool in zijn werk. Daarom raden we iedereen aan om die extra stap te zetten als dat nodig is om Google Feed op uw apparaat in te schakelen.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: google nieuws uitschakelen

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 161 Hoe Google Feed op Android in of uit te schakelen. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *