Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 161 13 Alternatieve zoekmachines die vinden wat Google niet kan

[Top] 161 13 Alternatieve zoekmachines die vinden wat Google niet kan

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 161 13 Alternatieve zoekmachines die vinden wat Google niet kan dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Dit Gebeurt Er Als Je Om 00:00 In De Spiegel Kijkt..
Dit Gebeurt Er Als Je Om 00:00 In De Spiegel Kijkt..

Google Zoeken kan nog steeds niet alles doen. Deze 13 alternatieve zoekmachines kunnen voor u enkele nicheplaatjes verzorgen.

RIP Google.

Wat zou je eerste reactie zijn als je dit zou zien? Bang, omdat je leven volledig verslaafd is aan Google. Of, hoopvol omdat dit suggereert dat er al iets beters is aangekomen?

Nou, niemand chipt op die digitale grafsteen. Maar nu, ga je gang en voel zowel die boven emoties even. Ja, Google heeft ons ingesloten en ons volledig ingeperkt. En laten we hoopvol zijn omdat die betere zoekmachine zal aankomen. Van alle signalen gaat het naar Google gewapend met kunstmatige intelligentie van Frankesteins.

Maar het betekent niet dat er buiten dat hek geen gras is. Er zijn een paar groene vlekken – want laten we wel wezen – Google Zoeken kan nog steeds niet alles. Ze hebben maar een miljoen dataservers. Een paar alternatieve zoekmachines 7 Google Alternatieven zoeken en hun handelsmerken 7 Google Alternatieven zoeken en hun handelsmerken Bent u een die-hard Google-gebruiker? Geef deze alternatieve zoekmachines een kans. Van privacy tot het helpen van goede doelen, deze zoekmachines kunnen u een aantal redenen geven om de manier waarop u bladert te veranderen. Read More is ingegaan en een uitdaging aangegaan.

Deze zoekmachines doen wat Google (Still) niet kan

Sommige zijn waardige kanshebbers voor het medaillon op de tweede plaats, terwijl anderen gewoon doorgaan naar die niche-hoeken van het web. Laten we een interesse hebben in enkele nieuwe zoekmachines die de kleine hokjes bereiken waar zelfs Google dat niet kan.

1. Ecosia – De zoekmachine met een hart

Google doet op zijn eigen manier goed voor de wereld. Ecosia doet zijn steentje op een kleine manier. Terwijl je rondkijkt, gaan de 80% van de advertentiewinsten naar programma’s die helpen bomen te planten in Burkina Faso, Madagaskar, Indonesië en Peru. De zoekmachine gebruikt een aangepaste Bing-zoekopdracht op maat. U kunt Ecosia gebruiken op uw desktopcomputer of laptop en ook op iOS en Android.

Lees hun veelgestelde vragen door, waar ze het project openen en u ook de voortgang van hun plantprogramma’s laten zien.

2. Qwant – Houd uw privacy

Open uw tas met privacytools om Qwant toe te voegen aan de verzameling no-tracking zoekmachines. Qwant is ook een meer visuele zoekmachine vergeleken met Google. De zoekmachine maakt ook gebruik van Microsoft Bing. U kunt zich aanmelden en inloggen om visuele kaarten te maken door de gewenste resultaten te markeren. Het privacybeleid op de site zegt,

Zelfs wanneer u verbonden bent met een ID, gebruiken wij geen cookies en geen ander trackingapparaat wanneer u op de site surft.

Lokale opslag op uw machine wordt gebruikt om uw instellingen en gegevens op te slaan. Alle persoonlijke gegevens die aan uw ID zijn gekoppeld, worden ook verwijderd nadat u uw account hebt geannuleerd.

3. Peekier – Beveiliging, privacy en geen tracking

Elke zoekmachine die geen gebruikersgegevens opslaat is altijd het proberen waard. Peekier is een van de nieuwe privacybewuste zoekmachines die populair werd gemaakt door DuckDuckGo 8 Zoektrucs die werken op DuckDuckGo maar niet op Google 8 Zoektrucs die werken op DuckDuckGo maar niet op Google Google Zoeken is koning. Maar DuckDuckGo heeft een trouwe fan gevolgd. Het heeft een paar ongebruikelijke functies die zelfs Google niet heeft. Lees verder . Hun beleid herhaalt dat je persoonlijke gegevens niet bijhoudt en je tijdens je browsesessies niet volgt. Misschien vindt u het strakke ontwerp en de snelle resultaten die in kleine voorbeeldkaarten worden geleverd ook leuk. De zoekresultaten zijn afkomstig van Bing.

Klik rechtsboven op het hamburgersymbool om de instellingen aan te passen. Peekier stelt automatisch zoekwoordsuggesties voor en u kunt ze verder verfijnen met meer zoekwoorden die na de resultaten in de zoekbalk zijn geïntegreerd.

4. SearchTeam – Zoeken met uw team

Google heeft enkele geweldige samenwerkings-apps. Google Zoeken is niet een van hen. Deze kloof is enigszins verstopt door SearchTeam, die zichzelf een “collaboratieve zoekmachine” noemt. Het is een goed concept voor teams die tijd willen besparen wanneer ze op zoek zijn naar dezelfde dingen.

Nog een paar dingen om uit te proberen – gebruik SearchTeam om een vakantie met familieleden en vrienden te plannen. Probeer een reünie te plannen met je uitgebreide familie. Of onderzoek het web voor een medische aandoening.

Nodig anderen uit in uw SearchSpace met e-mail. Als u inlogt met een Facebook-account, stelt SearchTeam automatisch de mensen voor die u wilt uitnodigen. SearchTeam heeft slechts één obstakel – het is niet gratis zoals Google. U kunt het interessante idee uitproberen met een gratis proefaccount totdat de oprichters een gratis versie aanbieden.

5. Yippy – Declutter uw zoekopdracht

Yippy is een beetje meer dan een traditionele zoekmachine. Sommigen van jullie herinneren het misschien nog aan de oude naam – Clutsy. En zoals de oude naam al doet vermoeden, maakt het zoekresultaten onoverzichtelijk door verschillende zoekmachines aan te boren. Vervolgens worden de resultaten gecombineerd en worden vergelijkbare resultaten in groepen gegroepeerd. Je kunt dieper in je zoekopdracht graven met de groepszoekwoorden aan de linkerkant.

De meta-zoekmachine filtert ook ongewenste resultaten weg, zodat u het kunt aanbevelen als een goede educatieve zoekmachine voor kinderen.

6. Kiddle – Doe kindveilige zoekopdrachten

Laten we het over kinderen hebben. Google is geen geweldig product voor kinderen, ook al staat er een SafeSearch-springkussen aan de deur. Kiddle is een leuk alternatief voor gezinsvriendelijk zoeken 10 zoekmachines voor kinderen die ouders helpen met veilig surfen 10 zoekmachines voor kinderen die ouders helpen met veilig surfen Lees meer. Houd er echter rekening mee dat dit geen officieel Google for Kids-product is. De zoekmachine is een aangepaste versie van Google die visueel aantrekkelijker is voor kinderen.

Grote miniaturen, afbeeldingen en lettertypen begeleiden het kindveilige web, afbeeldingen en video’s. Vertel ons in de comments of Kiddle erin slaagt om elke zoekkind veilig of ongewenst te laten doorschieten.

Zoeken op het web met deze niche-zoekmachines

7. Kijken – vind wat er streamt

JustWatch heeft slechts één doel: u veranderen in een verslaafde aan films en tv-series. Wij vinden het niet erg. Online streamen stuurt de kabel terug naar het dinosaurus-tijdperk. Dus, als je een snoersnijder bent, zou je willen weten waar je favoriete programma het volgende is. Het is ook een snelkoppeling om te ontdekken wat er nieuw is op elk streamingplatform.

U kunt uw voorkeuren aanpassen en de eenvoudige filters gebruiken voor providers, veel verschillende genres, IMDb of Rotten Tomatoes ratings, prijzen, HD / SD of releasejaar. JustWatch heeft ook apps voor Android en iOS.

8. Giphy – voor al uw GIF-zoekbehoeften

Het is mogelijk dat onze kleinkinderen alleen in GIF’s communiceren. Oké, dat is vergezocht. Maar je kunt erop voorbereid zijn als de geanimeerde dystopische toekomst werkelijkheid wordt met Giphy. Google doet nu goed werk met het vinden van geanimeerde GIF’s, maar ik wed dat de wereld nog steeds naar Giphy komt via hun mobiele toetsenborden. Probeer de volgende keer op het bureaublad.

9. iFind3D – Zoek 3D-afdrukbare modellen

Google Zoeken heeft de golf van 3D-afdrukken nog steeds niet achterhaald. Maar deze zoekmachine stapt de nis in. Het is nog steeds in bèta, maar bijna 800.000 modellen uit verschillende modelcollecties zouden genoeg moeten zijn om je volgende 3D-ontwerp te inspireren.

U kunt de volledige details van het ontwerp bekijken. Bewaar het of download het voor je eigen werk. Houd er rekening mee dat veel ontwerpen worden betaald, maar u kunt ze filteren op de zoekpagina.

10. NASA-afbeeldingen – ‘s Werelds grootste voorraad foto’s van de ruimte

Elke ruimte en wetenschapsminnaar 7 Stellaire visualisaties die ons helpen de mysteries van de ruimte te doorgronden 7 Sterrenvisualisaties die ons helpen de mysteries van de ruimte te doorgronden Visualisaties helpen ons het onpeilbare te doorgronden. Wanneer we moeten praten over de ruimte en hoe dit ons beïnvloedt, zijn er minder betere hulpmiddelen dan de visuele beelden van een infographic of een interactieve visualisatie. Lees meer kan verliefd worden op deze. Dit is een samensmelting van beeld-, audio- en videobronnen van meer dan 60 verschillende locaties in één doorzoekbare index. Zoek, ontdek en download een schatkamer met meer dan 140.000 NASA-afbeeldingen, video’s en audiobestanden uit de vele missies van het bureau doorheen de geschiedenis.

NASA heeft een aantal gebruiksrichtlijnen vastgelegd. Maar kranten, scholen en auteurs van tekstboeken kunnen NASA-content gebruiken zonder expliciete toestemming.

11. Libraries.io – Een Open Source Discovery Service

Bent u een coder of een webontwikkelaar? Geef deze zoekfunctie een kans voor uw volgende Open Source-project. Libraries.io helpt u bibliotheken, modules en frameworks te vinden vanuit de open source oceaan. Hun plug zegt dat ze 2.285.392 open source-bibliotheken bewaken in 33 verschillende pakketbeheerders.

Zoek projecten op taal, licentie en trefwoord. De site zal u ook op de hoogte stellen van nieuwe releases zodra deze beschikbaar zijn.

12. SearchCode – Zoek codefragmenten

Blijf bij het project dat u probeert te voltooien. Deze zoekmachine voor Open Source-code Open Source Matters: 6 broncode Zoekmachines die u kunt gebruiken voor het programmeren van projecten Open Source Matters: 6 broncode Zoekmachines die u kunt gebruiken voor het programmeren van projecten Open source-projecten hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen. Als dat niet het geval is met financiering, kunnen vrijwilligers met een bijdrage aan open source-programmering en gratis tools zwaaien. Zoekmachines die zijn afgestemd met algoritmen om te vinden … Lees meer helpt je misschien om de moeilijke onderdelen te doorstaan. De resultaten zijn verzameld uit Open Source-bibliotheken die zijn geïndexeerd en doorzoekbaar. Het zoeken gaat naar meer dan 10 bronnen en beslaat 90 talen.

Code zoeken kan ingewikkeld worden. Dus gebruik de filters om het te beperken tot een specifieke bron, repository of taal. Resultaten worden weergegeven met de relevante lijnen gemarkeerd.

13. Ludwig – Een taalkundige zoekmachine

Ik dacht dat Google Translate het aankon. Maar Ludwig is een interessante taalzoekmachine die van de andere kant nadert. Typ niet de zin die u wilt vertalen. Typ de beste schatting van de Engelse vertaling die u nodig hebt.

De zoekmachine vergelijkt uw geschatte zin met een database met contextuele voorbeelden uit standaardbronnen zoals The New York Times, PLOS ONE, BBC en wetenschappelijke publicaties. Controleer de resultatenlijst tegen je eerste zin en leer de juiste.

Vouw elke zin in de resultaten uit om te zien of deze in de context wordt gebruikt. Mijn eerste paar pogingen lieten me in verwarring, maar dan spreek ik vloeiend de taal van de koningin. Toch is het een interessante manier om de Engelse taal te leren 7 Apps om iedereen te helpen hun Engelse grammatica 7-apps te verbeteren om iedereen te helpen zijn grammatica in het Engels te verbeteren. Gelukkig zijn apps een leukere en moderne tool voor grammaticaleren. Lees meer in het jasje van een zoekmachine.

Vertrouw je alleen op Google?

Deze zoekmachines zijn niet over het overweldigen van Google. Zie ze als “speciale” zoekhulpmiddelen. In elk geval kan Google de gorilla van 800 pond op het web zijn, maar er zijn verschillende goede opties voor niche-zoekopdrachten.

Ondertussen gaat de zoektocht naar een onbevooroordeelde zoekmachine door. Tot dan, tips en trucs leren om de manier waarop u zoekt te verbeteren Hoe zoekmachines werken en manieren om uw zoekresultaten te verbeteren Hoe zoekmachines werken en manieren om uw zoekresultaten te verbeteren Moe van het zoeken van een aantal keren om te vinden wat u zoekt? Hier leest u hoe zoekmachines daadwerkelijk werken en wat u moet doen om uw zoekopdrachten sneller en nauwkeuriger te maken. Lees verder .

Wat is uw huisdier erg boosaardig tegen Google? Wat is je favoriete alternatief voor Google Zoeken? En vertel ons over elke “onontdekte” maar nieuwe zoekmachine die u tegenkomt.

Oorspronkelijk geschreven door Kabir Chauhan op 18 januari 2009

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: zoek dit niet op google

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 161 13 Alternatieve zoekmachines die vinden wat Google niet kan. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *