Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 160 WooCommerce Verzendplugin

[Top] 160 WooCommerce Verzendplugin

U bekijkt het onderwerpartikel [Top] 160 WooCommerce Verzendplugin dat door ons is samengesteld uit vele bronnen op internet.

Hướng dẫn cài đặt 10 plugins cơ bản nhất dành cho WordPress
Hướng dẫn cài đặt 10 plugins cơ bản nhất dành cho WordPress

Heb je een webshop op basis van WordPress/Woocommerce? Dan hebben wij een all-in verzendoplossing voor je. De koppeling is gelinkt aan de backoffice van WordPress/Woocommerce. Met de Woocommerce API koppeling kun je heel makkelijk orders inladen in het verzendsysteem en verzendlabels printen. Hierdoor verloopt het verzendproces efficiënter en helpt bij het verwerken van meerdere orders en zendingen. Bekijk hieronder de voordelen.

hoe werkt de Woocommerce API koppeling?

Met de Woocommerce API koppeling krijg je toegang tot de all-in verzendoplossing. Hiermee is inefficiëntie van het verzendproces, verzendlabels en administratie van zendingen verleden tijd. De Woocommerce koppeling zorgt ervoor dat je makkelijk verzendlabels kan printen en kan verzenden vanuit je adresboek. De Woocommerce koppeling maakt het mogelijk om orders te filteren op orderstatus, bijvoorbeeld betaald. Het verzendlabel wordt pas door het systeem gegenereerd als de order betaald is door de klant.

wat is het voordeel van de Woocommerce API koppeling?

Met de Woocommerce API koppeling aan jouw webshop, zal je gemak en meer efficiëntie ervaren. In het verzendsysteem kun je makkelijk bestellingen laden en verzendlabels afdrukken. Zodra de order betaald is door de klant, genereert het systeem een verzendlabel. Direct met de juiste vervoerder. Als je meerdere orders hebt, kun je ervoor kiezen om de verzendlabels te printen in bulk of multi-collo. Je reduceert de kosten en lift mee op het pakketvolume dat is opgebouwd door andere tevreden webwinkels. Door het pakketvolume profiteer je van voordelige verzendtarieven. In het verzendsysteem zit een adresverificatie geïntegreerd voor postcodes in Europa. Met de adresverificatie-functie komen bestellingen vaker bij het juiste adres terecht en voorkom je dergelijke problemen met zendingen. Zodra pakketten verzonden zijn, stuurt het systeem automatische meertalige track & trace e-mail voor je.

pakketten versturen met meerdere vervoerders

Met de Woocommerce API koppeling kun je meerdere vervoerders instellen in de check-out fase van je webshop. Met de koppeling geef je klanten de keuze om te kiezen welke vervoerder hun voorkeur heeft en kunnen zij bijvoorbeeld voor bezorging bij een afhaalpunt kiezen. Door de Woocommerce koppeling heb je alles overzichtelijk in één systeem en kun je makkelijk alle verzendlabels van verschillende vervoerders inzien. Hierdoor hoef je niet handmatig of per vervoerder andere verzendlabels aan te maken. Als het verzendlabel is aangemaakt wordt je automatische teruggestuurd naar jouw Woocommerce webshop.

goed voorbereid pakketten versturen doe je zo

Bij Shops United willen wij het verzenden van pakketten voor jou zo makkelijk mogelijk maken. We helpen je met een Woocommerce API koppeling die gelinkt is aan de backoffice van jouw WordPress/Woocommerce webwinkel.
De Shops United WooCommerce-koppeling wordt verzorgd door onze partner Woosa. Zij zijn expert in WooCommerce-plugins en dus de ideale partner voor deze koppeling! De plugin is gratis te downloaden via de website van Woosa.

slim je pakketjes versturen

We helpen je graag met slim verzenden, hoe of waar jij het wilt. Gebruik ons online verzendsysteem voor:

  • verzenden vanuit je adresboek
  • retourportaal in eigen huisstijl: je klant creëert een retourzending met een paar muisklikken

Wat supersimpel gaat in je eigen webshop backend via onze plugin:

  • verzendlabels afdrukken
  • filteren op orderstatus, bijvoorbeeld betaald, op die manier komt een order die betaald is pas door als verzendlabel

Bekijk hier meer informatie over dit onderwerp: https://dtcbuiding.com/wordpress-postnl-plugin-a68qrh05

Je bekijkt berichtonderwerp: [Top] 160 WooCommerce Verzendplugin. De meest complete informatie die door https://dtcbuiding.com voor jou is samengesteld.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *