Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 161 Een slideshow maken op Facebook: 11 stappen (met afbeeldingen)

[Top] 161 Een slideshow maken op Facebook: 11 stappen (met afbeeldingen)

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 161 Een slideshow maken op Facebook: 11 stappen (met afbeeldingen) dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Facebook Cover Slide Show Tutorial
Facebook Cover Slide Show Tutorial

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.
Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Dit artikel is 10.024 keer bekeken.

In deze wikiHow leer je hoe je een Facebook-slideshow kunt maken van de foto’s op je iPhone of Android-telefoon. De slideshow-functie is nog niet voor iedereen beschikbaar en dus kan het zo zijn dat je met jouw app geen slideshow kunt maken. Als je de slideshow-functie niet kunt vinden, wordt de optie waarschijnlijk niet door je app ondersteund.

Stappen

 1. 1Update je Facebook-app. Je kunt Facebook zowel op de iPhone als op Android-apparaten updaten. Aangezien de Slideshow-functie nog niet zo lang beschikbaar is, kan het helpen om de laatste versie van de app op je telefoon te zetten.

  • Als je de slideshow-functie al eerder in je app hebt gezien, kun je deze stap beter overslaan. Door de app alsnog te updaten, kan het zo zijn dat je de functie onverhoopt verwijdert.
 2. 2Open Facebook. Druk op het Facebook-icoontje, wat je kunt herkennen aan een witte f tegen een donkerblauwe achtergrond. Als je al bent ingelogd, kom je nu automatisch op je nieuwsoverzicht-pagina terecht.

  • Als je nog niet ingelogd bent, zul je dit eerst moeten doen door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen en vervolgens op Inloggen te drukken.
 3. 3Druk op Wat ben je aan het doen?. Dit is het tekstvak bovenaan je Nieuwsoverzicht. Door erop te drukken, wordt automatisch een nieuw scherm geopend.
 4. 4Scrol naar beneden en druk op Slideshow. Dit is een oranje icoontje onder het tekstvak. Je komt nu automatisch op de Slideshows-pagina terecht.

  • Als het slideshow-icoontje niet bij de mogelijkheden staat, is de functie helaas nog niet beschikbaar in de app op je telefoon.
 5. 5Druk op Foto’s toevoegen. Deze grijze knop vind je onder het tabblad Foto’s.
 6. 6Selecteer de foto’s die je aan de slideshow wilt toevoegen. Druk op minimaal drie foto’s (en maximaal tien) om ze te selecteren of druk op het camera-icoontje om nieuwe foto’s te maken.

  • Je kunt foto’s uit het Fotoalbum van je telefoon selecteren door op Toevoegen te drukken en vervolgens maximaal tien foto’s te kiezen.
 7. 7Druk op Volgende. Deze knop vind je rechts bovenaan het scherm.
 8. 8Druk op het tabblad ‘Muziek’ en selecteer een thema. Druk op het thema dat je voor je slideshow wilt gebruiken. Het thema bepaalt zowel de uitstraling als de achtergrondmuziek van je slideshow.
 9. 9Voeg een titel toe. Druk op het tabblad Titel en vul de titel in die je voor je slideshow wilt gebruiken.

  • Sla deze stap over als je geen titel aan je slideshow wilt toevoegen.
 10. 10Druk op Volgende. Deze knop vind je rechts bovenaan het scherm. Je slideshow wordt nu gemaakt.
 11. 11Druk op Plaatsen of Delen. Deze knop vind je rechts bovenaan het scherm. Je slideshow wordt nu op je Facebook-profielpagina geplaatst.Advertentie

Tips

 • Als je een slideshow van iemand anders voorbij ziet komen, staat hier soms een knop bij waarmee je de functie zelf kunt uitproberen. Dit kan handig zijn als je in je app nog geen toegang tot de Slideshow-functie hebt.
 • Net als op normale foto’s kun je ook in slideshows mensen taggen.

Waarschuwingen

 • Als je de Slideshow-functie niet in je app ziet staan, betekent dat helaas dat je hem nog niet kunt gebruiken. Je kunt de functie niet handmatig toevoegen of activeren.

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/diashow-maken-facebook-tpcagky7

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 161 Een slideshow maken op Facebook: 11 stappen (met afbeeldingen). De meest complete informatie die door Dtcbuiding voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *